- 23 Eylül 2016
- 9.782
- 34.255
- 548
- Konu Sahibi brunettella
-
Kesinlıkle bırakmam bugun kolunu ısıran yarın kolunu bacağını kırar neden baslarında durup ızın vermiyorlar bence sessiz kalmayın tamam cocuktur kavga yapabilirler ama baslarındakıler ne ise yarıyor.
Kavgayi bilmemesi cok normal ama. Benimde bebegim 20 aylık kavgayi bilmiyor mesela ama bi komsumuzun cocugu var benimkinden kucuk o vurmayi falan biliyor ablasindan kuzenlerinden ogrenmis mesela. Degisiyor yani8 aylık yiğenim var o bile ısırmayı biliyor.19 aylık kavga bilmez inandırıcı değil.
Uyarabilirsiniz,4 tane çocuğa baksın yani 1 zahmet.
AMa söyle bir gerçek var,yarın kreşe gittiğinde de aynı seyler olacak.
Yani ısırma,düsmeden ötürü morarmalar.
Öğretmenin önündeyken kasla göz arasında kası yarılan çocuk biliorum.(Tahta oyuncakla aniden vyrmus arkadaşı,kasına dikiş atıldı)
Özetle cok pimprik olmayın üzülürsünüz.
Salın gitsin demiyorm ama ısırma falan cok dert edilecek seyler değil inanın.Cocuk bunlar.
Bir Türk olarak asimile olmayınSizin gibi turk okularina gitmemis biriyim. Yurt disinda kaliyorum. Yanlisim varsada gormezden gelin :)
Bence artık bırakmayın ısıran çocuk iteler kafasını filan çakar allah Korsun onun yerine sizle dışarda oyun merkezlerinde zaman geçirmesi daha iyi benceYok calismiyorum. Evde skilmasin diye goturuyordum
Oraya. Cocuklarla oynamayi ogrensin falan diye okula gidesiye kadar biraz hazirlanmis olur diye dusundum.
Aynı şeyi yazacaktım.Yaşı küçük kreş için. Varsa anneli oyun grupları onlara gidin birlikte.
Mrhblar ,
Bir sey soylemek istiyorum persembe gunu ve cuma gunleri oglumu krese birakiyorum ( sirf social olsun diye).
Toplam 4 cocuk gidiyor oraya. 1 kisi bakiyor.
Persembe gunu bakici dedi ki, cocuklan kavga ettiler. Oglum 19 aylik kavga nedir bilmez. Elinde cizik vardi o gun. Bsy demedim. Ertesi gun almaya gidince oglumu yani cuma gunu. O cocuk oglumun ellini isirmis ( moralmis) ve en kotusu de yuzunu gozunun yan tarafini isirmis ayni sekilde ( moralmis sekilde)
Ben bsy demedin ciktim. Shok oldum. Eve geldim bakici sirketine resimleri yolladim
Oglumun normal mi bu diye. Onlarda tabiki cocuk bunlar diyip gectiler.
Oglanin annesi aradi ozur diledi.
Ama dedim birakmicam oglumu artik oraya diye. Hani 1 kere kavga edip sonra 2 ciye isirdi. 3 ci isirikta kadin bakici nerdeydi?
Bakici tabi cok kotu oldu 20 senelik bu isi yapiyorum diye..
Bilmiyorum siz olsaniz napardiniz? Birakirmiydiniz tekrar veya Abartiyormuyum acaba?
Atese atmak mi yok artik...sizin deyiminizle bende shok oldum suan.Evet tabiki normal seyler cocuk bunlar. Ama tekrar olmasina izin veremem. Bile bile atese atamam oglumu.
Demet akalın' la akrabalık var mı? İkinizi de anlamak için tercüman gerekiyor.
Sen çoook yaşa emiŞOK olacak birşey yok. SOSYAL olsun diye göndermişsiniz ve sosyalleşmenin sonuçları bunlar oluyor.
Arada bir küçük MORARMALAR veya çizikler olabilir.
Eğer rahatsız oluyorsanız göndermeyin. Ama okula başladığında da oluyor illa ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?