• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahvanlar Diyar Paylam alan

müsterılerı kovunca bana bugün hıc müsterı gelmedı
süs esyası alamda acık süslü olam barı

ben havuç aldım 99 süs puanı verıyor 10bın gibi bi fiyattı oyunda ayrdım lınkınde hangu urun kaç süs puanı edıyor yazıyor ordan takıp edebilirsin

ya insan parasına acır dmekki parası bol olan biri yada sırf gıcıklığına yaptı :oklava: bizim bu bahçeler bence bi kamera yada bekçi köpeği şart kaydirigubbakcemile3

bu arada arkadaşlar daha önce hiç forumda görmediğim için sistemin köstebek gönderdiğini ben yanlış biliyormuşum sadece oyuncular köstebek gönderiyor diye.sistemde bazen gönderebiliyormuş yeni öğrendim.daha önce hayır hepsini oyuncular gönderiyor dediğim tüm arkadaşlardan özür dilerim:kedi:

eğer gelen mesajda sabotaj yazıyorsa o zaman oyuncudan gelmiştirkötükedihüso

bu arada arkadaşlar daha önce hiç forumda görmediğim için sistemin köstebek gönderdiğini ben yanlış biliyormuşum sadece oyuncular köstebek gönderiyor diye.sistemde bazen gönderebiliyormuş yeni öğrendim.daha önce hayır hepsini oyuncular gönderiyor dediğim tüm arkadaşlardan özür dilerim:kedi:

eğer gelen mesajda sabotaj yazıyorsa o zaman oyuncudan gelmiştirkötükedihüso

bana sistemden geldıcanım köstebek,hanı ot gelınce oh hayır dıye geliyormya msj başlıgı köstebektede ole oldu .sabotaj yazmıyordu yani

o zaman ben bu aralar çok şanslıyım demek kiiii.şu anda yeğenleriminlilerle birlikte 5 bahçeyle ilgileniyorum hiç sistemden köstebek gelmedi.ne yapsam gidip bir milli pango biletimi alsam yoksa gidip bir tüp bebe daha mı yaptırsam???? bu şansla belki o bilem tutar yawww

lansor ablacım sana gerçek tarla alırım istediğin kadar ek biç kaydirigubbakcemile5 sendeki bu azimle toprak ağası bile oluruz valla kaydirigubbakcemile3

bende yarın bilet alcam zengin olursam hepinize hediye yollarım sözz kaydirigubbakcemile3
bak çıkıpta almazsan iki elim yakanda olur ona göre:icecream:

lansor ablacım sana gerçek tarla alırım istediğin kadar ek biç kaydirigubbakcemile5 sendeki bu azimle toprak ağası bile oluruz valla kaydirigubbakcemile3

yok canım onu istemem işte gamyoncuiremsu bende var zaten gerçek bir bahçe(kiraz şeftali kayısı erik v.b) yaz gelmesede babam hadi kızım madem senin bahçen bari yarım saat içinde bulun sırf meyvalardan yemek için demese diye bakıyorum.ne kadar tezatlık değil mikaydirigubbakcemile2

bu yılbaşı yarışması ne oluyo arkadaşlar mesaj gelmişte
bahçivanlar diyarının forumunda açıklıyorlar canım girip bakabilirsin

ayy kiraz mıı dedi biriii beyamcaya söyle ben gidiyim tarlayı sulamaya bahçivan yetiştirdim oyunun hediyesi dersin vereliniortak :icecream:

ayy kiraz mıı dedi biriii beyamcaya söyle ben gidiyim tarlayı sulamaya bahçivan yetiştirdim oyunun hediyesi dersin vereliniortak :icecream:
tamam canım ooooo benim canıma minnet şakkıdı yanlız bizim tarlada öyle 15-20 ağaç yok baştan söyleyeyim de sonra ben sıkıldım ne zaman bitecek bu sulama deme.gerçi ben sana kıyamam kiyerimseniben hadi sen sadece dalından yemeye gel

yok bacım ben severim yaa yani bitki,çiçek değil ama meyve ağaçlarına bayılıyorumm sularım yanii bi süre sonra da ağacın tepesinde bulursunuz o ayrı kaydirigubbakcemile2

Back
X