Bakarmısınız lütfen neden

Ya ne biliyim okuyorum konuları görüyorum kimler kimler düşükten sonra birdaha hamile kalmıyor arkadaşımda öyle mesela insan üzülüyor bı eksik hissediyor kendini
onlar kötü örnekler kendini demolıze etme stres yaparsan hiç olmaz bu en büyük etken o yüzden düşünme hiç

Acaba kist mi oldu diyorum bebek mi oluyor diyorum başka bişey mi var hani bekledikçe de vakit geçiyor el mahkum gerçi beklemesem napicam randevu bulamiyorum zaten çok basım ağrıdı bunları düşünmekten
Bence kötü düşünme hayırlısı bekle özel doktor imkanın varsa git

onlar kötü örnekler kendini demolıze etme stres yaparsan hiç olmaz bu en büyük etken o yüzden düşünme hiç
Haklısın elimde değil işte bende de huydur hep bir şeyin en kötüsünü düşünürüm ki iyi bişey olursa sürpriz olsun diye bunda da aynı düşünceyle hareket ettim sanırım bu sefer senin dediğin gibi yapmalıyım

Bende suan ayni seyleri yasiyorum gebelik testlerimin silik cikmasi uzerine kan verdim dün kan sonucu cikmadan kanamam basladi baya adet gibi 5 gun erken bugun azaldi leke leke geliyor kan degerim 5.4 pozitif ama kanamam neden var onuda anlamadim ben oglumda yerlesme kanamasi yasadim o boylr olmuyor bir damla kan demeye bin sahit lazim olan pembe su geliyordu bende saskinim su an

Yinede doktora gözükün ara kanamalar normal olmayabilir genelde adet düzenleyici ilaç veriyolar bu tarz durumlarda
Ben ilaç kullanımına karşıyım ağrı kesici bile kolay kolay kullanmam hem olması kötü değil bence olmaması daha kötü iki defa ayrı ayrı özel de devlette gittim bakayım çok yoğun devam ederse farklı özel bir doktora daha muane olurum yada hormon testı için kan verırım.

Nasıl yani kan tahlılınde sonuç ne çıktı

Cnm ilaç dediğim hamileysen bebeğin tutunmasını kolaylaştıran bi ilaç veriyolar gebelerde kullanıyo tabi siz bilirsiniz

Eşinde yada sende bir sorun var mı ben gebelik düşünmeden önce bir doktora göründüm mesela eğer yoksa bir sorun stres yapmadan yumurtlama döneminde bir gün dinlen bir gün ilişki şeklinde olur döktürün dediği buydu bana sende öyle yapabilirsin ama kendini bebek olması gerek adet olmamam lazım diye düşünürsen her adet zamanın geldiğinde kabus olur senin için bu motıvasyonunu daha çok düşürür

Cnm ilaç dediğim hamileysen bebeğin tutunmasını kolaylaştıran bi ilaç veriyolar gebelerde kullanıyo tabi siz bilirsiniz
Hım ben şu adet söktürücü ilaçlar oluyor ya o sandım. Bilmıyorum ki hamilemıyım ama bence değilim yoksa bir ayda iki defa kanamam ve normalde benim hem duzenlı hem uç gun de bıter bu kanama farklı

Hım ben şu adet söktürücü ilaçlar oluyor ya o sandım. Bilmıyorum ki hamilemıyım ama bence değilim yoksa bir ayda iki defa kanamam ve normalde benim hem duzenlı hem uç gun de bıter bu kanama farklı
Bitkisel bişeyler içtiniz mi ya da kullandınız mı belki bu ay bişey etkilemiştir bidahaki ay normal olursunuz inşallah bu tarz şeyler de insanı muallakta bırakıyor

Bitkisel bişeyler içtiniz mi ya da kullandınız mı belki bu ay bişey etkilemiştir bidahaki ay normal olursunuz inşallah bu tarz şeyler de insanı muallakta bırakıyor
Yoo her zamanki yediğim içtiğim şeyler tuaf olan hem normal günden uzun sürmesi ve bıttıkten 10 gün sonra tekrar olması doktorlarda net bir şey söylemıyor ki dıyorum ya özel doktor dedi hiç bir şeyin yok ara kanama normal bir şey gayet sağlıklısın devlet hastanesi doktoru kıst diye korkuttu beni sonra temiz çıktı tahlil ultrason o yüzden bekleyecem mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…