Bakici

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.309
371
323
Almanya
Mrhblar ,

Bir sey soylemek istiyorum persembe gunu ve cuma gunleri oglumu krese birakiyorum ( sirf social olsun diye).
Toplam 4 cocuk gidiyor oraya. 1 kisi bakiyor.
Persembe gunu bakici dedi ki, cocuklan kavga ettiler. Oglum 19 aylik kavga nedir bilmez. Elinde cizik vardi o gun. Bsy demedim. Ertesi gun almaya gidince oglumu yani cuma gunu. O cocuk oglumun ellini isirmis ( moralmis) ve en kotusu de yuzunu gozunun yan tarafini isirmis ayni sekilde ( moralmis sekilde)
Ben bsy demedin ciktim. Shok oldum. Eve geldim bakici sirketine resimleri yolladim
Oglumun normal mi bu diye. Onlarda tabiki cocuk bunlar diyip gectiler.
Oglanin annesi aradi ozur diledi.

Ama dedim birakmicam oglumu artik oraya diye. Hani 1 kere kavga edip sonra 2 ciye isirdi. 3 ci isirikta kadin bakici nerdeydi?

Bakici tabi cok kotu oldu 20 senelik bu isi yapiyorum diye..

Bilmiyorum siz olsaniz napardiniz? Birakirmiydiniz tekrar veya Abartiyormuyum acaba?

Birakmazdim. Baslarinda durmuyor demekki cocuklarin. 4 cocuk nnedir ya sanki dersin 30 cocukla ugrasiyor ayni anda.

Birakmazdim. Baslarinda durmuyor demekki cocuklarin. 4 cocuk nnedir ya sanki dersin 30 cocukla ugrasiyor ayni anda.

Bende oyle dusundum. Kadin dedi ki bir cocugu yatirmaya gittim
Arkami donunce oldu dedi bunlar. Bilmem ama baska seylerde olabilirdi belkide.. allah korudu.. eline bsy alip gozune falan soksaydi. Bir isirikta zaten oglum bagirmistir acidan. Donup bakmamis.. bence

ŞOK olacak birşey yok. SOSYAL olsun diye göndermişsiniz ve sosyalleşmenin sonuçları bunlar oluyor.

Arada bir küçük MORARMALAR veya çizikler olabilir.

Eğer rahatsız oluyorsanız göndermeyin. Ama okula başladığında da oluyor illa ki.

24 çocuklu bir sınıfta benimde vardı böyle bir öğrencim. Isıran kadar ısırılanda çok ilginçti bizde. Kolu kopsa ne ağlar, ne şikayet eder. Farkedebilmek imkansız yani. Çocuk kolunu ısırırken sadece yüzüne bakıyordu çocuğun. Biz ısıranın önünü alamadık. Evde şiddet görüyordu, ilgi yoktu, çok kalabalık bi ailedeydi, küfür ediyordu. Ödülden mahrum bırakıyorsun olmuyor, ceza veriyorsun olmuyor. Tek çare 1 saniye gözünü ayırmamak. Bakıcının 4 çocukta 2 çocuğu kontrol edememesi kesinlikle ihmal.

valla çocukların kreşe değil, doğaya ihtiyacı var bence...koşmaya, toprağa, çamura batmaya, hayvanlarla tanışmaya...kreşlere güvenmiyorum açıkçası...

Bende guvenmiyorum artik. Birakmam birdaha. Kendim bakarim, annemgile birakirim veya kayinvalidem
Gile. Hic olmazsa ilgileniyorlar. Sevgiylen bakiyorlar. Sirf oglum icin calismiyorumda. Okula gitsin ozmn insallah

Evet tabiki normal seyler cocuk bunlar. Ama tekrar olmasina izin veremem. Bile bile atese atamam oglumu.

8 aylık yiğenim var o bile ısırmayı biliyor.19 aylık kavga bilmez inandırıcı değil.
Uyarabilirsiniz,4 tane çocuğa baksın yani 1 zahmet.
AMa söyle bir gerçek var,yarın kreşe gittiğinde de aynı seyler olacak.
Yani ısırma,düsmeden ötürü morarmalar.
Öğretmenin önündeyken kasla göz arasında kası yarılan çocuk biliorum.(Tahta oyuncakla aniden vyrmus arkadaşı,kasına dikiş atıldı)
Özetle cok pimprik olmayın üzülürsünüz.
Salın gitsin demiyorm ama ısırma falan cok dert edilecek seyler değil inanın.Cocuk bunlar.

Aynen bende oyle dusunuyorum. Ihmal etmis demeki. 1 ciye tamam 2 ci isirikta nerdeydi.
Demeki sevgisiz ortamlarda buyuyorlar ..

8 aylik bebegin disleri varmi yeterince isirsin onu anlamadim? Bence cok kucuk o yuzden bu tavrim. Kendini asla savunamaz. Kizdigim tek konu var iste bakici nerdeydi niye donup bakmadi bu cocuklara..

Kadına bişey diyemem o ara başka çocukla ilgileniyorsa görmemiş olabilir ama yinede bakmak zorunda tabiki bakmamista olabilir.Bazı çocuklar çok kavgacı olabiliyor belki o cocukta öyledir ben.olsam çocuğumu oraya birakmazdim bidaha bide calisiyormusunuz yoksa sırf sosyal olsun diyemi birakiyorsuniz anlamadım

Yok calismiyorum. Evde skilmasin diye goturuyordum
Oraya. Cocuklarla oynamayi ogrensin falan diye okula gidesiye kadar biraz hazirlanmis olur diye dusundum.

8 aylik bebegin disleri varmi yeterince isirsin onu anlamadim? Bence cok kucuk o yuzden bu tavrim. Kendini asla savunamaz. Kizdigim tek konu var iste bakici nerdeydi niye donup bakmadi bu cocuklara..
4 tane dişi var:)
Disli doğan çocuklar bile var bacım:)
Kamera yok mu ?İzlemedin iz mi nerdeymis?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…