Bakici

Kesinlıkle bırakmam bugun kolunu ısıran yarın kolunu bacağını kırar neden baslarında durup ızın vermiyorlar bence sessiz kalmayın tamam cocuktur kavga yapabilirler ama baslarındakıler ne ise yarıyor.

Kavgayi bilmemesi cok normal ama. Benimde bebegim 20 aylık kavgayi bilmiyor mesela ama bi komsumuzun cocugu var benimkinden kucuk o vurmayi falan biliyor ablasindan kuzenlerinden ogrenmis mesela. Degisiyor yani

Yok calismiyorum. Evde skilmasin diye goturuyordum
Oraya. Cocuklarla oynamayi ogrensin falan diye okula gidesiye kadar biraz hazirlanmis olur diye dusundum.
Bence artık bırakmayın ısıran çocuk iteler kafasını filan çakar allah Korsun onun yerine sizle dışarda oyun merkezlerinde zaman geçirmesi daha iyi bence

Madem calismiyorusunuz, basinda sizinde olacaginiz oyun gruplarina goturun cocugu. O tarz gruplara en az 3 yasindan sonra gonderin bence.

Benim kucuk kizim o yaslarda kollarimi mosmor yapmisti . Yani baska cocuklara yapmiyordu ama isirmayi biliyorlar :)

çalışmıyorsanız 19 yaşında çocuğun kreşe gitmesinin manası ne. daha farklı şekillerde sosyalleşebilir.

19 aylık bir çocuktan bahsediyoruz ne sosyalligi....cok çok erken. ben 26 aylıkken kreşe verdim bir ayda aldım psikolojisi mafoldu çocuğumun. yüzüne çizikler ısırmalar...sizinki daha minik...asla kreşe vermeyin. 3 yaşına bi gelsin oda en erkeni

Bakmıyordur ben rehabilitasyonda öğretmenim 4 5 engelli öğrencile grup dersi yapıyorum ama vurduğu anda müdahale ediyorum ve vurma davranışı olanı kolluyorum o kadın Bakmıyordur

öncelikle şok yerine shok yazınca "cool" değil komik oluyorsunuz ve saçma duruyor.çocuğunuzu da "sosyal" olmaya yolluyorsunuz.ve ayrıca orası ne saçma bir yer öyle toplamda 4 çocuk var alt tarafı çocukları kendi hallerine bile bıraksan odaya , birbirlerine böyle darp raporu alacak kadar zarar veremezler.ben olsam dava bile açarım.

Cocuklar yaslari geregi normal de 4 kisilik sinifta bunun onunu alamamalari normal degil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…