- 7 Ağustos 2016
- 972
- 951
- 53
- Konu Sahibi pasa annesi
-
Yazın bile tam alıyormuş.bence ona soracaginiza çevrenizde bakıcıları olan bayanlara sorunİyi akşamlar arkadaşlar, öğretmenim, hafta sonu annemlere gideceğim iki hafta o sürede bakıcımız gelmeyecek tabi. Eşim gelmediği hafta için yarı ücret vermesek de kesinti yapmalıyız diyor, bakıcımıza sordum önceki yerde ne yapıyordunuz diye alıyordum tam hatta yazın bile alıyordum dedi. Memnunum da bakıcımdan, canımı emanet ediyorum. Bana da abla gibidir, para muhabbetine girmek istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Teşekkürler şimdiden.
arkadaslarimdan biliyorum, yazin para alma olayı olmaz, ilk kez duydum boylesini.. ama 15 tatillerde kesinti olmaz. sonucta siz s disina gitmeseniz parasını tam alacaktı, siz gittiniz diye keserseniz hiç yakisik olmaz bence, hem memnunmuşsunuz da, 15 günlük ücret icin iyi bakicidan olmayın.. yoksa olumsuz geri dönüşlerini olabilir sonrasındaİyi akşamlar arkadaşlar, öğretmenim, hafta sonu annemlere gideceğim iki hafta o sürede bakıcımız gelmeyecek tabi. Eşim gelmediği hafta için yarı ücret vermesek de kesinti yapmalıyız diyor, bakıcımıza sordum önceki yerde ne yapıyordunuz diye alıyordum tam hatta yazın bile alıyordum dedi. Memnunum da bakıcımdan, canımı emanet ediyorum. Bana da abla gibidir, para muhabbetine girmek istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Teşekkürler şimdiden.
Öğrenmiş oldun böylecePaşa annelerinin böyle sorunları oluyor muymuş? Normal çocukların annelerine has bişi sanıyordum ben ücret olayı vs
Bizde 15 tatilde tam oderdik ama haziran ayi gittigi halde almadilar...sizdede boyle olabilir...simdi etut parasini tam verdik ama haziranda odeme olmayacak...Bende bunun başka bir versiyonunu söyleyecem oğlum kreşe gidiyor bu ayın 15 günü gitti 15 günü tatil olarak gececek ama aynı ücreti ödeyecez sizde bu ayı ödeyin ama yaz tatilinde ödemeye kalkmayın
Ablam oldu bakış açısı yanliş mesafeyi koruyun bence insanlara koşulsuz guvenilmez evde kamera yoksa guvenmeyin cocuk.da konusamiyor..Arkadaşlar bakıcımı çok sevdiğim bir ablam buldu, gerçekten de oğlum babaannesini yabancılarken bakıcısının kucağından inmedi ilk gün, bana da abla oldu, hasta oldum kaldı... canımı emanet ediyorum haklısınız bu devirde böyle bir kişi zor... hem bazen benden çok hakkı geçiyor kuzuma, en iyisi 15 tatilde tam vermek yazın da geldiği günlere göre bir maaş hesaplamak birlikte. Keşke onunla konuşmadan ilk size yazsaydım. Ona sorduğuma bile pişman oldum şu an
Aile dostumuzun tanıdığı olunca valla kimi akrabamdan yakın oldu.. uyarınız için teşekkürler ama bakış açısıAblam oldu bakış açısı yanliş mesafeyi koruyun bence insanlara koşulsuz guvenilmez evde kamera yoksa guvenmeyin cocuk.da konusamiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?