Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bumuyani Oyuncusunun Bahçe sergisi
buda şekılsizde olsa benım bahcem
iklim cim senin bahcen hala oylanamıyor
cnm bence coinlerini biriktir premium hesap al yoksa ürünlerine yer bulamassın
Gördüğüm tüm bahçeleri oyladım kızlar loncadakiler de tamam.Geçenlerde bi soru sormuştum coinlerle ilgili ama kimse cevap vermedisenağlama tekrar sorayım belki arada kaybolup gitmiştir.Benim 2 tane coinim var bi işe yaramıyolar köşede duruyo bozdursam mı yoksa ileride işime yarar mı coin mi biriktirsem kafamçokkarıştı
Bu arada bahçemin son hali aynısafa görevi geldi ürünlerimi toparlayabilirsem ona hazırlanıcam inş
kokohantes Oyuncusunun Bahçe sergisi
bumuyani canım ben en son 2. görevimi tamamladım sanırım sırada 3. salatalık var ama daha görev gelmedi onuda burda okumuştum
http://s3.bahcivanlardiyari.com/garden/index.php?mode=view&user=10068018
Buda benim bahçem ama ben daha yeniyim bakalım açılacakmı bahçem ya ben bakıyorum bu oyuncu bahçesini kapatmış diyor yoksa benmi göremiyorum.
merhaba kizlar
bir kac gundur bahcemle ilgilenemedim
gorevimi iki gun gecikmeli teslim ettim
loncadaki arkadaslarimi oyladim hepsine 10 puan
simdi sira burada
bahcemin bu gunku hali
subal Oyuncusunun Bahçe sergisi
ne demek yormak canım.ama ben bahçeni gördüğüm halde değerlendiremiyorum.belki bende vardır bir hata diğer arkadaşlarda bir baksınlar bakalım.bu arada kadınlar kulubü loncamız var katılmak istersen
bumuyani Oyuncusunun Bahçe sergisi
buda şekılsizde olsa benım bahcem
Gördüğüm tüm bahçeleri oyladım kızlar loncadakiler de tamam.Geçenlerde bi soru sormuştum coinlerle ilgili ama kimse cevap vermedisenağlama tekrar sorayım belki arada kaybolup gitmiştir.Benim 2 tane coinim var bi işe yaramıyolar köşede duruyo bozdursam mı yoksa ileride işime yarar mı coin mi biriktirsem kafamçokkarıştı
Bu arada bahçemin son hali aynısafa görevi geldi ürünlerimi toparlayabilirsem ona hazırlanıcam inş
kokohantes Oyuncusunun Bahçe sergisi
ya bırıde bana bu süs esyalarını acıklasın
hangı süs esyası kac puan süs esyaları almaya karar verdım
bıde coınlerede puan ne verıyomu
bozdurma canımya buoyunda hıç bişiyi elden çıkarmamak lazım bnce baksana görevlere belkı ilerki görevlerde coins bıle isterler bellımıolur
selam kızlar hepinizin bahçelerinizi oyladıl 10 numero:)) alıntı yapmadıklarımı yani oylamadıkları daha önce oylamışım oylayamadım sıra gelince gene oylıycam
bu arada iklimcim profilinin en altında sayfanın bittiği yerde değişiklikleri kaydet diyo bahçeni fotoğrafladıktan sonra ona basman gerekiyo yoksa aktifleşmez aktiflenince sanada oy vercem
caneylo Oyuncusunun Bahçe sergisi
budae benim bahçemin son hali kızlar aynısafa görevim bitti domateslerimde bitmek üzere sonra soğan görevim için başlıycam hazırlıklaraa.s.
onu da isterlerse bırakırım valla bu oyunu.Habire beleşe görev veriyolar zaten aynısafa görevindeyim ben şimdi yine kuruş para vermiyolarkötükedihüso