- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
- Konu Sahibi Ponciginannesi
-
Bende öyle düşünüyorumSürekli kayıtları izliyo musunuz? Kayıtları izliyosanız bakıcıdan neden rapor istiyosunuz?
Ona göre çok yemiş size göre az enkolayı yemeği bitince tabağını çekip gönder deseydiniz hem rapor kısmı olmaz hem yalancılıkla suçlanmazdı
Yumurta tok tutar hem tıkar hergün hergün tüm yumurta verirseniz diğer öğünleri çok az yer
Birgün sarısı birgün beyazı veya tümünü yarım şekilde verin ki çocuk süt penirde bol bol yesin
2 yaşında öğün olarak sadece çorba mı içiyo ?
Bakıcınız bıraksa haklı yalama yutma dışında bisorunda yokmuş
Bisküvi tamam da yumurta süt ve pekmez neden olmuyor? Doktorumuz ver demişti ben de verdim hepönceki yorumumda da yazdım sadece cici bebede değil. yumurta süt ve pekmez aynı öğünde.
konu sahibesi siz miktara değil içeriğe dikkat edin lütfen. cici bebeyle çocuğunuzu zehirlemeyin..
belkide ama benim takıldııgım mevzu cok farklı bana olanı söylese hiç bir sorun yok ama olanı söylemediği zaman illaki bir şüpe oluşuyor insann içinde.
8 aylik bebegi krese vermeyi mi tavsiye ediyorsunuzBence artık iyi bir kreş düşünmeye başlamalısınız. Çocuğa inanılmaz artılar katıyor. Bu arada benim oğlum 8 aylıktan beri kreşte ve gerçekten evde bakılan çocuklardan çok ileride pek çok konuda , üstelik mutlu ve çok seviyor okula gitmeyi... Sağlık problemi yok ise kreş olayını düşünmeye başlayabilirsiniz. Evde hala yemediği her şeyi orada iştahla yediğini gördükçe hayrete düşüyorum. Ben özellikle yemek videoları istiyorum çünkü evde ne yapsam ağzına sürmediği şeyleri yiyor gayette keyifle yiyor o yüzden akşamları ne isterse onu yiyor beslenme stresimiz yok.
Arkadaşın çocuğu 2 yaşını geçmiş mecbursa verilir benim gibi calis8 aylik bebegi krese vermeyi mi tavsiye ediyorsunuzpes..
soru sahibinin çocuğu 2 yaşını geçmiş zaten ver demedim verebilirsin bir şey olmaz dedim cunku Ben 8 aylıkken vermek zorunda kaldım dedim mecbursan verilir Ben verdim hiçbir zararını görmedim aksine cok da iyi yapmisim ozguveni ve iletisim becerileri cok yerinde cok mutlu bir oğlum var Eğer bakacak kimsesi yoksa tanımadığı bir kadınla evde yalnız bırakmasından daha güvenli bence8 aylik bebegi krese vermeyi mi tavsiye ediyorsunuzpes..
8 aylik bebegi krese vermeyi mi tavsiye ediyorsunuzpes..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?