- 21 Ekim 2016
- 808
- 875
- 18
- Konu Sahibi Kelebek3344
-
Tsk ederim inanin ben bunu hak edecek hic birsey yapmadim sgk da bastan zorunlu degildi zaten zorunlu olduktan sonra 7 ay calismis bizde. Ama ceza cikarsa 36 aylik cikacak nasil kanunlarsa anlamadimtek akıllı elbette ben degilim. umarım en az hasarla bu işi halledersiniz.
Bize bir anda çıktı, SSK dan, Bağ-Kur'a geçtik, 1 sene sesleri çıkmadı, bir anda 1 senelik borç eklediler öyle olunca tabi pat diye ödenmiyor.Aynen canım bi bakıver. İnşallah kurtulursun borcundan.
Ay kimseler borçlu olmasın ya bende devlete borçlulardanım
Devletin parası kadının istediğinin 10 katı ama.Vay arkadaş uyanıklıkta son noktaparayı herhalükarda vericekisiniz galiba devlete vermeyi tercih ederim çok can sıkıcı
Sonradan gördüm canım hatta yazdım :/Devletin parası kadının istediğinin 10 katı ama.
İnanırım valla bu konularda cezalar çok sert. Peki avukat ne diyor? sizin tutunabileceğiniz bir dal var mı? iyi bir savunma bulabiliyor mu? 18 aydır delilleri mi topluyorlar acaba uzun süre. umarım bir yolunu bulup en az cezayla kurtulursunuz geçmiş olsunDavamız 18 aydir suruyor onun yuzunden 4 bin tl de avukata verdim. Bana sgk cezasi cikarsa 36 ay carpi 2 asgari ucret ceza cikacak yani 200 bin civari
Bu kez de "hizmet tespit davası" açar. belki de açmıştır. yıllarca sürebilir bu tür davalar, tam bir şanssızlık. Çalıştığını ispatlama işi de büyük ihtimalle sgk müfettişlerine kalabilir. Belki de kadın işini sağlama almıştır, ne bileyim düzenli olarak birkaç kez aynı taksiyle konu sahibinin evine gidip gelir, taksiciyi şahit olarak gösterir, komşuları, belki çocuğu parka götürüyorsa parktan tanıştığı kişileri şahit gösterir, esnafı gösterir. 3 yıl az değil. İllaki kendine şahitler oluşturmuştur, bu işlere soyunan bir insan, minareyi kılıfına uydurur diye düşünüyorum. Konu sahibinin Allah yardımcısı olsunYani bu konularda pek bilgim yok ama calistigini nasil ispatlayacak ki? 1 ay çalıştı çıktı deyin mahkemede
hayır ben öyle bilmiyorum. yasda cıktıgı tarihten itibaren olan zamandan sorumlusunuz.Tsk ederim inanin ben bunu hak edecek hic birsey yapmadim sgk da bastan zorunlu degildi zaten zorunlu olduktan sonra 7 ay calismis bizde. Ama ceza cikarsa 36 aylik cikacak nasil kanunlarsa anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?