Bahvanlar Diyar Paylam alan

Tamam madem etler benden çok param var benim 10 kilo yeter mi 5 kilosunu ben yerim diğer 5 kilo da yeter burdakilerecokacimcoookkaydirigubbakcemile3

10 puan :lepi:

şirinem, ben bahçeyi almak istiyorum.
ekip biçer parasını çıkartırım ne de olsa :hulya:

fıstığım çok pahalı bahçe ya 90,000,00kl ne demek ama sen almak istiyosan ben destek olurum apla sana sen de orda yetiştirdiğin ürünlerden yollarsın bana beleşe ödeşmiş oluruzvereliniortak

fıstığım çok pahalı bahçe ya 90,000,00kl ne demek ama sen almak istiyosan ben destek olurum apla sana sen de orda yetiştirdiğin ürünlerden yollarsın bana beleşe ödeşmiş oluruzvereliniortak

biriktiriyoruz şirinem delikafadulden. 89.000,00 daha koydum mu kenara tamamdır akannehir
alışveriş yapmamız maalesef mümkün değil canım. farklı server' lardayız :çok üzgünüm:

herkese selammm.mutlu yıllar bol kazançlar....tüm bahçelere 10 puan..

berkan2003 Oyuncusunun Bahçe sergisi

dimple23 Oyuncusunun Bahçe sergisi

hayret bahçe puanlarıda sıfırlanmış
ben yokken neler olmuş böyle yaa

neyse doğum yaptım zaten çok sık giremem

Bakalım olmuş mu? sanırım olmuş amasizinkinin yanında benim bahçem komik dimi, zamanla geliştirip büyüteceğim inşallah
http://s3.bahcivanlardiyari.com/garden/index.php?mode=view&user=10066060

10puan 10 puan 10 puan..
bide loncadakileri puan yagmuruna tutayim.. gecen mail aldik topluca..ihmal ediyoruz puanlamayi.. aramizda satis yapmayi.. dogru bi maildi.. biraz daha dikkatli olmak loncaya sahip cikmak lazim

cerez42 Oyuncusunun Bahçe sergisi

biriktiriyoruz şirinem delikafadulden. 89.000,00 daha koydum mu kenara tamamdır akannehir
alışveriş yapmamız maalesef mümkün değil canım. farklı server' lardayız :çok üzgünüm:

amma dönemecli analtmissin kaydirigubbakcemile3
kisacasi desene 1000 kL param var diye lülülülülülü

blackeyes Oyuncusunun Bahçe sergisi
kızlar bu sayfada gördüğüm bütün bahçeleri puanladım. Loncadan nasıl puan veriliyor onu anlamadım.

10 puan..
loncaya gir.. üyeelre tikla..bahce sergisi yapan arkadaslarinin isimlerini yaninda böyle yuvarlak bi isaret var..ona tiklayinca bahce sergileri aciliyor..bi dene bakalim

niye mümkün deilmiş sen de server 3ten açarsın 2.bahçeni ordan yapabiliyoruz biliosun kikaydirigubbakcemile2

tüm bahçeler 10 puan....bu da benim fakirhane......

berkan2003 Oyuncusunun Bahçe sergisi

http://s3.bahcivanlardiyari.com/garden/index.php?mode=view&user=10068018
kızlar bu sayfada gördüğüm bütün bahçeleri puanladım. Loncadan nasıl puan veriliyor onu anlamadım.

10 puan hepinize:hulya:

Kızlar seviye atladım maviüzümbaronu oldum elinizde tohumluk ahududu ve yaban mersini var mı? loncaya yazıcaktım ama burdan daha çabuk görülür.Server 3teyim

arkadaşlar bişey sorcam ama acil yardım istiyorum ben cüce aldım yapı marketten paket halinde rafta yerleştir yazıyo ama nasıl yapıldığını bilmiyorum yardım ederseniz çok sevinirim

oho bunlara bı kılosu yeter becokacimcoook
Kızlar seviye atladım maviüzümbaronu oldum elinizde tohumluk ahududu ve yaban mersini var mı? loncaya yazıcaktım ama burdan daha çabuk görülür.Server 3teyim

yaban mersını yollayabılırım ama ahududu daha yetısmedı

arkadaşlar bişey sorcam ama acil yardım istiyorum ben cüce aldım yapı marketten paket halinde rafta yerleştir yazıyo ama nasıl yapıldığını bilmiyorum yardım ederseniz çok sevinirim

forumu karıştırdım biraz da göremedim bişey, kullanma kılavuzu vermediler mi yanında kaydirigubbakcemile3

anam becerıklı karının halı bellı oluyo:1shok:
bende bıle daha 4küsür kl para var

ya gece bütün köstebeklerı temizledım busabaha bırı gene yollamıssenağlama

cok güzel dualar ettım :Saruboceq:

:roflol::roflol:artık kösbikimle mutlu mesut yasayıp gıtcez:1hug:

oho bunlara bı kılosu yeter becokacimcoook

yaban mersını yollayabılırım ama ahududu daha yetısmedı
1 kilo yeterse kalan 4 kiloyu da sen ye madem-tatlicadiarzu-

tamam sen sözleşmeyi hazırla ben kabul ederim adım aynı

hala beklemekteyım yaban mersını yollayabılırım. almadıysan yetısdırınce gerı yollarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…