Bizimki de şu an 14 aylık. Eylül itibariyle 15-16 olacak. Eşim de 2 yaşını doldurmasını bekleyelim diyor. 2 yaş altına kreş seçenekleri çok sınırlı. Evimin yakınında bir yer var. Benim içime sindi. Öğretmenlerini beğendi . Ama fiziki imkanlarını eşim beğenmedi. O yüzden 2yi doldursun seçeneklerimiz artsın iyisine gönderelim diyor. Yani 2ye kadar bu kreşte idare edip 2 de yine değiştirebiliriz aslında. Böyle karıştık yani kendi içimizde çözemedik konuyu. Veya 18 aylıkta orta yolu bulacağız
Şu anki kadın ev işi yapmıyor. Kalmak için ev işi yapmaz. Ben temizlikçi değilim bakıcıyım kafasında biraz. Eve alacağım yardımcı daha genç biri olmalı. Türkmenler çok var yaşadığım binada. O tarz biri belki işimi görür haftada 2-3 gün dediğiniz şekilde.
Gerçekten hayat kalitem kalmadı. Zaten bebek doğduğundan beri uykum uyku değil. Bir de işe gidiyorum aklım evde. Bugün yine izin aldım mesela. Dün eve geldim bakıcı dedi ki perşembe cuma bilmem kimi ölmüş başka şehirde ona gidecekmiş. Bir de cumayı da istiyor 4 gün tatil yapacak paşam.
Ben perşembe cuma bakıcı sorun çıkardı izin alabilir miyim desem yöneticimiz inanmaz. Tatile gideceksen git yalan söyleme der bana

Cumaya hayır dedim bu sebeple ama cenazeye gitme diyemedim işte. Eşim diyor ki git geri gelme deseydin. E pazartesi ben ne halt edicem hem kreşe yanaşmıyorsun hem bu kadını gönderiyorsun. Valla böyle kafam bir dünya.