Evet bebek lerime bakacağı zamanda uzun uzadıya kahvaltı ediyor annemse ağzına bir lokma atıp bebeklere koşuyorO bebeklere ayıracağı vakti keyifle geçirme derdinde .Sizin cimriliğiniz ile ilgisi yok .Bayanların bazılarının internete girmesinin yasaklanması lazım baksanıza yapılan yorumlara saçma saçma :) :)
Evet bebek lerime bakacağı zamanda uzun uzadıya kahvaltı ediyor annemse ağzına bir lokma atıp bebeklere koşuyor
Aynen benim amacım da buydu ben olsam dahi biraz dinlebilmek yoksa gece gündüz annemle ben bakıyorum zaten çocuklarımaevde kahvaltı etmesi sorun değil
bence siz umursamaz olduğunuz için sinir olmuşsunuz
o yüzden kahvaltısı bile batmış cimrilikten değil yani
ben olsam gönderirdim bakıcıyı
benim bildiğim evde anneniz de sizde olsanız
onun koşturması ilgilenmesi gerekir...
Bu ayın sonunda parasını verip yollayacağım yorumlardan da böyle yapmam gerektiğini çıkardımBen sizi cok iyi anliyorum sabahlari evinde kahvaltisini yapip gelmeli ve mümkün olduğunca çocuklarla ilgilenmeli bence bakiciniz oldukca rahat biri lokmalarini saydiginizi düşünmüyorum o ev onun isyeri ona göre davranmali ama bu saatten sonrada ondan bisey olmaz yolverin gitsin başkasını bulun
Aynı şeyi söyledim anneme koşturma onun yapmasını söyle diyeÖncelikle kurallar koyun mesai saatlerinde işiyle ilgilenmesi gerektigini, annenizin her ise kosturmasi gerekmediğini , davranislarinin isini önemsemiyormus algisi yarattigini anlatan vr sorumluluk verin eminim anneniz ondan daha çok kosturuyordur o da alismis anneniz otursun ve gozlemlesin her ise kosturmasin
Evet aslında annesi varken ben hemen atlamayım diye düşünüyor olabilir dedin ilk başta sonra bilerek bakmadığını bizim koşmamızı beklediğini biz gelincede alayım mı dediğini gözlemledim ama soğudum iyice sanırım yenisini arayacağımYeme içme konusunu bu kadar dert etmenizi, kadının rahat davranışından hoşlanmamanıza veriyorum.
Siz evdeyken bebeklerinizle vakit geçirmek istediğinizi düşünüyor ve bu sebeple soruyor olabilir ben mi vs diye.
Ama siz bir kez soğumuşsunuz bu saatten sonra fikriniz değişmez sanırım bu sebeple değiştirmenizi ve yeni işe alacağınız kişiyle sınırları baştan belirlemenizde fayda var.
Aynı şeyi söyledim anneme koşturma onun yapmasını söyle diye
Evet bebeklerimiz ikiz herkes bak mayı kabul etmez diye çok yüz verdik evine birşeyler aldık kızına hediye gönderdim falan sanırım fazla yüz buldu yalnız bu hafta tavırlar ımdan anlamış olmalı ki biraz çeki düzen verdi gibi ama cık bende antipati oluştı bilesanırım ilk bakıcınız bu ,şimdiden söyleyeym o kadr çeşitli insanlar var ki,tecrübeyle sabittir.
hassas bir dengede gidiyor hep ilişkiler..çocuğunuza bakıyor diye,iyi davranıyor ağzının içine bakıyorsunuz,bu sefer de yatışa geçip,bi tarafı kalkıyor,biraz sert davransanız aklınız kalıyor ya acısını çocuktan çıkarırsa diyey...o denegyi kurmak zor..
mesela yemesi içmesinden kesmemek lazım ama,uygun bir dille,abartamması gerektiğini belirtmeniz gerekli.
çocuklarla ilgili yapması gerekenleri kesin bir dille ama yumuşakça anlatmalısınız..
bunun yanında gözü de kalmasın diyerek,bakıcının çocuklarına hediye yapmak,bayramda seyranda harçlık vermek vs de gerekiyor..
Bu durumda içiniz rahat etmeyecektir. En dogrusu yeni biriyle anlaşıp sınırları belirlemeniz. Net olun, herşeyi konuşun ki ilerleyen dönemlerde sıkıntı olmasın. Kolaylıklar dilerim.Evet aslında annesi varken ben hemen atlamayım diye düşünüyor olabilir dedin ilk başta sonra bilerek bakmadığını bizim koşmamızı beklediğini biz gelincede alayım mı dediğini gözlemledim ama soğudum iyice sanırım yenisini arayacağım
Haklısın hatayı biz başta acemiliğimizden yaptıkAnneniz mesela agzina lokmayi atip kosmasin çocuklara bakar misin desin siz bastan kotu alistirmissiniz bazilarina söylemeye gerek olmaz da öyle iyisi zor bulunur..
Her isime mudurum benden önde koşup yapsa diğer gün bende o mudurumun isi bana gerek yok der kenara çekilirim , bu yüzden bol bol teşvik edin kendisini
Öbür hafta öyle yapıcam okula öğlen gideceğin için 9 buçukta kahvaltı yapıp gelmesini söyleyeceğimçok ılıgınc aslında kadın bır blok otedeymıs saat sekız yerıne dokuzda gelsın bencee oda evvınde kahvaltısını yapsın sızdee bunu belıırtın belkıde akıl edememıstırr sız sız oldugunz gunler gelmesın ucretınden kesın yanı bılemıyorum ama bakıcıların hepsı boyledır yanı bunu bu huyundan degıstırırsın dıger gelenın baska huyu batar en rahatı annenızın bakması aslındaa
Daha önce ikiz bebek bakmış tecrübeli aslında , öyle yaptık kahvaltıya buyur ettik sonra ayrıca beklemeye başladı birde annem hazırlıyor o yiyor kendi hazırlasın dedim iyice keyif yapto ayrıca öğle yemeği ni de önüne bekliyor daha önce tek başına bir sürü çocuk bakmış yemek önüne mi gelmiş acabaBenim bakıcı saat engeç 7.30 da gelirdi. haliyle bu saatte kahvaltı yapıp çıkacak hali yok Oyüzden evde hem çocuklara hazırlar kendide yerdi. 1 kişinin yediğinden ne olacak. Evde sofraya oturduğumuz her zaman onuda çağırırdık. Onun dışında gün içinde evde yokuz. Dolaptan istediğini alıp yiyebilir.
İş konusunda yapmıyor ise şunu yap bunu yap diye uyarın. bir iki uyarmadan sonra alışacaktır mutlaka. Bazen gelenler tecrübesiz ise yönlendirmeye ihtiyaç duyuluyor.
Telefon konusunda ise benimde herşey bir yana en çok kızdığım konu bu idi malesef. Özellikle bekar ise gelenler bu telefon konusuna bir çözüm bulamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?