Bunun cevabını bir İki yerde verdim bakabilirsinHayır tabiki öyle bişey yok diyorsun bize niye soruyorsun o zaman ? eşine güvenin yok çocuğunu istismar edebileceğine ihtimal veriyorsun hala da evliliğe devam ediyorsun! yok ihtimal vermiyorsan bize niye soruyorsun erkek kız çocuğuna bakar mı diye?
Valla ne yapsam ne söylesem boş. Onun kafasını değiştiremem. Annem için herşey siyah yada beyaz ortası yok. Sevmiyor ve sürekli eleştiriyor. Asagiliyor. Bu benim hayatım diyorum bu sefer bana çok ağır laflar ediyor. Küsüyorum konuşmuyorum olmuyor. Güzellikle söylüyorum olmuyor.
Anlamıyor işte denedim onu da. Takmamaya çalışıyorum ama çok üzülüyorum. Ben bunu arkadaşlarıma bile anlatamam.Esin anneni uzecek kiracak bisey yapmadiysa
Cocuklarina ilgili alakali bir babaysa.
Yapacagin tek sey
Elbette annendir saygin sonsuz olmali ama
Mesafe koy bence bi sure hata yaptigini anlasin.
Cok kotu bi yakistirma yapmis.
Evet dunya kotu bi dunya herkesden hersey beklenir hep tedbirli olmak lazim evladlarina karsi ama ortada bisey yokkende bunu dillensirmesi dusunmesi bile biraz mesafe koymani gerektiren bi durum bence.
Anlamıyor işte denedim onu da. Takmamaya çalışıyorum ama çok üzülüyorum. Ben bunu arkadaşlarıma bile anlatamam.
Ilkinde o bakmıştı. Ondan korumak için baktım diyor. Neyinden koruyacaksin dedim. Çok dövermis. Tecavüz bile eder diyor ya. Çok ağırıma gitti bu lafı
ohaaaa diyeceğim izninizleIlkinde o bakmıştı. Ondan korumak için baktım diyor. Neyinden koruyacaksin dedim. Çok dövermis. Tecavüz bile eder diyor ya. Çok ağırıma gitti bu lafı
Babası sonuçta ben de daha iyi bakar diye düşünüyorumArkadasimin biri öğretmen esi de issiz su anda. bebeğe esi bakiyor arkadasimdan da bakicidan da daha iyi bakiyor abi
Yok sadece hafta sonu çalışacak. Ben de öğlenci olacağımyarım gün kreşe verseniz hem gelişimleri için uygun olur
hemde eşiniz akşam çalışıyorsa uyuyakaldı mı diye aklınızda kalmaz
Işte ben de onu anlamıyorum babası ya sonuçta. Çok sinirliydi onu söylediğinde. Ama bu kadar nefreti olmasını anlayamıyorum. Bosanmadigim için bana çok kızgındı. Bana da çok ağır laflar ettiNasıl bir sacmalıktır bu?
Annem böyle bir cümle kursa önce nedenini arastırır öğrenir, aslı astarı yoksa da ne yüzümü ne de evladımın yüzünü gösteririm. Sırf istemiyor diye böyle iğrenc bir fikre sahip olması cok ama cok ürkütücü. Baba yahu baba! Akıl alır gibi değil.
İstediği kadar nefret edebilir hatta istemiyorsa görüşmek de istemeyebilir ama böyle birşeyi nasıl söyler? Tövbe tövbe. Annenizin bunu düşünmesini sağlayacak birşeyler yaşamadığınıza emin misiniz?Işte ben de onu anlamıyorum babası ya sonuçta. Çok sinirliydi onu söylediğinde. Ama bu kadar nefreti olmasını anlayamıyorum. Bosanmadigim için bana çok kızgındı. Bana da çok ağır laflar etti
benim eşim de öyle. Gece yorgunsam veya sen bak dersem kalkar bakar. Hamileyken Gece çocuğa hep o kalktı. Izinli günlerinde ben çıkana kadar çocukla ilgilendi. Elinden geleni yapıyor. Çocuklara karşı Benden daha sabırlı. Ben bunları anlattığım zaman ailem inanmıyor. Sırf onu övmek için falan söylediğimi düşünüyorlarAnnen bir şey görmüşte mi böyle konuştu bir şey mi biliyor..yani sırf nefret ettiği için ondan herşey beklenir tarzı bir konuşmamı ..yenilir yutulur değil arkadaşım annen kininden mi yoksa ortada birşeyler mi var bundan iyice emin ol annenlede konuş ortada evlatların var..eşin ne güzel ben bakarım demiş her eş demez bunu..
bende mesela herkesten kendi annemden kayınvalidemden çok eşime güvenirim bir emzirmediği doğurmadığı kaldı çocukları ..eli yatkın çocuk bakımına
Annenizle iletişimi hemen koparıp. Nasıl bir zehirli düşünce yapısı var.Eşiniz sapık mi Allah aşkına .Tamam kimse damadini sevmek zorunda değil ama böyle ahlaksızca şeyler söylemesi kabul edilemezIlkinde o bakmıştı. Ondan korumak için baktım diyor. Neyinden koruyacaksin dedim. Çok dövermis. Tecavüz bile eder diyor ya. Çok ağırıma gitti bu lafı
Yani ne olabilir mesela. Gorusmedikleri için Aynı ortamda zaten bulunmuyorlar. Birlikte çalışırken bile olabildince az muhatap oluyorlardı. Neye dayanarak söyleyebilir ki .İstediği kadar nefret edebilir hatta istemiyorsa görüşmek de istemeyebilir ama böyle birşeyi nasıl söyler? Tövbe tövbe. Annenizin bunu düşünmesini sağlayacak birşeyler yaşamadığınıza emin misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?