Baka rktan biriyle evlenmek

• Konu Sahibi Konu Sahibi melikex
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

melikex

Ziyaretçi
Arkadaşlar, müslüman olan ama başka Irk'tan olan biriyle evlenir miydiniz?O ülkeye gelin gideceksiniz?:) Benim başımda böyle bir şey yok tabiiki,ama merak ettim..Evet veya Hayır dediğinizde nedenini de söylerseniz güzel olur Herkese mutlu evlilikler dilerim..

hayır evlenmezdim çünki Türkiyede bile başka şehire gidip evlendiznizmi dünya sorun çıkıyo kültür faklılığı vs .kaldıki başka ülke ve hiç bilmediğim bir kültür ..asla evlenmezdim..

şuan evliyim.ama eşim başka ırktan ve başka ülkeden olsaydı evlenirdim sanırım.eşimi seviyorum.giderdim sanırım onunla.şuan öyle ama.başa gelince ne olurdu bilemem :)

ırk demekle kastınız ne siyah ırk falan mı...
hoş böyle bir ayırım yapmam. dini,ırkı ,milleti farketmez benim için de...
sevgi olduktan sonra...........

Irkı bırak isterse müslüman olmasın, yine de seviyorsam evlenirdim, nereye isterse de giderdim...Benim yerim beyimin yanı :jeyyar:

Büyük konuşmak gibi olmasın ama müslümansa eğer ve seviyorsam ırkının ne olduğu önemli değil yeterki adam gibi adam olsun
yanlız bir ırk var kafamda o olmasın yeterki (ırkçılıksa ırkçılık napim)
yoksa siyahmış beyazmış sorun olmaz
ama başka ülkeye gitmek dedin mi orda dururum bebeim
Türkiyemden başka yere gitmem ben seviyorsam dahi o burda kalcaksa oke ama kalmıcaksa güle güle derim

Bu şartlarda başka ırktan ve başka dine sahip bir insanla evlenmem zor heralde :roflol:

hayır evlenmezdim
baska ulkede yasamak istemiyorum cunku

beni seviyor beni mutlu ediyorsa karakterinden de eminsem... bırak başka ülkeyi fizana giderim gözüm kapalı...

Tabi evlenirdim, benim için tek sorun ailemden uzakta kalmak olurdu, şu anda da uzağım zaten ama tabi ülke dışı olunca görüşme sürelerimizin arası bayaa bir açılırdı.

Seviyorsam evet.Ama doğacak çocuklar bakımından hayır.Hangi dinden olacak çocuklar?
Sorun çıkacaktır mutlaka......................................................................

valla ben de başka ülkede yapamam, ben anneciyimdir, anneme yakın olayım isterim...
eğer çok seviyosa o da tükiyede yaşamayı kabul ederse hayhay, neden olmasın sositososito sositososito

hee bide çocuk mevzusunda da hemfikir olmamız gerek, ben çocuklarımın müslüman olmasından başka bir alternatifi düşünemem. gerçi konuda müslüman denmiş ama yinede söylemek istedim.

Ben evliyim canım.Türkiyede yaşıyordu tanıştığımızda.Ailesi yıllar önce gelmiş türkiyeye burda doğmuş.Burda yaşıyoruz.Bunun en güzel yanı doğan çocuklar çok güzel oluyor melez oldukları için.Benim çocuklarım diye demiyorum pek bir güzeldirler.

Nasıl eşinizin rengi mi deişik bende çok seviyorum melez çocukları yaaaa :1rolleyes:

Sevdiğim insandan eminsem dili dini ırk ı farketmez evlenirim,başka ülkeye giderim,çocuk yaparım...dine de çocuklar büyüyünce karar verir...ben o konularda çok rahatım,farklı kültürleri tanımaya da bayılırım ama ailem problem olur o ayrıkaydirigubbakcemile2

Arkadaş müslüman olan demiş zaten.Din aynıda ırk başka

dini dinsizligi irki soyu hic önemli degil benim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…