- Konu Sahibi Ecenazecem
-
Senin yuzunden banlanmasak bari vallahi, olmayan iliski, asla olmayan bebek yuzunden ban yemek istemem.Kusura bakmayın da 12 sayfa ikna olmadığımdan değil insanların saygısızlıklarına verdiğim yorumlardan dolayı
Ama saygini bozdun kendini sikayet ettirdin zorla be kuzum, halbuki sana israrla olmayacagini yazdim durdum, lanet olsun icimdeki insan sevgisineeeeK
KORKMUYORUM O TWST NEDEN ÖYLE DİYE KONU ALTIN, ANLAAMA KITLIĞI MI VAR SİZDE
Yoo dümdüz cahillik.Cahillik değil bende farkındayım ama o test içine ister istemez kurt düşürdü
Nereden bilelim testin neden öyle olduğunuK
KORKMUYORUM O TWST NEDEN ÖYLE DİYE KONU ALTIN, ANLAAMA KITLIĞI MI VAR SİZDE
Haşa canım nasıl bileyim o kadar şeyiAh şu insanlara yalancı muameleleriniz. Kendinizden mi biliyorsunuz bu kadar şeyi
Vay arkadaş 20 yaşında cinsellik merakıyla evlenip hergün kocam yanıma gelmiyor diye burda ağlıyorsunuz hepiniz. A düşmüş gibi. 27 yaşında birinin aşık olduğu insanla yakınlaşması mı size dert oldu. Kusura bakmayın da ben evlenmek istemediğim için böyle yaşıyorum bu hayatı, yoksa 20 yaşında evlenip sizin gibi her gün sevişenilirdim. Ama çok şükür o yaşlarda ben eğitim görüyordum sizin gibi uçurumun peşinde değildimhhaaaaa oyuzden mı kanatlısı var pedın sımdııı anladım
bak konu sahıbı sayesınde bılgı daaaarrrcıgımız genısledı
Bilmiyorum de geç o zaman tatava yapma. O testi kullanan biri vardır belki nedenini bilir diye sordum. Bilmiyorsan ya yazma ya bilmiyorum deNereden bilelim testin neden öyle olduğunu
Yaşınız kaç sizin yahu
Ben ayrıl ya da bosan demeye gelmistim, baktım konu farklıAma saygini bozdun kendini sikayet ettirdin zorla be kuzum, halbuki sana israrla olmayacagini yazdim durdum, lanet olsun icimdeki insan sevgisineeee
Git kendini fazla sevdirmeden.Vay arkadaş 20 yaşında cinsellik merakıyla evlenip hergün kocam yanıma gelmiyor diye burda ağlıyorsunuz hepiniz. A düşmüş gibi. 27 yaşında birinin aşık olduğu insanla yakınlaşması mı size dert oldu. Kusura bakmayın da ben evlenmek istemediğim için böyle yaşıyorum bu hayatı, yoksa 20 yaşında evlenip sizin gibi her gün sevişenilirdim. Ama çok şükür o yaşlarda ben eğitim görüyordum sizin gibi uçurumun peşinde değildim
Ahahahahahaha koptum ,olsun sen gene de yaz ilerde lazim olur o tavsiyenBen ayrıl ya da bosan demeye gelmistim, baktım konu farklı
İlişkiden 10 gün sonra regl oldum. Şuan ilişkinin üzerinden 35 gün geçti, insanlar bile böyle dalga geçerken imkansız derken küçük bir yerde yaşıyorum risk alıp kan vermekte istemiyoruö
Ped takmaHaşa canım nasıl bileyim o kadar şeyi
Ped bile takmıyorum ben neticede
Böyle düşünmen beni üzer
E yaznayaydın bacım zorla mı yazdırdıkSenin yuzunden banlanmasak bari vallahi, olmayan iliski, asla olmayan bebek yuzunden ban yemek istemem.
Vay arkadaş 20 yaşında cinsellik merakıyla evlenip hergün kocam yanıma gelmiyor diye burda ağlıyorsunuz hepiniz. A düşmüş gibi. 27 yaşında birinin aşık olduğu insanla yakınlaşması mı size dert oldu. Kusura bakmayın da ben evlenmek istemediğim için böyle yaşıyorum bu hayatı, yoksa 20 yaşında evlenip sizin gibi her gün sevişenilirdim. Ama çok şükür o yaşlarda ben eğitim görüyordum sizin gibi uçurumun peşinde değildim
Bu da beni üzero yaşlarda ben eğitim görüyordum
Siz alın o tavsiyeleri :)Ahahahahahaha koptum ,olsun sen gene de yaz ilerde lazim olur o tavsiyen
Heje ama ben bakire değilim :) eğer çok dert ettiysen bil yani :) öyle dertlerim yok
sevdıgın ınsanla yakınlasmak ıcın degıl
ayrıldıgında baska bırı oldugunda bakıreyım numarasına yatmak ıcın bu sekılde yasıyorsunuz
yasadıklarınızın arkasında durun ya adam gıbı duzgun ne yapacaksanız yapınya da yapmayın
lıse cagında falansın bellı konusmalarından genelde boyle ergenler yazıyor bu konuları cunku...
Testi sordum size ısrarla uzatıp farklı yerlere çeken sizlersinizBu da beni üzer
sen aldığın şeyin eğitim olduğunu sanıyorsun sanırım
Hamile olabileceğini sandığın gibi
Of dayanamayacağımBilmiyorum de geç o zaman tatava yapma. O testi kullanan biri vardır belki nedenini bilir diye sordum. Bilmiyorsan ya yazma ya bilmiyorum de
Arkadaşım, yazma konuma. Bu kadar basit. Niye muhattap okuyorsun ji? Silah zoruyla mu yazdırıyoeuzOf dayanamayacağımMune sen belki bilirsin o test niye öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?