bakıcı ve yeğen problemi

Haklisiniz cok zor
Lutfen gonderin yazik gunah cocugq
Yrni baslayan bakiciya da mesafeli davranin , evde kamera oldugunu soyleyin
Yani Allah tan yegeni koyduk yanina o olmasa ne yapardi merak ediyorum .sabah gelmis yegen farkli anlatti degil mi diyor birde utanmadan zaten hersey ortada

Oglunuz kac aylik? Benimde kizim henuz 11 aylikken bakiciya vermistik ve her sabah bakici eve gelince daha asagida zile basinca benim.kuzum aglamaya basliyordu bir muddet bekledik alisir diye alismadi 2 ay bakti kadin sonra yol verdim kadini sevemedigini hissetmistim.onu gorunce mutlu olmuyordu sonra baska bir bakici buldu0k. -Mihrimah -Mihrimah
Canim benim oglum yarin 1 yasina girecek cocuklar anliyor dili olmasa da hareketleri ile belli ediyor ve ben oglumun surat ifadesinden anliyorim bunu ilk iki gun gidiyordu kadina simdi kadini gormek dahi istemiyor kucullk olmasi degistirmiyir birseyi

Sirf bu yüzden kendi kariyerime ara verip evde kendim cocuklarima bakiyorum. Kimseye güvenmiyorum bu konuda. Ve yegenimi de yanima almayi düsünüyorum ablam işe baslasa (ev borclari var onun icin bir yasina gelse tekrar calismak zorunda) cünkü disardan kimseye emanet etmem. :KK43:
Canim emin ol o kadar borca ragmen benim de umrumda degil kariyer ya da para oglum herseyden once bu hayatta ama maalesef sartlar beni mecbur birakti :(((

Evde hiç tanımadığı bakıcıyla evlatlarını bırakan ailelerin neden kamera sistemi kurmadiklarına aklım ermiyor.

Kızmayın lütfen , zaten sıkıntınız varmış anlıyorum ama bu yapılan büyük haksızlık.
Canim maddi olarak zor durimda yiz o nedenle kamera koyamadik ve zaten yegenle birakma sebebimiz kamera olmayisi

Yazık çocuğunuza yaaa:( kreş en iyisi, yoksa kamera sisteminden haberdar bakıcı..
Bu arada değil bikaç gün bikaç dakika bile beklemeyin bebeğinizi o kadından kurtarmak için,lütfen..

Canim maddi olarak zor durimda yiz o nedenle kamera koyamadik ve zaten yegenle birakma sebebimiz kamera olmayisi

Artık çok uygun kameralar var. En azından bebeği besleyip unuttuğu odaya taktırın.
Ha sistem olarak kuramıyorsanız eve bir ses kaydı bırakın bir sey bırakın kimsenin bilmediği..

Öğlen izin alın baskın yapın eve. Her türlü ihtimali değerlendirmek zorundasınız.

Bir melek var elinde o kadının. Bütün kişiliği sekillenecek yaştalar. Anlatmak istese anlatamaz. Haksızlık yapmayın. O size emanet.

O kadına bırakmayın tabiki..
Bana göre bir sürü işaret var ama galiba içinde olunca insan sağlıklı düşünemiyor.
Yani bir çocuğun altını değiştirmek kaç dakikalık işki kan akıtana kadar pişik olsun.
Eve kamera koyun derdim de bence o daha fazla kanıta gerek yok. İşine son verin.

Ben şimdiye kadar kokmayınca farketmedim diye iki defa poposu kızardı oğlumun kendime kızdım nasıl kontrol etmezsin diye..
Lütfen bebeğinize adamakıllı ve vicdanlı bir bakıcı bulun.
16 yaşındaki kıza da güvenmeyin tabiki..

Canim emin ol o kadar borca ragmen benim de umrumda degil kariyer ya da para oglum herseyden once bu hayatta ama maalesef sartlar beni mecbur birakti :KK43:((

Inanirim. Burdada bir cok anne gecimi saglamak icin erken ise baslamak zorunda. Eskiden bir maas burda yetiyordu ama o devir coktan bitti . Rabbim annelere kolaylik versin.

Aileniz gelmiyor bakicdan memnun degilsiniz kres icin yasi kucuk sizde işi birakamiyorsunuz geriye tek birsey kaliyor bakiciniz degistirin hemen yeni bir bakici bulun ve yillik izin fln bir muddet alabiliyorsaniz alin 15/20 gun yeni bakiciyla birlikte bakin hem sizde gözlemlemis olurusnz sonra yegenizle birlikte devam edeceginiz soyleyin yegeniniz evde bakicyla olmasi iyi bence -Mihrimah -Mihrimah

neyse dilim varmıyor bir şeyler demeye bence hemen değişmeli bakıcı.kreşe verin yada tanıdık bırıne

Bakıcıyı gönderin,kamera kurun ve yeni bakıcı bulun. Yada çevrenizde 1 yaşında alan kreş varsa onu değerlendirin.
Bebeğin altını değiştirmek bile zor geliyorsa defolsun gitsin o bakıcıda. İşi o yani,onun için para alıyor. Okurken sinir oldum.

Bence ilk olarak evinize bir kamera sistemi yaptirin daha sonra bakicinizi muhakkak degistirin ve 16 yasindaki yegeninizide uzaklastirin cocugunuzdan madem onunda yalan soyleyebilecegini dusunuyorsaniz.oglunuza cok uzuldum poposu kanayana kadar pis birakilir mi bir bebek.sizin yerinizde olsam o kani gordugum an kovardim o kadini evden..

kamera koy eve. ben öyle yaptım kadına da dedim. her şeye müdahale ediyorum. kamerada konuşuyorum oğlanı çağırıyorum dedikodu bile yapıyorum :D teyze nerde napıyor falan diye :D büyük rahatlık. çocuğun küçükse özellikle kameralı yerlerde olsun de.
ha kadın kamerayı kabul etmezse çıkar yenisini bul. yeğeni de yolla.

Back
X