bakıcı ve yeğen problemi

ileri seviyede pisiklerde geliyor kan. bana garip gelmedi. buyuk oglumda olmustu..bezle de alakali. hatta kucuk oglumda bu sefer çok pisik olmadan kan geldi. bimin bezini deniyeyim demistim. o sert biraz ondan oldu galiba
Evet benim oğlumda geçen hafta ishal oldu, yapar yapmaz hemen değiştiriyorum bezi hiç bekletmem fakat asitten dolayı poposu hemen yırtılmış, temizlerken kan geldi, gözle görmek zor oldu telefonun ışığıyla baktığımda ancak görebildim, öyle bir durum olabilir

ileri seviyede pisiklerde geliyor kan. bana garip gelmedi. buyuk oglumda olmustu..bezle de alakali. hatta kucuk oglumda bu sefer çok pisik olmadan kan geldi. bimin bezini deniyeyim demistim. o sert biraz ondan oldu galiba
Katılıyorum. Eğer ki herhangi birşeyden değil de pişikten oluyorsa kan gelebiliyor malesef. Benim kızımda ıspanak verdiğim zamanlar çok kötü pişiyordu kan gelmişti ama öyle çok değil ufak ufak popo kenarlarından

Bakıcı konusu hiç içime sinmiyor. Mesleki durumumu mahvetme pahasına oğlumu kendim büyüttüm. 4 yaşında olmak üzere, anaokuluna başladı Eylül’de. Ama ben iş bulamıyorum uzun süre ara verdiğim için. Bazen hata mı yaptım diyorum. Ama yok, düşününce kafama oturmuyor bakıcı işi...

Daha bugün parka gittik. Bizden başka bütün çocuklar bakıcıyla gelmişti. Semt olarak lüks kalıyor biraz. Kimi yerli, kimi yabancı bakıcı...

Bakıcıların bir tanesi iyiydi. Genç, konuşması vs çok düzgün, çocukla iletişimi de çok iyi. Ama sevecen değil. Yani anne olmadığı çok belli.

Diğerlerinin biri sürekli telefonla konuşuyor, çocukla hiç ilgisi yok. Biri başka bir bakıcıyla sohbet halinde, çocuğa sadece yapma etme diyor. Biri çok sessiz sakin bir kadın, ne çocukla ne başka biriyle konuşuyor...

Anneanne-babaanne baksa süper mi oluyor, hayır. Genelde şımartıyorlar çocuğu, asla bir düzen oturtmanıza izin vermiyorlar.

Anne bakınca da mesleki sıkıntı oluyor. Yani iki ucu b*klu değnek...

Yok ben genel yorum sandim da o yüzden yazdım kusura bakmayın bebeğim 2.5 aylik ben de çok isterdim ücretsiz izne ayrılmayı yarama parmak bastiniz da o yüzden yazdım. :)

Ne demek ise yaradığına çok sevindim. 2016 da açmıştım sanırım. 2018 de doğum yaptım :)

Canim en kisa zamanda avans isteyip kamera kuracagim eve bugun dediklerim yapilmis ve oglim cok mutlu oynamis aksama kadar .esim de kres fikrine kesinlikle karsi o yuzden simdilik bir sure gizli kamera ile takibe alacagim

Yok canim ya ben surekli kullandigim islak mendili degistirdim onun etkisi ile oldu diye tahmin ediyorum birde ben evde iken hep zeytinyagi surerdun poposu na kabiz olup zorlanmasin diye simdi iyi cok sukur umarim bir daha baska problem olmaz en kisa zamanda kamera koycagaom eve

Benim de oyleydi ise basladim ek gidaya geciste de oluyor dedi annem yani boyle islak mendil ek gida yapmis olabilir

Yazik gunah ya herseyı geçtim .küçücük cocuk nasıl bı vicdqn cocugu nasıl bı merhametsızlk aklm almıyor kac yas yada ay oglun

Yazının tamamına ama en son cümleye yüzde yüz katılıyorum.

Bence insanı çökerten üretmesinin durması.

Belli bir saatte işe gidip gelmeyebilirsin ama evde bir şeyler yaparak veya bir dernekte gönüllü çalışarak üretmeye devam edebilirsin.

Genel olarak mesajlarınıı okuyorum. Aklı başında birisin. Kendini eve kapanmış görme. Yapılacak birşey bulunur

Dua etmk geldi icimden sadece. Allah kolayliklar versin. Neler duyuyoruz. Bakici tanidk guvenilir olmadktan sonra zor ben herlde annem disinda kimseye birakamazdm. Zaten siz pisigi gormussunz bu gayet yetrli bi delil. Esinzde bazi seylere sahit olmus. Ama ben kiz yegene de guvenemedm. Allah yardimcin olsn

Bakıcıyi yollamış olmanız lazım cokdan
Yani konu falan açmadan önce işine son vermeniz lazimdi.
1dk tutmam.

Evde birşeyler yapmak ya da gönüllü şeyler evet oyalıyor. Ama asla mesleğini yapmanın verdiği hissi vermiyor

Doğumdan sonra iş açısından hep dedim ki geçici bir süreç. 1 yıl sonra başlarım, 2 yıl sonra başlarım, bezi bırakalım başlarım vs vs.

2,5 yaşında kreşe verdim. 2 ay dayanabildik. Bu yaz erken başlattım adaptasyon sorunu olmasın diye. Çok da güzel alıştı. Ama dediğim gibi iş bulmada sıkıntı çekiyorum. Anne olunca zaten kriterler artıyor, eve uzak olmasın, cumartesi çalışması olmasın, mesaisi olmasın... bir de üstüne anaokulu ve servis saatlerine göre kendimi ayarlama zorunluluğu var. Yani olan işler uymuyor çoğunlukla.

Mesleki sınavlara girip memur olarak devam edeyim dedim,dersane ayarladım. Mayısta olmasını beklenen sınav için ilan falan gelmedi. Dersane iptal oldu. Aralıkta olacak deniyor ama alım düşük olacak muhtemelen...

Ayyy ne bileyim işte yaa. Dertliyim

Çok haklısın 2.5 yaş kreş için küçük bazı zorunlu şartlardan mecbur gidenler var birşey diyemem
Herkes aynı değildir muhakkak ben bakıcıya güvenemem kendi kızıma zaman zaman sabır göstermekte zorlanıyorsam ve sıkılıyorsam yabancı birinin yapabileceğine inanmıyorum.
Annem bakıyor şu an ama bakamam dediği noktada işi bırakmam gerek.
Dediğin gibi okula başlaması da yetmiyorki giriş- çıkış saati var hastalığı var tatili var gene biri gerek.
Sınav olayları da bambaşka bir karmaşa

poposu neden kanamış ben ona takıldım.

ayrıca güvenmediğiniz insana nası çocuk emanet edebiliyosunuz? yanına yeğen göndermişsiniz ama zaten ona da gğvenmiyormuşsunuz. bana tavrınız garip geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…