• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahvanlar Diyar Paylam alan

benım sıradakı görevımde aynısafa bu sefer erkenden hazırladım bu sefer:kahve:
bı sorakılerıde bıkenardan hazırlayam barı:delphin:

ya ben ıspanak görevini halledeyim derken bütün ürünlerim azaldı müşteriler kuyruk onları azaltmaya çalışıyorum.Daha ufacık bi bölgeye aynısafa ekebildim.Kırmızı biberler kabaklar olacak da ben aynısafa ekecem 1000küsür tane :umursamaz: çok uzun sürer gibi geliyo

teşekkürler lansor :) benim bi önerim var ama herkesin linkini paylaşacağı bi bölüm oluştursak böyle takip etmek zor olmazmı CADIARZU
canım şu ana kadar hemen hemen herkez 1-2 veya 3 serverdeydi ve her üç serverde de loncamız var oradan oylamak çok kolay oluyor ama şu son bir iki gündür server 4 ve 5 tende arkadaşlar katılmaya başladı eğer böyle bir topik açarsan hergün uğrayıp linkimi vermeye çalışırımvereliniortak

ya bu müşteriler ucuza mı alıyor malları ne? bana öyle geldi sanki, ben artık müşteriye satmıyorum

meraba arkadaşlar :1no2: delirmek üzereyim biri bahçeme köstebek yollamış kötükedihüso offf yaaa biz bu bahçeleri ne emekle yapıyoruz bu ne saçmalıkk :1no2:

bahçelerinizi oyladım kızlar...
duygusal bahçe cücelerini artırmışsın çok hoş olmuş...
Süs puanını arttırmaya çalışıyorum müşteriler daha çok gelsin diyekaydirigubbakcemile3 Teşekkürler : )

loncadan oylandı tatlımopuyorumnanaktan
Teşekkürler canımmopuyorumnanaktan

meraba arkadaşlar :1no2: delirmek üzereyim biri bahçeme köstebek yollamış kötükedihüso offf yaaa biz bu bahçeleri ne emekle yapıyoruz bu ne saçmalıkk :1no2:
Geçen gün bende haritada öyle birşey gördüm. 400 kl ye istediğin üyeye köstebek yollayabilirim diye bir cüce vardı sonra kayboldu. Biri daha önce bana yollamıştı. Nasıl olur diye düşünedururken başıma böyle bir iş geldi. Bilginiz olsun bu da oyunun bir parçası... Sinir oluyorum bende...:oklava: birsürü yabani ot giriyor ben temizliyorum.. zaten yetmiyor bir bahçe nasıl ikincisini alacağım diye düşünüyorum:sinifsinif:

Ana..sende mi geldin fıstık, Hoşgeldin :1hug:
Ablamm hoşbulduka.s. uyku tutmadı bende benim keçileri arıyorum webte kaydirigubbakcemile3

Back
X