- 25 Mart 2008
- 1.782
- 24
- 358
evet banada veriyor her kimse hic vermesin daha iyi demekki böyle seyler düsünenlerde var óda öyle mutlu oluyor demekkiben de bana gıcığı var sanıyodum bu düşük puan verenin.beni bugün 3 kişi oylamış ve toplamda 14 puan var ben herkese 10 veriyom valla ama bana 3 kişi anca 14 puan verebilmiş.Bahçem de tertemiz aslında ama kıskandılar herhal-tatlicadiarzu- ama tahmin ediyorum kimin verdiğini ya da kimlerinvermzse vermesin 1 puan verse ne 100 puan verse ne onun puanına mı kaldım delikafaduldendelikafadulden
hepinizin yeni yili kutlu olsun..zemuszemus
herkeslere benden 10 puan geldi dün..ama görüyorumki bugün sifirlanmis..benneyaptımki
bende artik maviüzümbaronu oldum..ve nur topu gibi birde köstebegim var eksik olmasin -tatlicadiarzu-
buda bahcemin son köstebksiz hali
cerez42 Oyuncusunun Bahçe sergisi
ıyıde her ay puanlar sıfırlanacaksa nıye hergün puan verıyoz:uhm:
ne ıse yarıyo o zaman puanlamaCADIARZU
bugün yenı yılın ılk kazıgını yemıs bulunmaktayım
yenı yıl yenı bızlere kutlu olsun
yenı yıl yenı bızlere mutlu olsun:tomato::icecream:
anladım kaydirigubbakcemile5
madem öyle düzenlı olmasada bahceme buyrun:kedi:
liyana Oyuncusunun Bahçe sergisi
liyana Oyuncusunun Bahçe sergisi
ya kımse bırıde özellıkle düsük puan verıyo ha :mymeka:
hergün puan veriyoruz çünkü;hani olmaz ya,kazara birinci olursak birinciye hediye veriyorlar,hatta ilk üçe...
(tabi her ay yeni oylama ile yeni birinci oluyor,biraz karışık anlattım ama idare edin...)
dediğim gibi zor ama olsun be birbirimiz bahçelerini görmüş oluyoruz... yerimseniben
herkese selammm.mutlu yıllar bol kazançlar....tüm bahçelere 10 puan..
berkan2003 Oyuncusunun Bahçe sergisi
saol bebem senin bahçen nerde oylasak ya onu daen cok puanı alana, hediye olarak coin gibi hediyeleri oluyormuş canım
1 puandan ben de nasibimi aldım kaydirigubbakcemile3
ben 10 puandan gidiyorum. :lepi:
evet banada veriyor her kimse hic vermesin daha iyi demekki böyle seyler düsünenlerde var óda öyle mutlu oluyor demekki
kızlar
ben niye loncadan çıkarıldım
iki kere msaj attım cevap gelmedi
uzun süre girmeyince öylemi oluyo anlamadım
bi ara kk loncası silinmişti hepimiz tekrar girdik loncaya o zamandan beri girmiyoan ondandır canım
kokohontes takma kafana boşver canım...ben bahçeni çok beğendim 10 puan benden...diğer bahçeleri de oyladım....
hindistan cevizini nerden buluyoruz kızlar...fidanlıkta çok pahalı...bir de palmiye yetiştirince nereye satıyoruz....
bide bu bahçe kilidini açmak ne işe yarıyodu
saol bebem senin bahçen nerde oylasak ya onu da
Bence de hiç vermesin ama muhtemelen herkese az verip kendi birinci olmayı hedefliyor.Ama ben çözdüm kim olduğunu zırnık puan vermem bundan sonra
sabah loncada oylayamamıştım şimdi oyladım...
3. serverdeki bahçeniz çok hoş olmuş...
evet biri malesef bana da hergün 1 puan veriyor...:mymeka:
ben de bana gıcığı var sanıyodum bu düşük puan verenin.beni bugün 3 kişi oylamış ve toplamda 14 puan var ben herkese 10 veriyom valla ama bana 3 kişi anca 14 puan verebilmiş.Bahçem de tertemiz aslında ama kıskandılar herhal-tatlicadiarzu- ama tahmin ediyorum kimin verdiğini ya da kimlerinvermzse vermesin 1 puan verse ne 100 puan verse ne onun puanına mı kaldım delikafaduldendelikafadulden
evet banada veriyor her kimse hic vermesin daha iyi demekki böyle seyler düsünenlerde var óda öyle mutlu oluyor demekki
en cok puanı alana, hediye olarak coin gibi hediyeleri oluyormuş canım.
1 puandan ben de nasibimi aldım kaydirigubbakcemile3
ben 10 puandan gidiyorum. :lepi:
:roflol::roflol:demekki bu kimse hepimize gicik olmus.Çok üzgünüm çoookkimmis gi bizede söyle bizde bilek ama acik virme ya-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?