• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahvanlar Diyar Paylam alan

valla aynen bide havuç görevi dahil bende onunla uğraşıyorum sen nasılsn bacım

eyüyükkk ekiyoz dikiyoz boyuna işte:delphin:
he bende ektim:delphin:
valla aynen bide havuç görevi dahil bende onunla uğraşıyorum sen nasılsn bacım
sagolasin elimden capa kürek düsüpde iki muhabbet etmeye bile gelemiyom ki:delphin:
canım sulama cücesi nası alınıyodu ?

ekiyom biçiyom ekiyom biçiyom ekiyom biçiyom .................................... :CüvCüv:
ana sulama cücesi satin mi aliniyo:1shok:
bende sovan sarimsak ektim basini bekliyom köstebek yemesin deyi :delphin::roflol:
BİOLOG Oyuncusunun Bahçe sergisi

Kııssslar....oyuna alıştım;sağan tekmeleyen oldum ayollll....

Bahçede ancak bu hale gelebildi.Daha taşları kaldıracak kadar param olmadı.........
acele yok yok ben bile kaldiramadim daha :delphin:

BİOLOG Oyuncusunun Bahçe sergisi

Kııssslar....oyuna alıştım;sağan tekmeleyen oldum ayollll....

Bahçede ancak bu hale gelebildi.Daha taşları kaldıracak kadar param olmadı.........

baranımm Oyuncusunun Bahçe sergisi benimkide bu taşlardan henüz hiçbişey çıkmadı o kadar kaldrdım ama:( beyzus 10 puan şekerim

10 puaninizi yolladim :lepi:
amanin hele su sarimsagi ektim bu gece rahatca uyurum:delphin:
anam agladi kac gecedir ekip toplamakdan yaw:roflol:

satılıyo aksi ablacım, paran olsun yeterkii, bak 2. tarla göründü bende ama kapısı kilitli açmak için de 90 milyon kl istiyor vicdansızlarr

satılıyo aksi ablacım, paran olsun yeterkii, bak 2. tarla göründü bende ama kapısı kilitli açmak için de 90 milyon kl istiyor vicdansızlarr
ne 2. tarlasi ben daha 50 gaymeyi topladimmi tas kaldiriyom
:delphin:

90 milyon mu ömrüm yetmez ona yawakannehirakannehir

anam ne zamandir oynuyodun sen
ben daha gecen hafta basladim sabah 6.30 da bile kakiyom hasat toplamaya:roflol:

Back
X