Bahtsız Bedevi

ya neden herkes evlenme derdinde?buaralar çevremde bile herkes evlenme derdinde 22-27 yaş arası bütün arkadaşlarım aynı şeyden şikayetçi.doğru düzgün insan çıkmıyor yada hiç çıkmıyor:işsiz:
Canim o bir donem 27 yaslar hele insani bir korku kapliyor 🤣🤣

Bahtsız bedevi değil ‘kadir gecesi doğmuş’ dediklerimizdensiniz.
Bu cümlemi 10 sene sonra anlayacaksınız😍
Biz bedeviler olarak, gençliğimizi heba ettik, üstüne soğuk su...

26 yaşındayım bende daha erken tabi evlilik icin ama güzel bir aşk ,flört yaşamadan ölmek istemiyorum :)) gelin bir Sarılalım :)

Valla bu klişe lafi duymaktan gina geldim. Yahu niye evlendiniz o zaman. Size gore hava hoş tabi. Memnun degilseniz boşanın o zaman
Soru soruyorsun herkeste kendine göre doğru ve uygun gördüğü cevapları veriyor. Bu ukala tarzına çok güzel lafı çakardım ama kavga etmek kaliteme uygun değil.

Ne mi oluyor sen daha bu yaşta daha evlenememekten yakınıyorsan o yaşta hala evlenmemiş olursan ozaman anlarsın ne demek istediğimi

damacanaya bile niyeti bozanların olduğu ülkede 40'a kadar evlenemediyse bir kadın kendi aşırı seçiciliği ve isteğiyle evlenememiştir o zaman kendi seçimleri yüzünden üzülmek anlamsız.

Biyolojik saat evlenme isteğini artırıyor. Tik tak tik tak...hep hormonlar yüzünden kuzum.
Gözünü evlenen flörtlesen insanların üzerinden başka taraflara çevir. Kültür, sanat faaliyetlerine katıl imkanların dahilinde. Kitap oku donanımlı bir kız ol. Meyvesini yiyeceksin bunların duygu ve fikir dünyan değişir garanti veriyorum. Dünyaya bakış açın ve beklentilerinin değiştiğini goreceksin . Özetle evlenemedigin için uzulmeyeceksin birileri değil sen seçeceksin.

Selamlar kadinlar kulübünün zeki ve cevik kadınları
Bugün nedense cok karamsarim umutsuzluk çöktü üstüme o yuzden buraya yazmak istedim
27 yaşına girdim ve halen bekarim.
Bi kac arkadasim haric diger butun arkadaslarimin ya hayatinda biri var, ya nişanlı yada evli
O yuzden kendimi herseye gec kalmis gibi hissediyorum
Yani şöyle ki 5 yildir hayatimda kimse yok
1 yildir da görüştüğüm tanistigim kimse olmadi
Geçen sebe 4-5 kisiyle tanistim ama hic biriyle de devam etmedi. En fazla bi kaç gorusmeden sonra bitti.
E böyle olunca da simdiye kadar ne dogru düzgün sevgilim olmamis bundan sonra da olmaz diye dertleniyorum iste
Yani bu yaşıma kadar karsima evlenebilecegim biri cikmadiysa bundan sonra da cikmaz diye düşünüyorum
Sizce haksiz miyim?

Canim ben 29 yasinda evlendim. Bütün kuzenlerimin nisanlilari sözlüleri sevgilileri vardi. Ben üniversiteyi bitirdim calistim vs. Onlar ev kiziydi.Benim icin bu kiz evlenmiyecek diyorlardi .dogrusu bende evliligi istemiyordum. Sonra esimle tanistim 5 ay icinde evlendik. Sülaledekiler şok oldular hızıma. Yani senin nasibinde vardir elbetteki. Rabbimizden hayirlisini iste.bak esinden dertli olan bircok arkadas var. Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin.

40 yasında yeni evlenen arkadaşlarım var. Akışına bırak. Haline şükret Mutsuz bir evliliğin içinde nefes almaya çalışmıyorsun kadınların yüzde sekseni gibi.. Umarım en doğru kişi karşına çıkar.. Sevgiler

Selamlar kadinlar kulübünün zeki ve cevik kadınları
Bugün nedense cok karamsarim umutsuzluk çöktü üstüme o yuzden buraya yazmak istedim
27 yaşına girdim ve halen bekarim.
Bi kac arkadasim haric diger butun arkadaslarimin ya hayatinda biri var, ya nişanlı yada evli
O yuzden kendimi herseye gec kalmis gibi hissediyorum
Yani şöyle ki 5 yildir hayatimda kimse yok
1 yildir da görüştüğüm tanistigim kimse olmadi
Geçen sebe 4-5 kisiyle tanistim ama hic biriyle de devam etmedi. En fazla bi kaç gorusmeden sonra bitti.
E böyle olunca da simdiye kadar ne dogru düzgün sevgilim olmamis bundan sonra da olmaz diye dertleniyorum iste
Yani bu yaşıma kadar karsima evlenebilecegim biri cikmadiysa bundan sonra da cikmaz diye düşünüyorum
Sizce haksiz miyim?

Haksızsın. Şöyle ki yakın arkadaşım sürekli senin gibi dert yanardı 30 unda nişanlandı, evlendi ve şu an hamile 31 yaşında. Yani nasip oldu mu bi anda olur herşey takma bu kadar. Sahip olduğun Olumsuz düşüncelerle zaten hayatına olumlu şeyleri çekemezsin. İlk önce kendini başkalarıyla kıyaslamayı bırak. Sonra hep güzel şeyler düşün. Herşeyin Nasıl olmasını istiyorsan öyle düşün öyle hayaller kur ki hayatına istediğin gibi birini çekebilesin.

Canim ben 29 yasinda evlendim. Bütün kuzenlerimin nisanlilari sözlüleri sevgilileri vardi. Ben üniversiteyi bitirdim calistim vs. Onlar ev kiziydi.Benim icin bu kiz evlenmiyecek diyorlardi .dogrusu bende evliligi istemiyordum. Sonra esimle tanistim 5 ay icinde evlendik. Sülaledekiler şok oldular hızıma. Yani senin nasibinde vardir elbetteki. Rabbimizden hayirlisini iste.bak esinden dertli olan bircok arkadas var. Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin.
Bugun hocaya oluşturacak kendimi bakalim

Haksızsın. Şöyle ki yakın arkadaşım sürekli senin gibi dert yanardı 30 unda nişanlandı, evlendi ve şu an hamile 31 yaşında. Yani nasip oldu mu bi anda olur herşey takma bu kadar. Sahip olduğun Olumsuz düşüncelerle zaten hayatına olumlu şeyleri çekemezsin. İlk önce kendini başkalarıyla kıyaslamayı bırak. Sonra hep güzel şeyler düşün. Herşeyin Nasıl olmasını istiyorsan öyle düşün öyle hayaller kur ki hayatına istediğin gibi birini çekebilesin.
Yüzüm bile kırışmaya başlamış daha genç kızlar varken beni kim napsin

Back
X