- 19 Ağustos 2023
- 33
- 13
- 8
- 27
- Konu Sahibi fehime 123
-
onlar kötü örnekler kendini demolıze etme stres yaparsan hiç olmaz bu en büyük etken o yüzden düşünme hiçYa ne biliyim okuyorum konuları görüyorum kimler kimler düşükten sonra birdaha hamile kalmıyor arkadaşımda öyle mesela insan üzülüyor bı eksik hissediyor kendini
Aynen öyle banada bu çok söylendi muhtemelen vücut gebelık istıyor ve arıyor o yüzdenBenim bi arkadaşımda böyleydi 2 3 ay sonra gebe kaldı hatta erken adet oluyorum diyodu 15 günde bir vücut hazırlanıyo sanırım
Bence kötü düşünme hayırlısı bekle özel doktor imkanın varsa gitAcaba kist mi oldu diyorum bebek mi oluyor diyorum başka bişey mi var hani bekledikçe de vakit geçiyor el mahkum gerçi beklemesem napicam randevu bulamiyorum zaten çok basım ağrıdı bunları düşünmekten
Benim ilk defa başıma geldi tedirgin oldumBenim bi arkadaşımda böyleydi 2 3 ay sonra gebe kaldı hatta erken adet oluyorum diyodu 15 günde bir vücut hazırlanıyo sanırım
Yinede doktora gözükün ara kanamalar normal olmayabilir genelde adet düzenleyici ilaç veriyolar bu tarz durumlardaBenim ilk defa başıma geldi tedirgin oldum
Malesef suanlık öyle bı durumumuz yok olsa giderdimde bı iki gün daha bekliycem bakalım olmazsa son çareBence kötü düşünme hayırlısı bekle özel doktor imkanın varsa git
Haklısın elimde değil işte bende de huydur hep bir şeyin en kötüsünü düşünürüm ki iyi bişey olursa sürpriz olsun diyeonlar kötü örnekler kendini demolıze etme stres yaparsan hiç olmaz bu en büyük etken o yüzden düşünme hiç
Ben ilaç kullanımına karşıyım ağrı kesici bile kolay kolay kullanmam hem olması kötü değil bence olmaması daha kötü iki defa ayrı ayrı özel de devlette gittim bakayım çok yoğun devam ederse farklı özel bir doktora daha muane olurum yada hormon testı için kan verırım.Yinede doktora gözükün ara kanamalar normal olmayabilir genelde adet düzenleyici ilaç veriyolar bu tarz durumlarda
Nasıl yani kan tahlılınde sonuç ne çıktıBende suan ayni seyleri yasiyorum gebelik testlerimin silik cikmasi uzerine kan verdim dün kan sonucu cikmadan kanamam basladi baya adet gibi 5 gun erken bugun azaldi leke leke geliyor kan degerim 5.4 pozitif ama kanamam neden var onuda anlamadim ben oglumda yerlesme kanamasi yasadim o boylr olmuyor bir damla kan demeye bin sahit lazim olan pembe su geliyordu bende saskinim su an
Haklısın elimde değil işte bende de huydur hep bir şeyin en kötüsünü düşünürüm ki iyi bişey olursa sürpriz olsun diyebunda da aynı düşünceyle hareket ettim sanırım bu sefer senin dediğin gibi yapmalıyı
Cnm ilaç dediğim hamileysen bebeğin tutunmasını kolaylaştıran bi ilaç veriyolar gebelerde kullanıyo tabi siz bilirsinizBen ilaç kullanımına karşıyım ağrı kesici bile kolay kolay kullanmam hem olması kötü değil bence olmaması daha kötü iki defa ayrı ayrı özel de devlette gittim bakayım çok yoğun devam ederse farklı özel bir doktora daha muane olurum yada hormon testı için kan verırım.
Hım ben şu adet söktürücü ilaçlar oluyor ya o sandım. Bilmıyorum ki hamilemıyım ama bence değilim yoksa bir ayda iki defa kanamam ve normalde benim hem duzenlı hem uç gun de bıter bu kanama farklıCnm ilaç dediğim hamileysen bebeğin tutunmasını kolaylaştıran bi ilaç veriyolar gebelerde kullanıyo tabi siz bilirsiniz
Bitkisel bişeyler içtiniz mi ya da kullandınız mı belki bu ay bişey etkilemiştir bidahaki ay normal olursunuz inşallah bu tarz şeyler de insanı muallakta bırakıyorHım ben şu adet söktürücü ilaçlar oluyor ya o sandım. Bilmıyorum ki hamilemıyım ama bence değilim yoksa bir ayda iki defa kanamam ve normalde benim hem duzenlı hem uç gun de bıter bu kanama farklı
5.4 cikti sonuc 2 gun sonra tekrar kan ver dedi yarin tekrar vericem bakalimNasıl yani kan tahlılınde sonuç ne çıktı
Yoo her zamanki yediğim içtiğim şeyler tuaf olan hem normal günden uzun sürmesi ve bıttıkten 10 gün sonra tekrar olması doktorlarda net bir şey söylemıyor ki dıyorum ya özel doktor dedi hiç bir şeyin yok ara kanama normal bir şey gayet sağlıklısın devlet hastanesi doktoru kıst diye korkuttu beni sonra temiz çıktı tahlil ultrason o yüzden bekleyecem mecburBitkisel bişeyler içtiniz mi ya da kullandınız mı belki bu ay bişey etkilemiştir bidahaki ay normal olursunuz inşallah bu tarz şeyler de insanı muallakta bırakıyor
Bu aralık hamılesın demek değil mi5.4 cikti sonuc 2 gun sonra tekrar kan ver dedi yarin tekrar vericem bakalim
Aslinda öyle ama kanamam varBu aralık hamılesın demek değil mi
Tuaf ama herşey olabilir umarım dediğim gibi kimsayal gebelık filan değildirEvet
Aslinda öyle ama kanamam varbayada yoğun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?