Bakıcıya ne kadar zam yapılır ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
H
Evet işte gece 2:30 da yazdı nette biri daha var 1700 veriyor tek çocuk için dedi,tamam abla git deyince,yeri uzak dedi

Resmen sizden ne koparsam kar diye bakıyor bence bu kadınla olmaz zaten hem piyasa buysa ve bu ücreti veriyorsanız her türlü birini bulursunuz zaten,gönderin gitsin.

Çocuk bakımı bebekse mesakatli oluyor ama 2yastan sonra kolay yedir oynat uyut bakıcı iş yapmiyormus evde nasıl olsa ,ev hanımları için el harçlığı ihtiyacını kolayca almak için fırsat helede yakinsa bakılacak çocuğun evi daha kolay bence.

Daha öncede belirttim burda piyasa bu.insanlar tek çocuk+temizlik+yemek+ek mesaiye bile 600-700 veriyor.
keşke fazlası elimden gelse de versem.

Onun evi,evimin karşı caddesinde.
Diyarbakır büyük şehir.
en yakın semte gidişi bile arabayla 20 dakika.
Sürekli bunu da söylüyor yakınsın bana bırakmak istemiyorum diye ama zammı da beğenmiyor.

aboooooooooooooooo

Bakici konularinizi biliyorum,bu yeni bir bakici mi?Mevcut verdiğiniz meblag ne kadarda 200 tl zami az buluyor
Evet geçen yıl ki 2 ay kaldı elinin uzunluğu evden bişeyler aşırması yüzünden gönderdim bunla devam ettik memnundum açıkçası bundan,en azından anne olduğu için çocuğun dilinden anlıyordu ama sanki ikiz olduklarını yeni öğrenmiş gibi davranması canımı şıktı,1200dü 1400 yaptım beğenmedi

Onun evi,evimin karşı caddesinde.
Diyarbakır büyük şehir.
en yakın semte gidişi bile arabayla 20 dakika.
Sürekli bunu da söylüyor yakınsın bana bırakmak istemiyorum diye ama zammı da beğenmiyor.
Başkasını bulun bence yaptığınız artış aldığı paraya göre ideal

Ben de evde bakıcı çalıştırıyorum ve sizin gibi öğretmenim. Genelde haftada en az iki günüm boş oluyor. Onun dışında da zaten günde yaklaşık 2-3 saat okulda oluyorum. Bakıcım da ona göre geç geliyor. Yarım gün çalışıyor diyebiliriz. Haftada bir temizlik için Yardımcısı da alıyorum. Ben de 1200 veriyorum. 200 lira zam yapmayı düşünüyorum. Bence 200 lira gayet makul. 2 çocuk ve tüm gün için ücret uygun ama bunu da piyasa belirliyor maalesef.

1200dü 1400 yaptım beğenmedi
Normalde 600 700 e bakici bulmak imkansız ama demekki bolgeye gore değişiyor.bu durumda iki cocuga 1200 ve ev isi temzlk vs olmaksızın cok iyi fiyat,ve 200 tl daha zammi begenmiyorsa yol verin gitsin.Neyi bekliyor acaba,memurun maasi belli aldigimizin 3 te 2 sini onlara vereceksek neden calisiyoruz ki?

Yani.
Şayet burda piyasa 2000üzeri olsa ben de gerekirse çocuğumu yanımda köye götürür getiririm ya da yaşlı KB KB mı evime getirir onlara baktırırım.Ama açıkçası bütçeme uygun geldiği için evimde başkalarının sürekli kalmasındansa bakıcı gelsin gitsin daha mantıklı geliyor.

Komşunda tam mezarcıymış.. İnsaf ya 600 neymiş çok komik bir rakam.

Ha bu arada ben bakıcımla 5 yıldır çalışıyorum. Daha biR kez ücret pazarlığı yapmadık. Pazarlık yapacağım insanı bir saniye tutmam evinde. Çalışan iş verenin hakkını yemeyeceğine inanmalı. Benim bakıcım yeni ücreti her söylediğimde sen nasıl dersen o bilirim hak yemezsin der mesela. Bu yüzden yıllardır birlikteyiz zaten.
Şimdi yaz dönemi diye ikinci bir bakıcı da geliyor, Ona da 12’den 5’e 1000 lira veriyorum. Sadece bebeğe ya da diğer çocukların işlerine yardım ediyor. Çamaşır bulaşık yemek yok.

Daha öncede belirttim burda piyasa bu.insanlar tek çocuk+temizlik+yemek+ek mesaiye bile 600-700 veriyor.
keşke fazlası elimden gelse de versem.
Kusura bakmayın en kucuk ilde bile olsa cok cok az degil mi günlüğü 30-35 liraya geliyor ve bu paraya hafta ici her gün yemek temizlik çocuk bakımı hatta ek mesaide de fazladan da geliyor

Dalga geçer gibi bunu da söylediğim de sen memursun çalışmak zorundasın ben değilim,keyfi çalışıyorum ve istediğim ücreti almak isterim dedi

Daha birkaç ay önce evi yiyen bi bakıcınız vardı ondan gitti de yeni gelene ne çabuk alıştı çocuklar. Bir de daha yılı bile dolmadan ne zammı?
Bu kadar zaman geçti mi?
Bu arada taviz tavizi doğurur, kesinlikle kabul etmeyin. Yaptığı işe, bulunduğunuz şehire göre aldığı para yerinde

Kusura bakmayın en kucuk ilde bile olsa cok cok az degil mi günlüğü 30-35 liraya geliyor ve bu paraya hafta ici her gün yemek temizlik çocuk bakımı hatta ek mesaide de fazladan da geliyor
Var valla.
Kadın düğüne gider kızı çağırır gelir ya da misafiri gelecek dışarda ağırlayacak kızı çağırır evinde bile kalır..

Sizin zaten hazimsizliginiz ek olarak bir de ev işi yaptiramamak
Verdiğiniz üç kuruş paraya bir de sultan muamelesi çeksinler istiyorsunuz .
He kocasının komiser olduğunu da cekememis olabilirsiniz sizinki asgari ücrete çalışırken bilemedim
Bir de demiş ki kredim olmasa bu tipleri evime sokmam ..
O kadininda ihtiyacı olmasa çok meraklı senin gibi ( Tip) lerin iki tane bebesine bakmaya

O bakıcı 1,5-2 ay çalıştı bu geldi bunla iyiydik yılı bitmedi evet ama talep varmış güya o da değerlendirecekmiş.

Çok edeplisiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…