bakıcı ve yeğen problemi

Çocuk aç,pop pişik,kadını görünce hali hareketi belli ee sizce sorun kimde ? Kamera koyun eve ve bunu bakcıylada paylaşın. Bu bakıcıyla değil tabi,yeni bulacağınız bakıcıyla..
Bakiciyi gonderecegim en kisa zamanda ise yeni basladim suan bakici yaninda ama dun kadini eve caggiriip yegenimimiz ilgilensin dedim suan mecburen ama bir iki gune gonderecem kadini bu kadari yeter

Konunuzda yeğen pek problemli değil bence. Zaten 16 yaşındaki bir genç kolay kolay bakıcının başında durmayı kabul etmez. Öpmesi çok yanlış ams belli ki seviyor. Somut veriler de bebeğinize kötü bakıldığını gösteriyor.
- bebek bakıcıyı istemiyor
- bakıcı sütünü içti demiş ama içmemiş
- altı kirliyken uyutmaya çalışmış
- pişik olmuş...

Böyle uzar gider.
Aynen canim ama uzatmaya gerek yok eve kamera takip kadini gonderecegim burdaki yorumlar icin hepinize tesekkur ederim bir anne olarak icim yandi ve ne yaoacagim i sasirdim ama kadinin da iyi bakkmadigi acik ve net ki oglum sicakkanli bebeek olmasina ragmen kadini gormek bile istemiyor resmnen

Ben burda bir yigen problemi goremedIm o konuda nankorluk etmissiniz
Kizi okadar istememissinizki bakiciya bile kor olmussunuz yazik
Halbuki 16 yasinda gayette akli basinda incinebilcek yasta siz getirip cocugUnuzun basina bekci diye durdurmussunuz bakiciyla yatip kalkip dua edinki o ordayken bile boyle davranan bakici olmasaydi acaba napardi yavrunuza

Bakıcı iyi bakamıyor muhtemelen ben öyle hissettim,bakıcıyı değiştirin bence,o kadar güzel bakanlar var ki Allah gönlünüze göre versin inş
Amin canim aynrnn oyle yapacagim
Ben burda bir yigen problemi goremedIm o konuda nankorluk etmissiniz
Kizi okadar istememissinizki bakiciya bile kor olmussunuz yazik
Halbuki 16 yasinda gayette akli basinda incinebilcek yasta siz getirip cocugUnuzun basina bekci diye durdurmussunuz bakiciyla yatip kalkip dua edinki o ordayken bile boyle davranan bakici olmasaydi acaba napardi yavrunuza
Galiba haklisiin ya bir kac yalaanini gordum agzini optu diye ona olan guvenim kirildi amaa bakicinin yaptiklari da ortada yegen tek baksa ondan iyi yani

Bakiciyi hala kovmamaniz tuhaf
Hemen gonderin
Eve de kamera kurun
Bir kamera 150 tl , alin koyun salona , gun icerisinde seyredin
Nefret ediyorum bir cocuga bakmaktan aciz boyle yaratiklardan
:(((en kisa zamaanda kamera koyup balkiciyi da sepeetliyorum canim kafayyi yemek uzereyim suan zaten

Selam kizlar bir konuda size danismak istiyorum .
ben ise basladim ve 2 haftadir ogluma bakici bakiyor biz de kadini tam olarak tanimadigimizdan esimin 16 yasinda ki kiz yegenini de biraktik kadinin yaninda
konuya geciyorum hemen .
oncelikle ben esimin yegenine de guvenmiyorum bir kac kere yanimda uyardigim ve kizdigim halde agzini opmeye kalktigi icin ona hic guvenmiyorum .
ama kadinda kafami bulandirdi .
aksam isten geliyorum kadin ayri yegen ayri anlatiyor kadina soruyorum kiz yalan soyluyor diyor gurultu yapiyor cocuk yatmiyor diyor. kiza soruyorum kadin avans istedi diyor sabah oliyor kadin geliyor abla para lazim mi bir ihtiyacin varmi kadin yok diyor .son olay da cuma gunu esim isten eve erken geldi geldiginde oglumun alti islak karni ac bir sekilde kadin uyutmaya calisirken yakalamis onu .tabi kadin sabah bana sutunu icti bitirdi diye mesaj atti esim eve geldiginde sutun buyuk bolumu hala duruyor mus .cuma aksami oglumun altini actim poposu kipkirmizi olmus ve cocuk bu nedenle huzursuz olup yatamamis .bende hemen dus aldirdim emzirdim uyuttum kendine geldi cocuk .cumartesi altini actim baktim ki ne goreyim cocugun poposunu siliyorum kan geliyor islak mendile emin olmadim peceteyle aldim :KK43:((ya kafayi yiyecem be kadin 2 cocuk torun sahibi ben kime inanayim sizce ve siz olsaniz yerimde ne yapardiniz tavsiyelerinizi belkliyorum kizlar .yegen diyor ki kadin cocugu salincaga koyup zorla uyutmaya calisiyor bende oglumu sallamaya alistirmadim hic ve soylemistim bunu kadina .zorla mama sandalyesine koyma lar falan .bana temizlik den bahseden kadin .mama sandalyesinin ic kismina sandalye ortusu koymus bir baktim ici islak ve ekmek kirintisiyla dolu .yani ortada yalan var .en onemlisi de oglum ilk bir iki gun kadina kosarak gitti ama artik kadini gordugunde bakmiyor bile ona evet kizlar cok dertliyim oglum benim herseyim bu sikintilari yasoyorum delirmek uzereyim annemin evi uzakta kaynana koyde aradim gelmiyor .ya evi annemin yanina tasiyacam ki annem engelli zorlanir bakmaya .ya da ozel krese verecegim oglumu :KK43:((
Kızım 1 yaşını doldurmak üzere 3. Bakıcı bakıyor şuan. İşe başlayalı 2 ay oldu. Kısaca anlatayım kamera taktık oturma odasına ona bakıp gözümle görmeme rağmen yalan söyledi kadın. İçine sinmiyorsa yenisini hemen ara ve çocuk nerde duracaksın kamera tak mutfak oturma odası koridor

Yalan

Küçük çocuğu olup çalışmaya mecbur anne hayatına hoşgeldin tatlım.
Bakıcıyı değiştir,kamera taktır.
Allah yardımcın/yardımcımız olsun.

Sirf bu yüzden kendi kariyerime ara verip evde kendim cocuklarima bakiyorum. Kimseye güvenmiyorum bu konuda. Ve yegenimi de yanima almayi düsünüyorum ablam işe baslasa (ev borclari var onun icin bir yasina gelse tekrar calismak zorunda) cünkü disardan kimseye emanet etmem. :KK43:

Selam kizlar bir konuda size danismak istiyorum .
ben ise basladim ve 2 haftadir ogluma bakici bakiyor biz de kadini tam olarak tanimadigimizdan esimin 16 yasinda ki kiz yegenini de biraktik kadinin yaninda
konuya geciyorum hemen .
oncelikle ben esimin yegenine de guvenmiyorum bir kac kere yanimda uyardigim ve kizdigim halde agzini opmeye kalktigi icin ona hic guvenmiyorum .
ama kadinda kafami bulandirdi .
aksam isten geliyorum kadin ayri yegen ayri anlatiyor kadina soruyorum kiz yalan soyluyor diyor gurultu yapiyor cocuk yatmiyor diyor. kiza soruyorum kadin avans istedi diyor sabah oliyor kadin geliyor abla para lazim mi bir ihtiyacin varmi kadin yok diyor .son olay da cuma gunu esim isten eve erken geldi geldiginde oglumun alti islak karni ac bir sekilde kadin uyutmaya calisirken yakalamis onu .tabi kadin sabah bana sutunu icti bitirdi diye mesaj atti esim eve geldiginde sutun buyuk bolumu hala duruyor mus .cuma aksami oglumun altini actim poposu kipkirmizi olmus ve cocuk bu nedenle huzursuz olup yatamamis .bende hemen dus aldirdim emzirdim uyuttum kendine geldi cocuk .cumartesi altini actim baktim ki ne goreyim cocugun poposunu siliyorum kan geliyor islak mendile emin olmadim peceteyle aldim :KK43:((ya kafayi yiyecem be kadin 2 cocuk torun sahibi ben kime inanayim sizce ve siz olsaniz yerimde ne yapardiniz tavsiyelerinizi belkliyorum kizlar .yegen diyor ki kadin cocugu salincaga koyup zorla uyutmaya calisiyor bende oglumu sallamaya alistirmadim hic ve soylemistim bunu kadina .zorla mama sandalyesine koyma lar falan .bana temizlik den bahseden kadin .mama sandalyesinin ic kismina sandalye ortusu koymus bir baktim ici islak ve ekmek kirintisiyla dolu .yani ortada yalan var .en onemlisi de oglum ilk bir iki gun kadina kosarak gitti ama artik kadini gordugunde bakmiyor bile ona evet kizlar cok dertliyim oglum benim herseyim bu sikintilari yasoyorum delirmek uzereyim annemin evi uzakta kaynana koyde aradim gelmiyor .ya evi annemin yanina tasiyacam ki annem engelli zorlanir bakmaya .ya da ozel krese verecegim oglumu :KK43:((
Bakın ben kamu kurumunu çocuğum ıcın bıraktım bence kendınız bakın.

Evde hiç tanımadığı bakıcıyla evlatlarını bırakan ailelerin neden kamera sistemi kurmadiklarına aklım ermiyor.

Kızmayın lütfen , zaten sıkıntınız varmış anlıyorum ama bu yapılan büyük haksızlık.

Hep soylerim bir cocuga annesinden daha iyi sabirla, titizlikle kimse bakamaz, bakmaz.. Eger durumunuz iyiyse biraz kendiniz bakin kres zamanina kadar en azindan.

Eşinizde yakalamış herşey ortada daha neden 16 yaşındaki yeğene takıldınız ki?biran önce değiştirin o bakıcıyı gerekirse kendiniz bakın.yazık olan çocuğa olmuş.

Oglunuz kac aylik? Benimde kizim henuz 11 aylikken bakiciya vermistik ve her sabah bakici eve gelince daha asagida zile basinca benim.kuzum aglamaya basliyordu bir muddet bekledik alisir diye alismadi 2 ay bakti kadin sonra yol verdim kadini sevemedigini hissetmistim.onu gorunce mutlu olmuyordu sonra baska bir bakici buldu0k. -Mihrimah -Mihrimah

Back
X