bakıcı ve yeğen problemi

Bu şartlarda hala o kadına emanet edip işe mi gittiniz? Çok küçük daha bir yaşındaymış.

Bebegin poposundan neden kan geliyor ben orayi anlamadim.. Pisik olup tahris mi olmus nolmus?
Sepetleyin o kadini acilen, bebegi de krese verin, duzgun bi bakici bulamazsaniz.

Bebegin poposundan neden kan geliyor ben orayi anlamadim.. Pisik olup tahris mi olmus nolmus?
Sepetleyin o kadini acilen, bebegi de krese verin, duzgun bi bakici bulamazsaniz.
bebeğin poposundan kan geliyor kısmından bende ifrit oldum pişikten kan gelmez ki popodan ya zorlanması lazım ya makatın çatlaması,pişikten kan gelmesi için çok feci olması gerekmez mi hani mikroplu bir ishal falan..

Neden kan var poposunda. Bence yeğeninizde güvenilmez ama o kadına bırakmayın bir daha çocuğunuzu.

Eve kamera yerleştirin bakıcının bilgisi dahilinde tabii.
Bizim bir yakınımızın bebeğinin tuvaletinden balon çıktı!!! Nasıl bir bakıcıysaa gözünün önünde çocuk balon yutmuş, kadın fark etmemiş bile. Bu olaydan sonra hem bakıcı değiştirip hem kamera sistemi kurdular 2 odaya.

Tek maaşla bu devirde geçinmek hiç de kolay değil. Ben de isterim ücretsiz izne ayrılayim.ama sartlar
Yanlış mı oldu acaba? Ben başka bir arkadaş kamudaki işini bıraktım yazdığı için ona yazmıştım.

Not: bu arada alıntıda adınızı görünce şaşırdım. Zamanında hastanelerde ilgili açtığınız konudan çok faydalanmıştım. Bu vesileyle teşekkür de etmiş olayım

cocuguna yazik gunah kadin bakamiyor belli ki ne yapacaginiz belli
kresler benim bildigim 3 yastan itibaren aliyor minik bi bebegi krese vermeye benim gonlum razi olmazdi ama maddi yonden sıkıntidaysam bakacak kimse yoksa mecbur verebilirdim belki
yani maddi acidan sikintin yoksa calismaya ara ver kendin bak 3 yasina gelince verirsin krese

Özel kreşe vermeniz daha avantajlı ya da işi bırakma durumunuz varsa bırakın çocukların sevgisi gerçektir bakıcıya gitmiyorsa orda bi problem vardır Allah korusun

Bence anneanne veya babaanne bakamiyorsa bi cocuk icin en sagliklisi kres. Cunku dusunun suan cocugunuz ogrenmeye en acik doneminde ve siz o yavrunuzu kulturu sifir bir insanin eline birakiyirusnuz gun boyu. Daha ac koyma altini degistirmeme de cabasi.

Allah inşallah kolaylık versin, benim de 15aylık yavrum ne hissettiğinizi anlayabiliyorum, kreşler de çok güvenilir değil bence en Oluru bakıcıyı değiştirip eve kamera sistemi kurmak gibi

krese vermeyin. ordada kameralara ragmen bile neler yapiyorlar. ehliyet aldigim surucu kursunun muduru kendi agziyla anlattı kreste calisirken çocukların sutune icki katıyorlarmis uyusunlar diye.

bir ara bende vermeyi dusunuyordum 2 yas altindaki cocugu vermeyin diyorlar. hatta mumkunse 3 yas. sabit mekanda tek bir kisinin ilgilenmesi daha iyi. kendi evi kendo oyuncaklari. kreste daha sefil olur. bir kisi bir kac cocuga bakiyor falan yazık.

mutlaka kamera koyun eve. maddi acidan zorlansaniz bile borc harc taksitle falan alin cocugun geridonusu olmayan zararlara ugramasindan daha iyidir. bir de mumkunse yani annenizin orasi ise uzak degilse orda calisin. yine bakici tutun ama anneniz basinda durur.

Benimde ilk takildigim yer orasi oldu.
Oglum iki kere cok kotu pisik oldu ve kan filan gelmedi yani..

Inanirim. Burdada bir cok anne gecimi saglamak icin erken ise baslamak zorunda. Eskiden bir maas burda yetiyordu ama o devir coktan bitti . Rabbim annelere kolaylik versin.

aslinda yine yeter belki ama eskiye nazaran asiri bol yaşıyoruz bence. su anda bakiyorum hergun evimize cikolota su bu giriyor. bizim zamanimizda bayramdan bayramaydi.kiyafet desen yine öyle. disari yemek yemeye cikmak falan zaten nerdeyse asla yasanmamis seyler. simdi öyle mi . bir avm ye gitsek bile yemek yeniyor bir suru para. kıyafetler desen bir suru.

olmasi gereken belki bu diyeceksiniz ama cocuklarin anneleriyle buyumesi daha kıymetli bence. benim annem ben 1. siniftayken calismaya basladi ama o donem gercek manada aclik seviyesinde oldugumuz icin. zaten sulalenin ilk calisan kadiniydi herkes yadirgamisti.

eski sartlarda yasasak yine tek maas yeter aslinda.

Benimde ilk takildigim yer orasi oldu.
Oglum iki kere cok kotu pisik oldu ve kan filan gelmedi yani..
ileri seviyede pisiklerde geliyor kan. bana garip gelmedi. buyuk oglumda olmustu..bezle de alakali. hatta kucuk oglumda bu sefer çok pisik olmadan kan geldi. bimin bezini deniyeyim demistim. o sert biraz ondan oldu galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…