Gelmediğinde yarım maaş mantıklı olanıydı
Yolları ayırmanız iyi olmuş
Siz 12 saat işte olduğunuza göre bakıcı da en az 12 saat mi sizde duruyordu
15 saat derse giriyordum. 400 tl gibi bir ek ödemem vardı. Nöbet ücreti ve ders dışı alıyordum. O da bu süreçte ödenmiyor. Maaş almıyorum demedim. Yeter mi bu kadar açıklama...Tüm öğretmenlere maaş + 15 ek ders yatmıyor mu
Sizin yazinizdan ek ders hiç ödenmiyormus giibi anlaşılıyor. Sizin zaten ek dersiniz normalde de yokmuş. Olay o yani.15 saat derse giriyordum. 400 tl gibi bir ek ödemem vardı. Nöbet ücreti ve ders dışı alıyordum. O da bu süreçte ödenmiyor. Maaş almıyorum demedim. Yeter mi bu kadar açıklama...
Haberlerin yanıltması. Maaş + normalde bu dönem kaç saat ek derse giriyorsa o. Bazılarının hiç ek dersi yok (genelde yarım gün çalışanların durumu bu) bazılarının 15 saat ek dersi var. Kendi okulumda 2 kişi tam ek ders alıyoruz öğretmen olarak, bir de idare(ki dönüşümlü olarak okula gidiyorlar) ile rehberlik bahsedilen ek dersi alıyor.Tüm öğretmenlere maaş + 15 ek ders yatmıyor mu
15 saat derse giriyordum. 400 tl gibi bir ek ödemem vardı. Nöbet ücreti ve ders dışı alıyordum. O da bu süreçte ödenmiyor. Maaş almıyorum demedim. Yeter mi bu kadar açıklama...
ek ders almıyorum
Sizin yazinizdan ek ders hiç ödenmiyormus giibi anlaşılıyor. Sizin zaten ek dersiniz normalde de yokmuş. Olay o yani.
İlk konu açtığınızda bakıcının ne kadar süreyle geldiğini detaylı olarak yazmadığınız için sordum aslında.biz tam aldık ama ben inanın gece yarılarına kadar çalısıyorum
oglumun kaka yapmıs bezıyle benım tıplantımın bıtmesını defalarca bekledıgını bilirim
Sizin yazinizdan ek ders hiç ödenmiyormus giibi anlaşılıyor. Sizin zaten ek dersiniz normalde de yokmuş. Olay o yani.
Tüm öğretmenlere maaş + 15 ek ders yatmıyor mu
Kadın gelmek istemiyor. İhtiyacı olsa ben gelmeyeyim sen maaş yatır der mi?Devlet sektöründe olup yada çalışmasa bile paranın geleceğinin garantisi olan yada kurumsal firmalarda çalışan kişiler kendisini belli etmiş çalışmazsa verme para demek ne kadar kolay. Kendilerine yapılsa ne tepki verirler acaba empati bile yapamayan kişiler yorum yapıyor çok kolay. Bu virüsü kadın mı çıkarttı durum böyle olmasa yine işine gidip gelecekti. Belki ödemesi gereken borçları var bu paraya her ay mutlaka ihtiyacı var ona göre önündeki planları yaptı. Ne demek gelmezse iş yapmazsa verme para sen asıl işe alırken bütçeni ayarlaman gerek o insana karşı sorumluluğun var.
O zaman baştan yazsın konu sahibi detayları yahu konuya göre yorum yaptım sonradan işin rengini değiştiriyor. Bu durumda konu sahibi haklı tabiki bu durumda kimse aksini söyleyemez sormaya gerek yok ona buna.Kadın gelmek istemiyor. İhtiyacı olsa ben gelmeyeyim sen maaş yatır der mi?
Devlet sektöründe olup yada çalışmasa bile paranın geleceğinin garantisi olan yada kurumsal firmalarda çalışan kişiler kendisini belli etmiş çalışmazsa verme para demek ne kadar kolay. Kendilerine yapılsa ne tepki verirler acaba empati bile yapamayan kişiler yorum yapıyor çok kolay. Bu virüsü kadın mı çıkarttı durum böyle olmasa yine işine gidip gelecekti. Belki ödemesi gereken borçları var bu paraya her ay mutlaka ihtiyacı var ona göre önündeki planları yaptı. Ne demek gelmezse iş yapmazsa verme para sen asıl işe alırken bütçeni ayarlaman gerek o insana karşı sorumluluğun var.
Size hak veriyorum ama maaşı 4000 olan biri bunu nasıl karşılar bence büyük şehir harici yerlerde sgk falan yatırılmıyorHep yazıyorum bu konuya da yazayım. Asgari ücret artı SSK sini ödemeniz gerekiyor. Ve siz evde siniz diye ücretinden kesemezsiniz tam vermelisiniz. Yanımda bakıcı çalıştıran biri olarak yazıyorum bunu. İşime geldiği gibi değil kanun çerçevesinde ilerliyorum.
Evet, biraz daha açık olsa ilk mesaj iyi olurdu.O zaman baştan yazsın konu sahibi detayları yahu konuya göre yorum yaptım sonradan işin rengini değiştiriyor. Bu durumda konu sahibi haklı tabiki bu durumda kimse aksini söyleyemez sormaya gerek yok ona buna.
Hayır.Tüm öğretmenlere maaş + 15 ek ders yatmıyor mu
üstelik vefa grubunda çalışan öğretmen de çok. Çok kişi yattığımızı sanıyor amaBir konu da öğretmenlere ve maaşlarına dönmese şaşırırım :)
Ya öğretmenler de evde boş oturmuyor ;uzaktan eğitim vs uğraşıyorlar ;aynı şekilde evren çalışan özel sektör çalışanları da o şekilde .Böyle bir durumda hiç işe gelmeyen bir bakıcıya tam maaş vermek kesinlikle olmaz yani ben olsam ben de vermem .
Not:Öğretmen değilim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?