biraz geç oldu ama sonunda dün eşimle birlikte çocuk şube karakoluna gidip şikayette bulunduk. bulunmadan önce eşimde bakan kadını arayıp söylemiş ağzına gelenide saymış....
zavallı yavrum evde benim işim olduğu zamanlarda oturma odasının kapısını kapatıp eşorfmanını ve külotunu indiriyor ve koltuğa yatıp bebeğiyle birşeyler yapıyor.. ben içeri girdiğimde ise doğrulup anne çişim gelmişti deyip hemen tuvalete yöneliyor ben durumu farketmeyim diye.... bebeğiyle ne yaptığını göremedim ama sesimide çıkaramadım. karakolda ifademizi verdikten sonra psikolog geldi onada anlattım olanları.. diğer aile için birşey yapamazsınız oda çocuk daha ve karşı tarafın annesi içinde çok travmatik bir durum dedi. burada önemli olan çocuğunuz psikolojisini düzeltmek olmalı buda enaz travmatik olaylarda altı ay sürer dedi. psikiyatrist değilde bir pedagogdan yardım almalısınız dedi. ben de şikayet amacımızın bu kadının yarın öbürgün bir daha çocuk baktığı zaman o çocuğun başınada böyle birşey gelmesini istemediğimiz olduğunu söyledim. oda birdaha kadının bu olanlardan sonra çok dikkatli olacağını böyle birşeye izin vermeyeceğini çocuğunda böyle birşey yapmayacağını savundu. çocuğumun ifadesinin oradaki şartlar altında alınamayacağınında notunu düştü. büyük bir ihtimal savcılığa tekrar çağırıp orada ifadesini alacaklar. kadına tazminat davası açabilirsiniz dendi ama bizim gözümüz tazminatta değil öyle birşey düşünmüyoruz...
umarım bu olanları enaz zararla atlatabiliriz. bu durumda en büyük görev bana düşüyor annesi olduğum için ama benimde pedagog desteği almam lazım. çünkü psikayatr pek fazla yardımcı olamadı. pazartesi dr uma uğrayıp karakola gidip şikayetçi olduğumu söylemem lazım zaten bilgisi olması lazım durumdan. 31 ocaktaki görüşmeden sonra randevuyu niye 7marta tekrar verdi bilmiyorum arası çok uzun oldu ne yapacağımı bilmiyorum. düşündükçe sıkıntı basıyor.....
Hiç geç kalmadan biran önce bir pedagogdan randevu alın.
Çocuğunuzdaki durum daha da travmatikleşiyor muhtemelen.
Hem yaptığının yanlış olduğunu biliyor hem yapıyor.
Biran önce müdahale edilmesi lazım.
Allah yardımcınız olsun.
kızlarr
benim 3 yaşındaki kızım bakıcının 12-13 yaşlarındaki çocukları tarafından tacize uğradı. kızımın bize söylemesiyle farkettik. k... bana pipisini gösterdi yala dedi yalamadım otur dedi oturmadım demesiyle anladık. kızımda davranış problemleri var psikiyatri desteği alıyoruz. zavallı kızım oyun zannediyor bu olanları. üzerimize oturup zıplamaya çalışıyor k... bana böyle yapıyordu diyor. ben k...nin pipisini yaladım diyor. bize dokunmaya çalışıyor. okadar moralim bozuk ki. aileden de şikayetçi olmadım ama dr u ben şikayetçi olamsamda onların bildirmeleri gerektiğini söyledi. çok zor bir durumdayım şikayetçi olmayı düşünüyorum aslında ama sonrasında yaşanacaklar beni korkutuyor aynı mahalledeyiz ya karşı tarafın ailesi birşey yapmaya kalkarsa bize. çünkü bakıcı suçlamalarımızı kesinlikle kabul etmedi benim çocuklarımız öyle birşey yapmaz ben kendimden yüzde yüz eminim dedi. nolur bana bir akıl verin sizce şikayetçi olmalıyım. (devlet bizi koruyamaz!!!) çıkmazdayım...
bu arada size önerim çocuklarınızı baktırabiliyorsanız sadece kendi evinizde baktırın. çocuğunuzun erkek yada kız olması önemli değil. erkek çocuğu olan birine çocuğunuzu emanet etmeyin. benim canım yandı başkalarının yanmasın...
bir anne olarak şok oldum okuyunca ne düşüneceğimi ne diyeceğimi şaşırdım inanın
offff çok üzüldüm ayrıca
benim 2,5 yaşında bir oğlum var ablam bakıyor ben çalışıyorum 7 yaşındada erkek yeğenim var ablamın oğlu yani
benim mayısta ikiz kızlarım olacak,işe başlayınca oğlum kreşe ikizleride ablama bırakacaktım annemle bakacaklar öyle planlamıştık
ama inanın şu yazıyı okuyunca canım ciğerim ablam dahi olsa acaba dedim kendime
ikiz kızlarım olacak ablamın 8 yaşında oğlu olacak tamam yeğenim çok akıllı efendi bir çocuktur ama ne bileyim erkek çocuğu sonuçta hangi dönemlerde neye ilgileri olduğunu bilmek lazım
ayyy düşündükçe bile korkuyorum allah korusun
inanın içim huzursuz oldu iki tane kız bebeklerimi ablama bırakmaktan bile vazgeçmeyi düşünüyorum şuan işimi bırakıp kendim bakayım diyorum
çok zor kız çocuğu sahibi olmak benim bir oğlum var şimdi iki kız geliyor şimdiden okadar çok şey okuyorum ki şaşırdım kaldım vallahi
allah hepimizin çocuklarını korusun her türlü kötülükten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?