- 25 Ocak 2013
- 191
- 121
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani Allah tan yegeni koyduk yanina o olmasa ne yapardi merak ediyorum .sabah gelmis yegen farkli anlatti degil mi diyor birde utanmadan zaten hersey ortadaHaklisiniz cok zor
Lutfen gonderin yazik gunah cocugq
Yrni baslayan bakiciya da mesafeli davranin , evde kamera oldugunu soyleyin
Canim benim oglum yarin 1 yasina girecek cocuklar anliyor dili olmasa da hareketleri ile belli ediyor ve ben oglumun surat ifadesinden anliyorim bunu ilk iki gun gidiyordu kadina simdi kadini gormek dahi istemiyor kucullk olmasi degistirmiyir birseyiOglunuz kac aylik? Benimde kizim henuz 11 aylikken bakiciya vermistik ve her sabah bakici eve gelince daha asagida zile basinca benim.kuzum aglamaya basliyordu bir muddet bekledik alisir diye alismadi 2 ay bakti kadin sonra yol verdim kadini sevemedigini hissetmistim.onu gorunce mutlu olmuyordu sonra baska bir bakici buldu0k.-Mihrimah
Yarin 1 yasina girecwkEger 2 yasindan buyukse hic ugrasmayin bakici fln iyi bir krese verin
Canim emin ol o kadar borca ragmen benim de umrumda degil kariyer ya da para oglum herseyden once bu hayatta ama maalesef sartlar beni mecbur biraktiSirf bu yüzden kendi kariyerime ara verip evde kendim cocuklarima bakiyorum. Kimseye güvenmiyorum bu konuda. Ve yegenimi de yanima almayi düsünüyorum ablam işe baslasa (ev borclari var onun icin bir yasina gelse tekrar calismak zorunda) cünkü disardan kimseye emanet etmem.![]()
Sartlar beni mecbur birakti canim yoksa bende asla birakmazdim yavrumuBakın ben kamu kurumunu çocuğum ıcın bıraktım bence kendınız bakın.
Canim maddi olarak zor durimda yiz o nedenle kamera koyamadik ve zaten yegenle birakma sebebimiz kamera olmayisiEvde hiç tanımadığı bakıcıyla evlatlarını bırakan ailelerin neden kamera sistemi kurmadiklarına aklım ermiyor.
Kızmayın lütfen , zaten sıkıntınız varmış anlıyorum ama bu yapılan büyük haksızlık.
Gelmiyorlar maalesefgeçici olarak anneniz ya da kayınvalidenizi çağırabilirseniz çağırın bu arada bakıcı arayışına girip kökten çözüm bulabilirsiniz,ama zor Allah yardımcınız olsun .
Canim maddi olarak zor durimda yiz o nedenle kamera koyamadik ve zaten yegenle birakma sebebimiz kamera olmayisi
Neden ücretsiz izin almayıp bıraktınız ki?Bakın ben kamu kurumunu çocuğum ıcın bıraktım bence kendınız bakın.
Canim emin ol o kadar borca ragmen benim de umrumda degil kariyer ya da para oglum herseyden once bu hayatta ama maalesef sartlar beni mecbur birakti((
Neden ücretsiz izin almayıp bıraktınız ki?