- 11 Aralık 2018
- 42.650
- 265.027
- 598
- Konu Sahibi Ecenazecem
-
HahahahahahahahaCanım konu sahibi diyor ki
Külotla ve pedle sürtünmemiş hiçbir kişi bana mutluluktan bahsetmesin
Siz mutluluğu nereden bileceksiniz
Ne kadar da allahın sevilen bir kulu....Ya niye dalga geçiyorsunuz kızla? Biz de kocamla bir korunma yöntemi olarak ped üzerinden sürtünerek sevişiyorduk. Bu arada ben doğum kontrol hapı kullanıyorum kocam da prezervatif. Buna rağmen şu an ikizlere hamileyim. Üstelik üstüne gördüğüm için 7 aylıkken karnım büyüyünce farkettim.
Mkansiz bariyer kurmussun vajinanaKızlar merhaba konuyu buraya açtım ama belki cevap gelir diye. Ben sürtünme yolu ile bir ilişki yaşadım üzerimde çamaşır ve ped vardı. 10 gün sonra normal tarihide regl oldum. Ama daha sonra takıntı yaptım gebe olursam diye, dün bebe time adında bir test aldım kafamı daha da bulandırdı çok çok silik bir çizgi daha çıktı, İnternetten okuduğum kadarıyla bu test hatalıymış ve sürekli o silik çizgi okuyormuş ana yine de içime kurt düştü başka bir marka aldım onda tamamen tek çizgi çıktı. Sizce başka test almam gerekiyor mu ya da kan testi gerek var mı? İki ayrı testin resmini atıyorum.
Arkadaş biraz cahil cümleyi kuruş tarzından bile belli o yüzden çok takmaMadem bu kadar korkuyorsun o zaman ilişki yaşamasaydın ne diyelim ki şimdi
Ya da nasıl hamilelik oluştuğunu arastır ondan sonra ilişki yasa
kimseyi mutlu edemezsiniz çünkü pizza değilsiniz arkdşlr demiş şeyma subaşı. Bu arkadaşta bi farklı versyonuCanım konu sahibi diyor ki
Külotla ve pedle sürtünmemiş hiçbir kişi bana mutluluktan bahsetmesin
Siz mutluluğu nereden bileceksiniz
Ne kadar sansli kadinlarimiz var anlayamadim ben amuda kalkiyodum resmenNe kadar da allahın sevilen bir kulu....
Ben bacaklarımı duvara diktiğim halde olmadı
Subhanallh ilk defa görenler beğensinYa niye dalga geçiyorsunuz kızla? Biz de kocamla bir korunma yöntemi olarak ped üzerinden sürtünerek sevişiyorduk. Bu arada ben doğum kontrol hapı kullanıyorum kocam da prezervatif. Buna rağmen şu an ikizlere hamileyim. Üstelik üstüne gördüğüm için 7 aylıkken karnım büyüyünce farkettim.
Subhanallh ilk defa görenler beğensin
Ped takıp parande atmayı dene bir deNe kadar sansli kadinlarimiz var anlayamadim ben amuda kalkiyodum resmen
Spermmen olmasın o asffjsjfİki aya kadar bi süpermen bi de spidermen doğuracam işallak.
AhahahahaPed takıp parande atmayı dene bir de
Ayy saka mi ciddi mi kiz? Mucize bebekler vallaYa niye dalga geçiyorsunuz kızla? Biz de kocamla bir korunma yöntemi olarak ped üzerinden sürtünerek sevişiyorduk. Bu arada ben doğum kontrol hapı kullanıyorum kocam da prezervatif. Buna rağmen şu an ikizlere hamileyim. Üstelik üstüne gördüğüm için 7 aylıkken karnım büyüyünce farkettim.
kimseyi mutlu edemezsiniz çünkü ped değilsinizkimseyi mutlu edemezsiniz çünkü pizza değilsiniz arkdşlr demiş şeyma subaşı.
Kimsenin mutluluğunu anlayamazsınız çünkü pedle sürtünmediniz..kimseyi mutlu edemezsiniz çünkü ped değilsiniz
Ah şu insanlara yalancı muameleleriniz. Kendinizden mi biliyorsunuz bu kadar şeyiValla hayatımda hiç külot ve ped ile sürtünmedim o hazzı bilemem sdhjsksk
Hiç test de yapmadım çünkü bi spermin taytın üstüne külot giyip pelerin takıp da süperman gibi külotu pedi aşıp rahme ulaştığını düşünmedim
O kafayı hiç yaşamadım
Bu arada eczacıya "en iyi testi ver" dediğini hiç sanmıyorum
Öyle olsa onu vermezdi
sen sadece hamilelik testi istemişsindir
hhaaaaa oyuzden mı kanatlısı var pedın sımdııı anladımPed takıp parande atmayı dene bir de
Kusura bakmayın da 12 sayfa ikna olmadığımdan değil insanların saygısızlıklarına verdiğim yorumlardan dolayı12 sayfa olmuş ama siz hala ikna olmamışsınız neden acaba? Ne duymak istiyorsunuz, zaten normal bir ilişki yaşamadığınız için hamile kalma bu bir durumunuz söz konusu değil.
İlk aldığınız test bozuktur ikincisi tek çizgi çıkmış zaten. O kadar insan yorum yapıyor hala ama test kafamı karıştırdı diyorsunuz.
Tam dalga geçilecek konu kusura bakmayın, 27 yaşında mühendis oluşunuzda ne bileyim yüreğim de bir yara oluşturdu
Çok mantıklıhhaaaaa oyuzden mı kanatlısı var pedın sımdııı anladım
bak konu sahıbı sayesınde bılgı daaaarrrcıgımız genısledı
KORKMUYORUM O TWST NEDEN ÖYLE DİYE KONU ALTIN, ANLAAMA KITLIĞI MI VAR SİZDEMadem bu kadar korkuyorsun o zaman ilişki yaşamasaydın ne diyelim ki şimdi
Ya da nasıl hamilelik oluştuğunu arastır ondan sonra ilişki yasa
Yazmayın dedim, ne kadar saygısızsınız. İnsanlarla dalga geleceğinize önce saygılı olmayı ve biri yazmayın dediğinde çocuk gibi devam etmemeyi deneyinhhaaaaa oyuzden mı kanatlısı var pedın sımdııı anladım
bak konu sahıbı sayesınde bılgı daaaarrrcıgımız genısledı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?