- Konu Sahibi MonalisaSmile
-
canım bize benim babaannem baktı büyüttü ama hiç annemin başına kaktığını duymadım. kayınvalidemin de öyle bişey yapacağını sanmıyorum ama benim onunla başka sorunlarım var. ben de her anne gibi bebeğim konusunda çok titizim. kendi doğru bildiğim gibi yetiştirmek istiyorum. mesela ilk 6 ay sadece anne sütü vermek istiyorum. su vermek istemiyorum. o sürekli su versek iyi olacağını ima ediyor. eminim bebeğin başında ben olmasam verir de. mesela ayakta sallamaya alıştırmak istemiyorum diyorum. her fırsatta ayağına koyup sallamaya çalışıyo. uzmanlar yüzü koyun yatırıp yalnız bırakmayın diyo o sürekli yüzükoyun uyutmaya çalışıyo falan filan işte. ben varken şimdi engelliorum da yokken ne yaptığını hiç bilemicem. ama şu da var ki bakalım bakıcı benim dediğim gibi mi bakacak.
tatlım kayınvalıdenızle aranız da cıddı problemlerınız yok ıse ,kayınvalıde nın bakması daha dogru olur dıye dusunuyorum.sonucta torunu daha emın eller de olur cocugunuz.hem soyle bır durum var ,kendı bıldıgınız dogrularınızda cocugu yetıstırmek ıstemıssınız ama ,ılk cocugunuz ıse bıldıklerınızın dogru oldugundan nasıl emın olabılırsınız .tamam uzmanlardan duydugunuz kadarıyla ama ,kayınvalıdenız en azından tecrubelı bır ınsan .cocugunuz dogru bır sekılde yetıstırecegını dusunuyorum ben .
kayınvalidenle aran kötü değilmiş bu nedenle bakıcı yerine onu tercih et.arada fikir farklılıkları olur bu sorunları herkes yaşıyor bir şekilde orta yolu bulursunuz ama bir yabancıya insan ne kadar güvenebilir ki
bu gidişle kayınvalidem bakacak gibi görünüyor. anlaşmazlıkları çözebiliriz ya a ben artık görmezden gelirim napcam bakıcı çok mu sözümü dinlicek sanki, onun da ne yaptığını bilemicem ben yokken. ama kayınvalidemin devamlı devamlı kızının yanına gidişlerini ne yapcaz onu bilemiyorum.
bence bakıcı ya da kreş..cunku kayınvaldene yapma dedıgını yapar ınatlasır aranız acılmaya baslar kendı annen de olsa aynı olabılır..bence calısmaya baslamadan önce bakıcı bul ve bırbırınıze alısın kendı ısteklerını ona öğret..kayınvalden bır yapar ıkı yapar ama bakıcı bence dogru bı kadınsa sen ne dersen onu yapar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?