- 7 Ağustos 2016
- 972
- 951
- 53
- Konu Sahibi pasa annesi
-
Haklısınız konuşmak hiç aklıma gelmedi. Herşeyi konuştum sanıyordum bunu atlamışımBaştan konuşmanız gerekiyordu bunu.
Siz tatilde olduğunuz zaman nasıl maaşınızı alıyorsanız bakıcınızın da alması gerekir.
Sadece ek dersiniz kesiliyor maaşınızın tamamı mı kesiliyor oyüzden yazın tamamen vermemek yanlış bence.ben bu zamana kadar ki bakıcılarıma yarım maaş verdim. ama bu seferki bakıcıma tam vericem şubatta. hem ihtiyacı var,hem de arada bir gelip oyna kızımla dedim. kızım çok seviyo çünkü kendisini,çok düşkün. yazın ise hiç vermedim açıkçası,neden vermeye devam edelim ki? yukarda bazıları sen maaş alıyosun o da almaya devam etmeli yazmış ama bizim ekdersimiz nasıl kesiliyo gitmediğimizde? aynı şey değil ne yazık ki karşılaştırma yanlış
Merhaba :)Merhaba canım:)
Devamlı bir iş olarak düşünüldüğünde yazın ya da sizden kaynaklı tatillerde kesinti olmamalı bence. Özel sektörde öğretmenler ya 12 aylık maaş üzerinden anlaşır biraz düşük ücreti kabul eder ya da 10 ay üzerinden anlaşıp daha yüksek ücret alırlar. Yaz tatilinde de gelsin evine hem çocukla ilgilenir hem de ev işlerine yardım eder. Hiç gelmesin dersen de yarı maaş gibi bir para verebilirsin.
Bu benim düşüncem tabi. Keşke önce konuşsaydınız:/
Tamamren kesip bir iki ayda zorda kalmaktansa rvet en mantıklısı iki gün gelir haftada 200 250 lira haftalık alabilir meselaSadece ek dersiniz kesiliyor maaşınızın tamamı mı kesiliyor oyüzden yazın tamamen vermemek yanlış bence.
Öğretmenler tatilde oldukları iki ay neden ücret alıyor o zaman?Yok artık yazın Bile kim verir abartmış
Hizmet eşittir para
Hizmet yoksa para yok
Her yerde bu böyledir
hangi özel sektörde hiç işe gitmeden maaş alabiliyoruz? sadece devlet memurları yalın maaş alır,bütün ek ödemeler kesilir işe gitmediklerinde. e bakıcınn ek ödemesi olmadığına göre maaşı kesilir. öğretmenlerle çalışan bakıcılar da bunu bilir zaten. şubat tatili için demiyorum da yazın 2 ay hiç gelmeyerek maaş almak değişik yani...Sadece ek dersiniz kesiliyor maaşınızın tamamı mı kesiliyor oyüzden yazın tamamen vermemek yanlış bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?