Bakar mısınız?

K
KORKMUYORUM O TWST NEDEN ÖYLE DİYE KONU ALTIN, ANLAAMA KITLIĞI MI VAR SİZDE
Ama saygini bozdun kendini sikayet ettirdin zorla be kuzum, halbuki sana israrla olmayacagini yazdim durdum, lanet olsun icimdeki insan sevgisineeee

hhaaaaa oyuzden mı kanatlısı var pedın sımdııı anladım
bak konu sahıbı sayesınde bılgı daaaarrrcıgımız genısledı
Vay arkadaş 20 yaşında cinsellik merakıyla evlenip hergün kocam yanıma gelmiyor diye burda ağlıyorsunuz hepiniz. A düşmüş gibi. 27 yaşında birinin aşık olduğu insanla yakınlaşması mı size dert oldu. Kusura bakmayın da ben evlenmek istemediğim için böyle yaşıyorum bu hayatı, yoksa 20 yaşında evlenip sizin gibi her gün sevişenilirdim. Ama çok şükür o yaşlarda ben eğitim görüyordum sizin gibi uçurumun peşinde değildim

Git kendini fazla sevdirmeden.

İlişkiden 10 gün sonra regl oldum. Şuan ilişkinin üzerinden 35 gün geçti, insanlar bile böyle dalga geçerken imkansız derken küçük bir yerde yaşıyorum risk alıp kan vermekte istemiyoruö

Küçük yerde yaşıyorsun
Hamile kalmaktan korkuyorsun
Riski sevişerek alıyorsun
Bu kadar bunalım yaratıyorsa sevişme
Arkasında duramayacağınız işleri yapmayın

sevdıgın ınsanla yakınlasmak ıcın degıl
ayrıldıgında baska bırı oldugunda bakıreyım numarasına yatmak ıcın bu sekılde yasıyorsunuz
yasadıklarınızın arkasında durun ya adam gıbı duzgun ne yapacaksanız yapın ya da yapmayın
lıse cagında falansın bellı konusmalarından genelde boyle ergenler yazıyor bu konuları cunku...

Heje ama ben bakire değilim :) eğer çok dert ettiysen bil yani :) öyle dertlerim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…