- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
Anneniz normal değil. babası bu ya.nasil bir yakıştırma bu sebep yoksa ?sizde sustunuz mu bu lafı ederken anneniz . suphelendiginiz birşey yokken nasıl izin verdiniz?çok ağır. ..Ilkinde o bakmıştı. Ondan korumak için baktım diyor. Neyinden koruyacaksin dedim. Çok dövermis. Tecavüz bile eder diyor ya. Çok ağırıma gitti bu lafı
Anneniz iyi mi.yani böyle bir durum yoksa nerden çıkarmış .damada gıcık olup kötüleyen duydum da bu kadarını duymamistim.esiniz duysa bir daha yüzüne bakmaz heralde.siz burda konu açarken şüphe mi duruyorsunuz da actinizIlkinde o bakmıştı. Ondan korumak için baktım diyor. Neyinden koruyacaksin dedim. Çok dövermis. Tecavüz bile eder diyor ya. Çok ağırıma gitti bu lafı
Annen çok kötü o nebıçim düşünce öyle. Şoktayım ben olsam öyle anneden uzak dururum bu çok ağır bir suçlamaIlkinde o bakmıştı. Ondan korumak için baktım diyor. Neyinden koruyacaksin dedim. Çok dövermis. Tecavüz bile eder diyor ya. Çok ağırıma gitti bu lafı
anneniz paranoyak mi, yoksa bu derece suphe uyandiran bir yani mi var esinizin? ve varsa siz neden hala evlisiniz?Ilkinde o bakmıştı. Ondan korumak için baktım diyor. Neyinden koruyacaksin dedim. Çok dövermis. Tecavüz bile eder diyor ya. Çok ağırıma gitti bu lafı
benim esim evde oldugu zaman bebegimize bakiyor; hatta bebek dolaysiiyla ben buyuk oglumuzla yeterince ilgilenemiyorum. esim buyuk oglani sabah hazirliyor okula goturuyor vs... bir anneden iyi bakiyor her ikisine de. olmaz degil, olur ancak annenizin sozleri kafama cok takildi.Konuyu niye actigima gelince şüphe duyduğum için değil benim çevremdeki insanlar erkekler bakamaz diye fikirlerini belirttiler. Belki burda çocuğuna babası bakmış kadınlar vardır diye fikir almak istedim. Eşimin bir sapık olabileceğini düşündüğüm için değil.
Iyi akşamlar. Benim İki kızım var. Biri üç yaşında diğeri dört aylık. Eşim hafta içi evde. Ben de yarım gün çalışacagim Çocuklara ben bakabilirim dedi. Çevreden erkek kız çocuğuna nasıl bakacak altını nasıl değiştirecek falan diyorlar. Annem daha kötü şeyler söylüyorlar eşimden nefret ettiği için. Burda dile getirmeye bile utanıyorum. Normalde sinirli olsa da daha bir kere el kaldırdığını görmedim kolay kolay sesini bile yükseltmez çocuklara. Sizce ne yapmalıyım . Erkek çocuk bakamaz mi
Hayır tabiki öyle bişey yok diyorsun bize niye soruyorsun o zaman ? eşine güvenin yok çocuğunu istismar edebileceğine ihtimal veriyorsun hala da evliliğe devam ediyorsun! yok ihtimal vermiyorsan bize niye soruyorsun erkek kız çocuğuna bakar mı diye?Hayır tabiki öyle bir şey yok. Nefret ediyor sadece.
Emzirmeye getirecek bir kere bir kere de mama veririm diyor. Yeterli gelir sanırım sonuçta yarım gün. Bakamazsa yine birini bulacağız mecbur
Valla ne yapsam ne söylesem boş. Onun kafasını değiştiremem. Annem için herşey siyah yada beyaz ortası yok. Sevmiyor ve sürekli eleştiriyor. Asagiliyor. Bu benim hayatım diyorum bu sefer bana çok ağır laflar ediyor. Küsüyorum konuşmuyorum olmuyor. Güzellikle söylüyorum olmuyor.Anneniz boyle biseyi soylemeye nasil cesaret eder yahu.
Allah korusun annem bana boyle biseyi birak soylemeyi ima dahi edemez ettirmem.
Kizim 2 bucuk yasinda suanda hamileligim agir geciyordu ilk zamanlar kizim babsiyla yikandi bi kac defa esim iccamasirini cikarmaz cokta dikkat eder aylik bebekken bile aman bebek demedi hep benden saha dikkatlidir o konuda.
Kayinvalidem bikere aaa inanmiyorum kizim yikamasin yada kizada kilot giydir dedi.
O onun babasi sakin bidaha boyle bisey duymim
Aklima boyle seyler sokmayin vallahi dedesi amcasi varkende sizede gelmem dedim.
Oda son oldu.
Babasi be ne curetle bu sekilde konusur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?