Bakicim tarafindan dolandirildim

kesinlikle parayı verme. ceza daha fazla ama bugün davayı çeker iki gün sonra paranı aldıktan sonra tekrar dava açmayacağının garantisi yok ki.
şerefsizin önde gideniymiş orası kesin.
yahu insan ekmek yediği kaba pisler mi be yuh.

Mahkemede sizden para istedini soylediniz mi ? Keske bu isteginin kaniti olsa cok ise yaramaz mi
Aah ah keske yarasa. Ama parayla anlasin diyen hakimin kendisi. Kendi de cocuk baktiriyor 1100 tl maas dekontu da gördü fazla fazla para vermisin iste. Hakim vicdani karar verse bu dava duser. Ama yasalara gore sgk sart karsi taraf istemese bile. Ama burda hala hic kimse bakiciya sigorta yapmiyor

Şuan gündemde olan aflardan bu 200 binlik cezaya bi indirim olmuyormu peki?
Vala onu bilmiyorum ama indirim olsa bile 200 bin 20 bine kadar inmez. Kadina 20 bin verip haram zikkim etsem en azindan bu konu kapanir. Sgk cezasini beklesem daha 2 3 yil dava surecek. 18 aydir her durusmada ne olacak acaba diye stres yapiyorum

İşçi bunu bile bile üç yıl sigortasız kendi isteğiyle çalışmış.
Silah zoruyla değil yani.
Bence bir avukata danışabilrsnz.
Sonçta sigortasızda olsa kendi istediğiyle çalışıyor üç yıl boyunca neden şikayette bulunmamışta şimdi şikayetci olmaya karar vermiş bunları sorguluyorlar.

Ya oyle boyle bu kadindan kurtulmak icin o parayi verirsenizde uzulmeyin. Bi yerden cikar sizin alin terinizi emeginizi hakki olmadan kolay yiyemez.

30 martta mı bir dahaki du
Konu sahibinin davası devam ediyormuş zaten. Ama işçi ister istesin ister istemesin, işveren sigorta yapmak zorunda. Kanunlar böyle. İşçi istemedi yapmadım diye bir şey yok kesinlikle kabul edilmiyor.

Canim avukatimiz var ama karsi tarafin da var.herkes kendini hakli cikarmaya ugrasiyor. Ama yasalara bakarsan biz haksiziz cunku sigorta sart. Hic acimasaydim keske 700 tl verseydim eline 400 sigortaya verseydim. Ama kadinin eline gecmeyecek diye acidim

Evet 30 mart hakime hanim aranizda anlasin dedi. Biz 10bin dedik o 25bin istedi

Haram zikkim olsun eee peki sizde calistigini kanitlama sansi falan var mi acaba davayi kazanma sansiniz yok mu

Ne gozu ac nankor insanlar var o paradan hayir gorecegini mi zannediyor

Arkadasim basina gelmeden akil vermek kolay. Ilk basladiginda kimligiyle sgkya gitti esim. Gorevli kisi evde calisanlara yapilmiyor dedi geri yolladi. Evde calisanlara 1 nisan 2015ten itibaren zorunlu olmus. Ondan once zorunlu degil isteğe bagliymis. Kadin istememisti gorevli de zorunlu degil demisti biz ne yapsaydik? Tek akilli siz değilsiniz

Bizim de biraz Bağkur borcu varda, affı görünce hemen atladım :) Konuşmaya başladılarsa getirirler, takip edeyim onu sağol.

Canim annem kadini aradi ben torun umu sana emanet etmistim hic boyle oldu mu diye kadin avukatimla görüşün dedi kapatti
Arsız olmuş o yuh ya kim girdi kimbilir aklına bu kadar insafsızlık kat kat fazlası çıkarda ben ne yaptım der

tek akıllı elbette ben degilim. umarım en az hasarla bu işi halledersiniz.

Davamız 18 aydir suruyor onun yuzunden 4 bin tl de avukata verdim. Bana sgk cezasi cikarsa 36 ay carpi 2 asgari ucret ceza cikacak yani 200 bin civari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…