Bakıcıya ne kadar zam yapılır ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben olaya farklı açıdan baktım sadece kadının emeğinden, aldığı maaştan öte bakıcının diyaloğu hoşuma gitmedi fikrimi belirttim. yoksa aldığı maaş tabiki emeğinin karşılığını alsın. ama başta da 1200ü niye kabul etmiş? gerçekten piyasa orda bu civardaydı da ondan mı kabul etti?. bakıcılık işi için çocukla duygusal bağ kurmanın da önemli olduğunu düşünüyorum. şimdi bu kadın 2000 veriyorum sana ayda dese kadın çocuğa daha mı özverili bakacak?

Bu bakıcı geçen yıl da vardı ve geçen yılda ikiz olduklarını bilerek başladı,şuan tanışıyor ilk defa başlıyor olsak haklı ama değil ki kadın geçen yıldan beri bizle çalışıyor yeni mi gark etti iki tane olduğunu.
Öyle bile olsa kendisi de 1000 den aşağıya çalışmam demişti ben de 1200 vermiştim şuan bu kadar yüksekten uçması kızdırıyor.çalışmıyorum artık desin çeksin gitsin anlarım ama blöf yapması çatlattı beni.

Arkadaşım çocuk bakıyor cumartesi dahil 2300 +sigorta aliyor. Yer ankara
Benimde okuldan tanıdığım abla var Ankara'da 1200aliyirum dedi 5ay önce görmüştüm,teyzem 500tl ye baktı komşu çocuğuna sigorta felan yok,anlaşmak önemli olan içinden gelmesi gerekir .

kadın seni çözmüş oradan yürüyor , bence gayet iyi bir rakam ,

benım yapacagım rakam bu diyeceksin yüzverdikçe kafana ediyorlar ,

Benimde okuldan tanıdığım abla var Ankara'da 1200aliyirum dedi 5ay önce görmüştüm,teyzem 500tl ye baktı komşu çocuğuna sigorta felan yok,anlaşmak önemli olan içinden gelmesi gerekir .
kesinlikle... ben de az önce tepki yedim ama gerçekten çocuk bakımı meşakatli ve içinden gelmesi gerekir... bu kadında o yok gibi. yapacağınız zamdan önce bunu düşünün derim. peki 1500 verin, emeğini verin ama bu kadınla değil çocuğu gerçekten benimseyecek biriyle olsun. duygusal gelişim de çok önemli

Bu örnek verdiklerinde kendi evlerinde bakıyorlar, teyzem bıraktı çocuk kreşe başlayınca.

Resmen piyasa kızıştırıyor ve yalan söylüyor bence,siz ben başka birisini buldum 1200e deseniz ne diyecek acaba

600-700 mü? Benim arkadaşım Diyarbakır’da tek çocuğa 1500’e bakıcı bulamıyordu geçen sene. 600’e kim bir ay çalışır abartmışsınız.
Özelden arkadaşımın konuşmasını atayım neden yalan söyleyeyim ki ?
Hatta 500 e anlaşmış sonradan kız açık açık dolduruşa geldiğini belirtir şekilde “herkes 500 az dedi 100 daha arttır abla” demişti.
Arkadaşım da kızım ona hemen alıştı ondan arttırdım yoksa gönderirdim demişti.

Aynen öyle.kız kardeşim Ankara’da oturuyor benim burda 170 bine aldığım ev için Ankara’da 500 binden aşağı olmaz Ankara’da demişti.
(Burda evler genişçe ve fazla gösterişli olur oralarda bu fiyata ikinci el eski evler alınırmış)

Duygu sömürüsü de çocuğun eğitimi. Evimde açım mi demiş? Yoo.

Bu arada sizin diğer bakıcı da evde ne var ne yok götürüyordu hatta doymak bilmeden yemek yiyordu hatırlıyorum,şuan yaz tatili gönderin bu kadını eylüle kadar da bulursunuz birini

Bakıcı ile bu şekilde pazarlık yapar gibi konuşulması sizin acinizdan da bakiciniz acisindan da hoş olmamış devam etseniz bile soru isaretleri kalacak aklinizda. benim de iki çocuğum var artik krese vereceğim ikisini de en ucuz kreş 3000 lira ki en kucuk ilde bile 2000den asagi degil ki kreşte sınıflarda olacaklar bire-bir bakım degil 1400 liraya evinize gelip birebir ikiz bebek bakımı az degil mi ki sartlarimiz belli artik hayat pahalı alim gücü azaldı ki ben iki sene önce tek çocuğuma 1000 lira bakıcı parası veriyordum kendi evinde bakiyordu çoğu gün de yarim gün bakiyordu tabiki ilden ile de değişebilir ücretler ama makul olmali ki sizse taktir edersiniz ki iki çocuğa bakmak herkesin yapabileceği bir iş değil gerçekten çok zor

Bakici konularinizi biliyorum,bu yeni bir bakici mi?Mevcut verdiğiniz meblag ne kadarda 200 tl zami az buluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…