Bakici

Benim babam ablama ve bana baktı. Vallahi estetik anlamda saç yapma giydirme (renk uyumu) biraz sıkıntı vardı ama onun dışında mükemmeldi. Rabbim sağlık versin inşallah.
Hiç bir anne için bunu söylemem ama anneniz baya saçma bir karakter .

Ilkinde o bakmıştı. Ondan korumak için baktım diyor. Neyinden koruyacaksin dedim. Çok dövermis. Tecavüz bile eder diyor ya. Çok ağırıma gitti bu lafı
Anneniz normal değil. babası bu ya.nasil bir yakıştırma bu sebep yoksa ?sizde sustunuz mu bu lafı ederken anneniz . suphelendiginiz birşey yokken nasıl izin verdiniz?çok ağır. ..

Anneniz bunu size durduk yere mi söyledi?
Siz tepki vermediniz mi?
Neden buraya böyle bir konu açtınız eğer ki babanın kesin bakabileceği kanaatindeyseniz?
Sonuçta biz annenizi de eşinizi de tanımıyoruz
Bana biraz siz kendinize destek arıyorsunuz gibi geldi
Sonuçta anneniz sizi de yetiştirdi, kendisi hayatında böyle birşeyle karşılaşmış,endişeli olabilir
Fakat damadını böyle birşeyle suçlayacak kadar ileri gittiyse mutlaka altında bir neden ararım

Anneniz eşinizi çok büyük zan altında bırakmış.Şayet bu düşüncesini destekleyen birşeyler varsa siz de hissederdiniz.Evet dünyanın çivisi çıktı,güvensizlik bir yere kadar iyidir ama böyle işkembei kübradan sallayarak iftira atmak çok kötü.Anneniz atsanız atamazsınız ama tepkinizi ciddi bir şekilde vermelisiniz.
21 aylık kızım var işim dolayısı ile daha 6 aylıkken eşim 2 hafta akşam 7'ye kadar baktı .Hâlâ her hafta sonu sabah eşim kızıma bakar ben 10'a kadar uyurum:))
O kadar güzel baba kız ilişkileri var ki bir yerde gören imrenerek bakıyor.
Anne çocuk ilişkisi içgüdüseldir ,baba ilişkisi ise yaşanılarak paylaşılarak artıyor.
Ayrıca dünyanın binbir türlü hali var bana birşey olması durumunda eşimin kızımıza en iyi şekilde bakabileceğini bilmek içimi müthiş rahatlatıyor.

Gercekten cok garip.
Ne yaşadınız anneniz bu kadar agir ithamda bulunma cüretini gösteriyor ?
Su düşünce gelir mi normal,sağlıklı bir insanin aklina?
Esinizle ne gibi sorunlariniz vardi?

Konuya gelecek olursak bakar tabi niye bakamasin.ben gecen sene kpss hazirlanirken haftasonu dersaneye gidiyordum ve esim mis gibi bakıyordu kizimiza.simdide aksamlari ders calismak icin birakiyorum.
Esim dogdugundan beri degistirir kizimizin altini.yemegini yedirir oynatır .
Cevreye bakmayın siz.
Etraf o kadının gorevi,erkege dusmez diyen kara cahille dolu

Ilkinde o bakmıştı. Ondan korumak için baktım diyor. Neyinden koruyacaksin dedim. Çok dövermis. Tecavüz bile eder diyor ya. Çok ağırıma gitti bu lafı
Anneniz iyi mi.yani böyle bir durum yoksa nerden çıkarmış .damada gıcık olup kötüleyen duydum da bu kadarını duymamistim.esiniz duysa bir daha yüzüne bakmaz heralde.siz burda konu açarken şüphe mi duruyorsunuz da actiniz

Annen çok kötü o nebıçim düşünce öyle. Şoktayım ben olsam öyle anneden uzak dururum bu çok ağır bir suçlama

Ben genel olarak cevap vereyim. Ne oldu da böyle düşünüyor demişsiniz. Ben şunu da yazdım. Çok dayak yer de dedi. Ben eşimin kolay kolay çocuğuna sesini yukselttigini Bilmem. Ben sinirlendiğim zaman çocuk o ne bekliyorsun der. Ne bana ne çocuklarına el kaldirmisligi var. Neden döveceğini bilmiyorum. Annem bu lafı söylerken Biz çok kötü kavga ettik. Bosanmadigim için bana demediğini bırakmadı. Çok çok ağır laflar etti. Bu sadece biriydi. Neden istediğini burda anlatırsam konu iyice amacından çıkacak. Neden öyle söylediğini bilmiyorum

Konuyu niye actigima gelince şüphe duyduğum için değil benim çevremdeki insanlar erkekler bakamaz diye fikirlerini belirttiler. Belki burda çocuğuna babası bakmış kadınlar vardır diye fikir almak istedim. Eşimin bir sapık olabileceğini düşündüğüm için değil.

anneniz paranoyak mi, yoksa bu derece suphe uyandiran bir yani mi var esinizin? ve varsa siz neden hala evlisiniz?

benim esim evde oldugu zaman bebegimize bakiyor; hatta bebek dolaysiiyla ben buyuk oglumuzla yeterince ilgilenemiyorum. esim buyuk oglani sabah hazirliyor okula goturuyor vs... bir anneden iyi bakiyor her ikisine de. olmaz degil, olur ancak annenizin sozleri kafama cok takildi.

Bakar niye bakamasın ben işe gittiğimde kızımıza babası bakıyor, altını da değiştirir, banyosunu da yaptırır. Babası sonuçta o da. Biz Allah muhafaza ölsek gitsek babasıyla kalacak çocuklarımız.

Annenizin ve çevrenizin laflarına aldırmayın. Babalara dış kapının dış mandalı muamelesi yapmayalım lütfen onlar olmasa çocuklarımız da olmaz.

Siz ağırlığınızı koyun, annenizin kocanıza böyle ithamlarda bulunmasına müsaade etmeyin, eşinizde bugüne kadar öyle şüpheli bir davranış görmediyseniz adamın günahını almayın ve baba kız ilişkisi yaşanmasına engel olmayın.

Son düzenleme:
şunu merak ettim. yorumlari okumadim belki soran olmustur. annenize neden boyle dusundugunu sordunuz mu?

Anneniz boyle biseyi soylemeye nasil cesaret eder yahu.
Allah korusun annem bana boyle biseyi birak soylemeyi ima dahi edemez ettirmem.

Kizim 2 bucuk yasinda suanda hamileligim agir geciyordu ilk zamanlar kizim babsiyla yikandi bi kac defa esim iccamasirini cikarmaz cokta dikkat eder aylik bebekken bile aman bebek demedi hep benden saha dikkatlidir o konuda.
Kayinvalidem bikere aaa inanmiyorum kizim yikamasin yada kizada kilot giydir dedi.
O onun babasi sakin bidaha boyle bisey duymim
Aklima boyle seyler sokmayin vallahi dedesi amcasi varkende sizede gelmem dedim.
Oda son oldu.
Babasi be ne curetle bu sekilde konusur

Annenizin dedigi seyler hic hos degil. Kocaniz o sizin, zaten guvenmiyorsaniz -ki taniyorsunuzdur- iliskinizi surdurmezdiniz. Gayet de bakabilir.

Hayır tabiki öyle bir şey yok. Nefret ediyor sadece.
Hayır tabiki öyle bişey yok diyorsun bize niye soruyorsun o zaman ? eşine güvenin yok çocuğunu istismar edebileceğine ihtimal veriyorsun hala da evliliğe devam ediyorsun! yok ihtimal vermiyorsan bize niye soruyorsun erkek kız çocuğuna bakar mı diye?

Valla ne yapsam ne söylesem boş. Onun kafasını değiştiremem. Annem için herşey siyah yada beyaz ortası yok. Sevmiyor ve sürekli eleştiriyor. Asagiliyor. Bu benim hayatım diyorum bu sefer bana çok ağır laflar ediyor. Küsüyorum konuşmuyorum olmuyor. Güzellikle söylüyorum olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…