Bakıcı, sömestr, ücret?

Arkadaşlar bakıcımı çok sevdiğim bir ablam buldu, gerçekten de oğlum babaannesini yabancılarken bakıcısının kucağından inmedi ilk gün, bana da abla oldu, hasta oldum kaldı... canımı emanet ediyorum haklısınız bu devirde böyle bir kişi zor... hem bazen benden çok hakkı geçiyor kuzuma, en iyisi 15 tatilde tam vermek yazın da geldiği günlere göre bir maaş hesaplamak birlikte. Keşke onunla konuşmadan ilk size yazsaydım. Ona sorduğuma bile pişman oldum şu an

Yazın bile tam alıyormuş.bence ona soracaginiza çevrenizde bakıcıları olan bayanlara sorun

Paşa annelerinin böyle sorunları oluyor muymuş? Normal çocukların annelerine has bişi sanıyordum ben ücret olayı vs

arkadaslarimdan biliyorum, yazin para alma olayı olmaz, ilk kez duydum boylesini.. ama 15 tatillerde kesinti olmaz. sonucta siz s disina gitmeseniz parasını tam alacaktı, siz gittiniz diye keserseniz hiç yakisik olmaz bence, hem memnunmuşsunuz da, 15 günlük ücret icin iyi bakicidan olmayın.. yoksa olumsuz geri dönüşlerini olabilir sonrasında

yazin da gelecekse geldigi gün ve saat uzerinden odeme olur tam olmaz. yazin geleni de hiç duymamistim bu arada...

Siz alıyorsunuz sonuçta. Böyle yapılırsa artık öğretmenler de bakıcı bulmakta zorlanır. Şahsen bakıcı olsam tatili bir ay vs birinin bakıcısı olurdum madem.

Suzinle ayni durumdayiz ogretmenim bakicimiz genc biri kizimin ablasi oldu artik:) ben kesmicem ucretini.dogudayim 1 hafta kar tatili oldu yine kesmedim.
Sebebi ise maddi kaygiya dusmesin.
İsinden memnun olursa baska is iş bakmaz.
kizim onu cok seviyor.ondan baskasinada guvenemem artik.
sonuçta can bu.
yapmadigi gunun parasinimi alacak diyenlere bence aldirma.
bizimde ucretimiz kesilmiyorki.
ben ucretli ogretmenlik yaparken kesilen ucretler beni zor durumda birakirdi hep.
o yuzden y psikolojiyi iyi bilirim.

Bankacı olsaniz veya ne bileyim memur olsaniz 15 gün tatil yapacak miydi hayir..Ucretini kesmeyin ama okul yaza dönünce de 15 gun siz evdeyken gelip yardim eder ..hak etmeden almis olmaz..

Bende bunun başka bir versiyonunu söyleyecem oğlum kreşe gidiyor bu ayın 15 günü gitti 15 günü tatil olarak gececek ama aynı ücreti ödeyecez sizde bu ayı ödeyin ama yaz tatilinde ödemeye kalkmayın
Bizde 15 tatilde tam oderdik ama haziran ayi gittigi halde almadilar...sizdede boyle olabilir...simdi etut parasini tam verdik ama haziranda odeme olmayacak...

Ablam oldu bakış açısı yanliş mesafeyi koruyun bence insanlara koşulsuz guvenilmez evde kamera yoksa guvenmeyin cocuk.da konusamiyor..

Sömestrde ücret kesilmez bence
Yazın da başka yerde iş bulmasın kendisinde devam etsin diye vermiştir parasını bir önceki çalıştığı yer
BAKıcı kadın size yazın çok sıkışmıştım iş buldum çalışıyorum burdan devam edeceğim kusura bakmayın derse ne yapacaksınız

Ablam oldu bakış açısı yanliş mesafeyi koruyun bence insanlara koşulsuz guvenilmez evde kamera yoksa guvenmeyin cocuk.da konusamiyor..
Aile dostumuzun tanıdığı olunca valla kimi akrabamdan yakın oldu.. uyarınız için teşekkürler ama bakış açısı

Maaşı kesilmemeli..sonucda o kadinda yaşamak icin çalışıyor. Yazin iki ay ve 15 tatilinde kesilirse bu insan nasil geçinecek?

Ben de bakıcıma 2 hafta izin verdim.
Tabi ki ücret ödemeyeceğim.
Çünkü ev hizmetleri günlük değişebilir ve kamu ya da özel sektör gibi aydan aya maaş sistemi işlemez.
Ben ayın ilk günü yarı parasını veriyorum sonra çalışıyor, iki hafta sonra diğer kalanını.
Arada gelmediği günler olabiliyor, onları telafi ediyoruz.

Ben öğretmenim ve çevremdeki bakıcıdı olan öğretmen arkadaşlarım bakıcıya sömestr tatili için kesinti yapmadı ama yazın da para vermedi

yaz tatılının parasını vermezsınız ama 15 tatıl verılır bırde unutmasın oglunuz dıye arada ugrayacakmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…