- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.123
- 548
- Konu Sahibi Ecenazecem
-
Sadece onu deseniz bu kadar açıklama yapmazdım zaten. Ben dalganıza gülmelerinize yorum yaptım bu kadar uzunca. Öyle gbe kalınmaz de geç yaniyahu anlamayan sızsınız banane ıstersenız bone takın
oyle hamıle kalınmaz ve bu korunma yontemı degıl dıyoruz
fuze atsan bu kadar etkılı olmazdı kk olarak bundan sonra bızı perısan gunler beklıyor artık 7847 tane konu acarOkb durumu nüksedecek amaaa yazıcam...
Yaptığın şey zerre umrumda değil onu bir açıklığa kavuşturalım....
Ama korunma dışında yapılan hiç bir hesap tutmaz bana göre kesin değildir....
reglden hemen sonra ilişkiye girip hamile kalan var....
Sperm evet çok güçlü değil ama öyle tırt da değil....
Sakın o yumurtlama donemi hesabını yapmayın tutmaz
Bir ayda 2 kez yumurtlamayacagın ne malum...
bazı spermler kadın vücudunda 5 gunden fazla yaşıyabiliyor
Her şey küçük ihtimallere bakıyor..
korunmayın okey ama derbeder olan yine sizsiniz...
Normal yaşantınızda mutsuz olduğunuz o kadar belli ki :) çareyi böyle konulards eğlenerek buluyorsunuz üzüldüm :)Yaaaakrizlerdeyim suannnnn
Konu bitecek diye çok korkuyorum hahahahhaaha
Hahah hesap yapıyoruz yazmış ya açıkçası ona binayen yazdım yoksa şuan hamile değilll hahahfuze atsan bu kadar etkılı olmazdı kk olarak bundan sonra bızı perısan gunler beklıyor artık 7847 tane konu acareyvah eyvah
suan elım ayagım tıtredı resmen su okudugumaSadece onu deseniz bu kadar açıklama yapmazdım zaten. Ben dalganıza gülmelerinize yorum yaptım bu kadar uzunca. Öyle gbe kalınmaz de geç yani
İyi de sabahtan beri bu yazdığım için imkansız diyip sorduğum için dalga geçen insanlarla dolu iken sizde tam korumalı değil diyorsunuz :) sabahtan beri imkansız diye dalga geçiyor insanlarOkb durumu nüksedecek amaaa yazıcam...
Yaptığın şey zerre umrumda değil onu bir açıklığa kavuşturalım....
Ama korunma dışında yapılan hiç bir hesap tutmaz bana göre kesin değildir....
reglden hemen sonra ilişkiye girip hamile kalan var....
Sperm evet çok güçlü değil ama öyle tırt da değil....
Sakın o yumurtlama donemi hesabını yapmayın tutmaz
Bir ayda 2 kez yumurtlamayacagın ne malum...
bazı spermler kadın vücudunda 5 gunden fazla yaşıyabiliyor
Her şey küçük ihtimallere bakıyor..
korunmayın okey ama derbeder olan yine sizsiniz...
Az ötede eğlenin konuma yorum yazmayın lütfen :)fuze atsan bu kadar etkılı olmazdı kk olarak bundan sonra bızı perısan gunler beklıyor artık 7847 tane konu acareyvah eyvah
sımdı cok darıldımAz ötede eğlenin konuma yorum yazmayın lütfen :)
Hesap yapıyorum en garantisinden :) sadece test sonucunu sordum size. Her şeye atlayıp namus bekçiliğine başladı herkesHahah hesap yapıyoruz yazmış ya açıkçası ona binayen yazdım yoksa şuan hamile değilll hahah
Saldırı boyle senin yaptıgın gıbı yapılır... sana yumusak yazan birine sırf isine gelmiyor diye yazdıkları "gebelik testi konusunda uzmanlasmadım sızın gıbı" diyerek.Eczaneden test istedim doğru sonuç vermesi garanti en iyi test olsun dedim bunları verdi. Ne bilim hangi test kaç para henüz ustalaşmadım sizler gibi
Değil ama şuan regl olmuşsun zaten imkansız yahuİyi de sabahtan beri bu yazdığım için imkansız diyip sorduğum için dalga geçen insanlarla dolu iken sizde tam korumalı değil diyorsunuz :) sabahtan beri imkansız diye dalga geçiyor insanlar
ya bari yalan söyleme her konuna yazdım neredeyse, ne tahmini? 3-4 kişi camasır ve pedle surtunmuş konu açıyor burada üç gundur dimi...İlk kez hesap açtım ben. Neden tahminlerinize göre yorum yapıyorsunuz anlamış değilim. Korkum var testten dolayı çünkü şuan evlenmek istemiyorum çocukta istemşyorum. Önlemini akarak ilişki yaşıyorum o yüzden, sadece kafamı test karıştırdı sordum
Valla hayatımda hiç külot ve ped ile sürtünmedim o hazzı bilemem sdhjskskEczaneden test istedim doğru sonuç vermesi garanti en iyi test olsun dedim bunları verdi. Ne bilim hangi test kaç para henüz ustalaşmadım sizler gibi
Yakında ustalaşacaksın belli her sefernde böyle devam edersen:))Eczaneden test istedim doğru sonuç vermesi garanti en iyi test olsun dedim bunları verdi. Ne bilim hangi test kaç para henüz ustalaşmadım sizler gibi
Normal yaşantınızda mutsuz olduğunuz o kadar belli ki :) çareyi böyle konulards eğlenerek buluyorsunuz üzüldüm :)
Canım konu sahibi diyor kiNormal yasantili olan insanalar kk'de takilamiyor mu yani
O zaman sizin yaşantıda bayaga anormal olmalıgerci yazdiklarinizdan bunu anlamamak elde değil
Ahlak bekçiliğinin ne olduğunu tam olarak biliyor musunuz?Hesap yapıyorum en garantisinden :) sadece test sonucunu sordum size. Her şeye atlayıp namus bekçiliğine başladı herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?