- 19 Ağustos 2023
- 33
- 13
- 8
- 27
- Konu Sahibi fehime 123
-
Büyüm ihtimalle yumurtlama kanaması yaşamışsınızdır. Yumurtlama döneminde ani hormon değişikliklerinden böyle şeyler yaşanabiliyor.Merhabalar normalde çok düzenli bir adet döngüm var.Bu ay çok anormal bir şey oldu adet bittikten 10 gün sonra tekrar kanamam oldu ilk defa olduğu için korktum açıkçası üstüne görme olabilir mi diye düşündüm ama bu normal adet zamanı üç günde biten kanamam ara ara bır var bır yok şeklinde bir hafta sürdü özel doktora gittim hiç bir sıkıntı yok yumurtalıkların gayet sağlıklı olabilir dedi(kanamanın üçüncü günüydü) sonra devam edınce ara ara devlet hastanesine gıttım kıstten şüphelendi ve ultrason istedi girdim oda temiz çıktı çok şükür.Normalde olmam gereken tarıh gectı acaba neden böyle oldu ve ne zaman olucam fikri olan var mı
Regl tarihiniz 5-10 gün geciktiyse test yapın bence varsa gebelik çıkabilirMerhabalar normalde çok düzenli bir adet döngüm var.Bu ay çok anormal bir şey oldu adet bittikten 10 gün sonra tekrar kanamam oldu ilk defa olduğu için korktum açıkçası üstüne görme olabilir mi diye düşündüm ama bu normal adet zamanı üç günde biten kanamam ara ara bır var bır yok şeklinde bir hafta sürdü özel doktora gittim hiç bir sıkıntı yok yumurtalıkların gayet sağlıklı olabilir dedi(kanamanın üçüncü günüydü) sonra devam edınce ara ara devlet hastanesine gıttım kıstten şüphelendi ve ultrason istedi girdim oda temiz çıktı çok şükür.Normalde olmam gereken tarıh gectı acaba neden böyle oldu ve ne zaman olucam fikri olan var mı
Bugün tekrar kanamam oldu 10-15 gün arası neden acaba ilk defa bu tür kanamalarım oluyorRegl tarihiniz 5-10 gün geciktiyse test yapın bence varsa gebelik çıkabilir
Evet oda olabilir hatta bir çok kişiden vücut bebek istiyor ona hazırlanmış o yüzden dıyende olduBüyüm ihtimalle yumurtlama kanaması yaşamışsınızdır. Yumurtlama döneminde ani hormon değişikliklerinden böyle şeyler yaşanabiliyor.
Herşey olabilir kist oluşmuş olabilir o yüzdende ara kanamalar yaşıyor olabilirsiniz bence muayene olun siz bir kadın doğumcuya içiniz ferahlar geçmiş olsunBugün tekrar kanamam oldu 10-15 gün arası neden acaba ilk defa bu tür kanamalarım oluyor
Benimde mesela buna benzer bir şey oldu kendimi bildim bileli hep düzenlidir günü gününe fakat geçen ay 29unda adet gunumdu 26sında sabah lekelenme oldu pembeydi akşama kadar bişey yoktu akşam gene oldu sonra ertesi günü öğlene kadar yoktu yoğunlaştı bitti 28inde bişey yoktu 29olmasi gereken gündü ama olmadı olacakmisim gibi ağrım oluyor kasıklarımda ama olmadım bugün ayın 20si halen daha yok neden olabilir devlete randevu da bulamıyorum var olanlarda çok uzakHerşey olabilir kist oluşmuş olabilir o yüzdende ara kanamalar yaşıyor olabilirsiniz bence muayene olun siz bir kadın doğumcuya içiniz ferahlar geçmiş olsun
Evet oda olabilir hatta bir çok kişiden vücut bebek istiyor ona hazırlanmış o yüzden dıyende oldu
Evet ama kan tahlılı ve detaylı ultrason ıstedi temiz çıktı zaten kanamadan bır kaç gün sonra özel doktora daha sonra devam edince devlet hastanesınede gittim böyle olması tuafHerşey olabilir kist oluşmuş olabilir o yüzdende ara kanamalar yaşıyor olabilirsiniz bence muayene olun siz bir kadın doğumcuya içiniz ferahlar geçmiş olsun
Hamile olabilirsin belkide o kan yerleşme kanamasıdırBenimde mesela buna benzer bir şey oldu kendimi bildim bileli hep düzenlidir günü gününe fakat geçen ay 29unda adet gunumdu 26sında sabah lekelenme oldu pembeydi akşama kadar bişey yoktu akşam gene oldu sonra ertesi günü öğlene kadar yoktu yoğunlaştı bitti 28inde bişey yoktu 29olmasi gereken gündü ama olmadı olacakmisim gibi ağrım oluyor kasıklarımda ama olmadım bugün ayın 20si halen daha yok neden olabilir devlete randevu da bulamıyorum var olanlarda çok uzak
Test yapıyorum o günden beri malesef çıkmadı bu sabahta yaptım ciddi bişey olabilirmi diye tedirgin oluyorum yoksa normal bisiymi bilemedim bir sonraki adetimi kestiremiyorum şimdi ne zaman olucam diyeHamile olabilirsin belkide o kan yerleşme kanamasıdır
Keşke olsa Şubat'ta kalbini duyamadan kaybettim bebeğimiTest yapıyorum o günden beri malesef çıkmadı bu sabahta yaptım ciddi bişey olabilirmi diye tedirgin oluyorum yoksa normal bisiymi bilemedim bir sonraki adetimi kestiremiyorum şimdi ne zaman olucam diye
Seni ümitlendirmek istemem ama geç döşlenmişse bebek hemen çıkmaz zaten bekle biraz inşallah hamilesindieTest yapıyorum o günden beri malesef çıkmadı bu sabahta yaptım ciddi bişey olabilirmi diye tedirgin oluyorum yoksa normal bisiymi bilemedim bir sonraki adetimi kestiremiyorum şimdi ne zaman olucam diye
Üzme kendini bak ümit var olmuş bir daha olur Allah’ın izniyle ve inşallah olmuşturKeşke olsa Şubat'ta kalbini duyamadan kaybettim bebeğimi
Seni ümitlendirmek istemem ama geç döşlenmişse bebek hemen çıkmaz zaten bekle biraz inşallah hamilesindir bence kan tahlili ver en doğru sonuç ordan çıkacaktır
Hayırlısı inşallah takdir edersiniz ki bu süreçte beklemesi aşırı zor trendyoldan 12li test almıştımSeni ümitlendirmek istemem ama geç döşlenmişse bebek hemen çıkmaz zaten bekle biraz inşallah hamilesindie
Benim bi arkadaşımda böyleydi 2 3 ay sonra gebe kaldı hatta erken adet oluyorum diyodu 15 günde bir vücut hazırlanıyo sanırımMerhabalar normalde çok düzenli bir adet döngüm var.Bu ay çok anormal bir şey oldu adet bittikten 10 gün sonra tekrar kanamam oldu ilk defa olduğu için korktum açıkçası üstüne görme olabilir mi diye düşündüm ama bu normal adet zamanı üç günde biten kanamam ara ara bır var bır yok şeklinde bir hafta sürdü özel doktora gittim hiç bir sıkıntı yok yumurtalıkların gayet sağlıklı olabilir dedi(kanamanın üçüncü günüydü) sonra devam edınce ara ara devlet hastanesine gıttım kıstten şüphelendi ve ultrason istedi girdim oda temiz çıktı çok şükür.Normalde olmam gereken tarıh gectı acaba neden böyle oldu ve ne zaman olucam fikri olan var mı
Ya ne biliyim okuyorum konuları görüyorum kimler kimler düşükten sonra birdaha hamile kalmıyor arkadaşımda öyle mesela insan üzülüyor bı eksik hissediyor kendiniÜzme kendini bak ümit var olmuş bir daha olur Allah’ın izniyle ve inşallah olmuştur
Çok erken çıkmaz ki canım erken gebelik testi var onu alıp bak bu yaptığın test adet tarıhındem 10 gun sonra doğru sonuç verirKızlar merhaba bana acil yardımcı olur musunuz adetime tam 7 gün var bugün test yaptım bu şekilde sonuç anlayamadım lütfen yardım edermisibiz 4 Aydın deniyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?