Bakar mısınız?

Bu konulara tepki neden biliyor musun, cahil insanlar sevişmesin istiyoruz ya. Hamile değilsin ama bu kafayla bir gün olabilirsin, zira ne sevişmeyi ne korunmayı biliyorsun. Çamaşır ve ped var ve yandan falan olmuş olabilir diyorsun ya, o kadar emici yüzeye rağmen hedefe ulaşabilen spermi bilim dünyası tarihe altın harflerle yazar emin ol.

yahu anlamayan sızsınız banane ıstersenız bone takın
oyle hamıle kalınmaz ve bu korunma yontemı degıl dıyoruz
Sadece onu deseniz bu kadar açıklama yapmazdım zaten. Ben dalganıza gülmelerinize yorum yaptım bu kadar uzunca. Öyle gbe kalınmaz de geç yani

fuze atsan bu kadar etkılı olmazdı kk olarak bundan sonra bızı perısan gunler beklıyor artık 7847 tane konu acar eyvah eyvah

Sadece onu deseniz bu kadar açıklama yapmazdım zaten. Ben dalganıza gülmelerinize yorum yaptım bu kadar uzunca. Öyle gbe kalınmaz de geç yani
suan elım ayagım tıtredı resmen su okuduguma
arkadasım 12 sayfa 124 yorum sıze zaten boyle hamıle kalınmaz dedık

İyi de sabahtan beri bu yazdığım için imkansız diyip sorduğum için dalga geçen insanlarla dolu iken sizde tam korumalı değil diyorsunuz :) sabahtan beri imkansız diye dalga geçiyor insanlar

Eczaneden test istedim doğru sonuç vermesi garanti en iyi test olsun dedim bunları verdi. Ne bilim hangi test kaç para henüz ustalaşmadım sizler gibi
Saldırı boyle senin yaptıgın gıbı yapılır... sana yumusak yazan birine sırf isine gelmiyor diye yazdıkları "gebelik testi konusunda uzmanlasmadım sızın gıbı" diyerek.

İyi de sabahtan beri bu yazdığım için imkansız diyip sorduğum için dalga geçen insanlarla dolu iken sizde tam korumalı değil diyorsunuz :) sabahtan beri imkansız diye dalga geçiyor insanlar
Değil ama şuan regl olmuşsun zaten imkansız yahu
Ama bir gün olmayacagı ne malum
Hesap yapıyoruz yazmıssın da hahah ben merak ettim hesap yapıyorsan korkmazsın

ya bari yalan söyleme her konuna yazdım neredeyse, ne tahmini? 3-4 kişi camasır ve pedle surtunmuş konu açıyor burada üç gundur dimi...
Hamilelik, kadın doğum bölümlerinde kaç tane konun var ben sayamadım
bu ilişki yasamak mı cidden? emin misin?

Eczaneden test istedim doğru sonuç vermesi garanti en iyi test olsun dedim bunları verdi. Ne bilim hangi test kaç para henüz ustalaşmadım sizler gibi
Valla hayatımda hiç külot ve ped ile sürtünmedim o hazzı bilemem sdhjsksk
Hiç test de yapmadım çünkü bi spermin taytın üstüne külot giyip pelerin takıp da süperman gibi külotu pedi aşıp rahme ulaştığını düşünmedim
O kafayı hiç yaşamadım
Bu arada eczacıya "en iyi testi ver" dediğini hiç sanmıyorum
Öyle olsa onu vermezdi
sen sadece hamilelik testi istemişsindir

12 sayfa olmuş ama siz hala ikna olmamışsınız neden acaba? Ne duymak istiyorsunuz, zaten normal bir ilişki yaşamadığınız için hamile kalma bu bir durumunuz söz konusu değil.

İlk aldığınız test bozuktur ikincisi tek çizgi çıkmış zaten. O kadar insan yorum yapıyor hala ama test kafamı karıştırdı diyorsunuz.

Tam dalga geçilecek konu kusura bakmayın, 27 yaşında mühendis oluşunuzda ne bileyim yüreğim de bir yara oluşturdu

Normal yaşantınızda mutsuz olduğunuz o kadar belli ki :) çareyi böyle konulards eğlenerek buluyorsunuz üzüldüm :)
Normal yasantili olan insanalar kk'de takilamiyor mu yani
O zaman sizin yaşantıda bayaga anormal olmalı gerci yazdiklarinizdan bunu anlamamak elde değil

Normal yasantili olan insanalar kk'de takilamiyor mu yani
O zaman sizin yaşantıda bayaga anormal olmalı gerci yazdiklarinizdan bunu anlamamak elde değil
Canım konu sahibi diyor ki
Külotla ve pedle sürtünmemiş hiçbir kişi bana mutluluktan bahsetmesin
Siz mutluluğu nereden bileceksiniz

Hesap yapıyorum en garantisinden :) sadece test sonucunu sordum size. Her şeye atlayıp namus bekçiliğine başladı herkes
Ahlak bekçiliğinin ne olduğunu tam olarak biliyor musunuz?

Sürtünme ve ped ile hamile kalacağından şüphe eden insanın "ahlak bekçiliğinin" ne olduğundan haberi olmaması da normal tâbi, sizde haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…