- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 358
- 46
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendine sigortasını ödeyecek kadroya alacak bir patron bulmuş-tatlicadiarzu-
nassiniz bahceci güzelleri![]()
baranımm Oyuncusunun Bahçe sergisi benimkide bu taşlardan henüz hiçbişey çıkmadı o kadar kaldrdım amabeyzus 10 puan şekerim
BİOLOG Oyuncusunun Bahçe sergisi
Kııssslar....oyuna alıştım;sağan tekmeleyen oldum ayollll....
Bahçede ancak bu hale gelebildi.Daha taşları kaldıracak kadar param olmadı.........
he bende ektimeyüyükkk ekiyoz dikiyoz boyuna işte![]()
sagolasin elimden capa kürek düsüpde iki muhabbet etmeye bile gelemiyom kivalla aynen bide havuç görevi dahil bende onunla uğraşıyorum sen nasılsn bacım
ana sulama cücesi satin mi aliniyo:1shok:canım sulama cücesi nası alınıyodu ?
ekiyom biçiyom ekiyom biçiyom ekiyom biçiyom .................................... :CüvCüv:
acele yok yok ben bile kaldiramadim dahaBİOLOG Oyuncusunun Bahçe sergisi
Bahçede ancak bu hale gelebildi.Daha taşları kaldıracak kadar param olmadı.........
BİOLOG Oyuncusunun Bahçe sergisi
baranımm Oyuncusunun Bahçe sergisi benimkide bu taşlardan henüz hiçbişey çıkmadı o kadar kaldrdım amabeyzus 10 puan şekerim
son hali kizlar:hulya:
Gimizili Oyuncusunun Bahçe sergisi
Link: http://s1.bahcivanlardiyari.com/garden/index.php?mode=view&user=6233819
Link: Alsebe Oyuncusunun Bahçe sergisi
Benim Bahceleriminde yeni hali boyle... Ikinci bahceme salatalik ekmeye basladim goreve hazirlik olsun baya istiyorlarmis.... :))
hepinizin bahçesi oylandı bayanlar....
ben de harıl harıl ıspanak yetiştiriyorum,5000 ıspanak istediler elimde 1000 tane bile yok...
:sinifsinif:
elmas67 Oyuncusunun Bahçe sergisi
ne 2. tarlasi ben daha 50 gaymeyi topladimmi tas kaldiriyomsatılıyo aksi ablacım, paran olsun yeterkii, bak 2. tarla göründü bende ama kapısı kilitli açmak için de 90 milyon kl istiyor vicdansızlarr
wwolf Oyuncusunun Bahçe sergisi buda benim bahçem benden bütün bahçelere 10 ar puan gitti bende bekliyorum puanları hadi pamuk eller cebe