Baştan bu mal olduğunu bilmiyordum.Zamanla kendilerini gösteriyor insanlar değil mi?Böyle tip ?
Ne varmış tipinde?
Beğenmediniz tipe iki çocuk emanet ediyorsunuz.
Evet işte gece 2:30 da yazdı nette biri daha var 1700 veriyor tek çocuk için dedi,tamam abla git deyince,yeri uzak dedi
Çocuk bakımı bebekse mesakatli oluyor ama 2yastan sonra kolay yedir oynat uyut bakıcı iş yapmiyormus evde nasıl olsa ,ev hanımları için el harçlığı ihtiyacını kolayca almak için fırsat helede yakinsa bakılacak çocuğun evi daha kolay bence.kesinlikle... ben de az önce tepki yedim ama gerçekten çocuk bakımı meşakatli ve içinden gelmesi gerekir... bu kadında o yok gibi. yapacağınız zamdan önce bunu düşünün derim. peki 1500 verin, emeğini verin ama bu kadınla değil çocuğu gerçekten benimseyecek biriyle olsun. duygusal gelişim de çok önemli
Daha öncede belirttim burda piyasa bu.insanlar tek çocuk+temizlik+yemek+ek mesaiye bile 600-700 veriyor.Bakıcı ile bu şekilde pazarlık yapar gibi konuşulması sizin acinizdan da bakiciniz acisindan da hoş olmamış devam etseniz bile soru isaretleri kalacak aklinizda. benim de iki çocuğum var artik krese vereceğim ikisini de en ucuz kreş 3000 lira ki en kucuk ilde bile 2000den asagi degil ki kreşte sınıflarda olacaklar bire-bir bakım degil 1400 liraya evinize gelip birebir ikiz bebek bakımı az degil mi ki sartlarimiz belli artik hayat pahalı alim gücü azaldı ki ben iki sene önce tek çocuğuma 1000 lira bakıcı parası veriyordum kendi evinde bakiyordu çoğu gün de yarim gün bakiyordu tabiki ilden ile de değişebilir ücretler ama makul olmali
Onun evi,evimin karşı caddesinde.Çocuk bakımı bebekse mesakatli oluyor ama 2yastan sonra kolay yedir oynat uyut bakıcı iş yapmiyormus evde nasıl olsa ,ev hanımları için el harçlığı ihtiyacını kolayca almak için fırsat helede yakinsa bakılacak çocuğun evi daha kolay bence.
abooooooooooooooooDiyarbakırdayız burda bakıcı ücretleri 600-700 ü geçmez.iş de yaptırırlar netteki ilanlara bakabilirsiniz.
Benimkiler ikiz olduğu için iş yemek hiçbir şey yaptırmıyorum 1200 veriyordum,1400 yapalım dedik.
Komşum 600 veriyor cam kapı çamaşır ütü her işini de yaptırıyor (boş duracağına işimi yapsın kafasındalar)
Evet geçen yıl ki 2 ay kaldı elinin uzunluğu evden bişeyler aşırması yüzünden gönderdim bunla devam ettik memnundum açıkçası bundan,en azından anne olduğu için çocuğun dilinden anlıyordu ama sanki ikiz olduklarını yeni öğrenmiş gibi davranması canımı şıktı,1200dü 1400 yaptım beğenmediBakici konularinizi biliyorum,bu yeni bir bakici mi?Mevcut verdiğiniz meblag ne kadarda 200 tl zami az buluyor
Başkasını bulun bence yaptığınız artış aldığı paraya göre idealOnun evi,evimin karşı caddesinde.
Diyarbakır büyük şehir.
en yakın semte gidişi bile arabayla 20 dakika.
Sürekli bunu da söylüyor yakınsın bana bırakmak istemiyorum diye ama zammı da beğenmiyor.
Normalde 600 700 e bakici bulmak imkansız ama demekki bolgeye gore değişiyor.bu durumda iki cocuga 1200 ve ev isi temzlk vs olmaksızın cok iyi fiyat,ve 200 tl daha zammi begenmiyorsa yol verin gitsin.Neyi bekliyor acaba,memurun maasi belli aldigimizin 3 te 2 sini onlara vereceksek neden calisiyoruz ki?1200dü 1400 yaptım beğenmedi
Yani.Ben de evde bakıcı çalıştırıyorum ve sizin gibi öğretmenim. Genelde haftada en az iki günüm boş oluyor. Onun dışında da zaten günde yaklaşık 2-3 saat okulda oluyorum. Bakıcım da ona göre geç geliyor. Yarım gün çalışıyor diyebiliriz. Haftada bir temizlik için Yardımcısı da alıyorum. Ben de 1200 veriyorum. 200 lira zam yapmayı düşünüyorum. Bence 200 lira gayet makul. 2 çocuk ve tüm gün için ücret uygun ama bunu da piyasa belirliyor maalesef.
Komşunda tam mezarcıymış.. İnsaf ya 600 neymiş çok komik bir rakam.Diyarbakırdayız burda bakıcı ücretleri 600-700 ü geçmez.iş de yaptırırlar netteki ilanlara bakabilirsiniz.
Benimkiler ikiz olduğu için iş yemek hiçbir şey yaptırmıyorum 1200 veriyordum,1400 yapalım dedik.
Komşum 600 veriyor cam kapı çamaşır ütü her işini de yaptırıyor (boş duracağına işimi yapsın kafasındalar)
Kusura bakmayın en kucuk ilde bile olsa cok cok az degil mi günlüğü 30-35 liraya geliyor ve bu paraya hafta ici her gün yemek temizlik çocuk bakımı hatta ek mesaide de fazladan da geliyorDaha öncede belirttim burda piyasa bu.insanlar tek çocuk+temizlik+yemek+ek mesaiye bile 600-700 veriyor.
keşke fazlası elimden gelse de versem.
Dalga geçer gibi bunu da söylediğim de sen memursun çalışmak zorundasın ben değilim,keyfi çalışıyorum ve istediğim ücreti almak isterim dediNormalde 600 700 e bakici bulmak imkansız ama demekki bolgeye gore değişiyor.bu durumda iki cocuga 1200 ve ev isi temzlk vs olmaksızın cok iyi fiyat,ve 200 tl daha zammi begenmiyorsa yol verin gitsin.Neyi bekliyor acaba,memurun maasi belli aldigimizin 3 te 2 sini onlara vereceksek neden calisiyoruz ki?
Var valla.Kusura bakmayın en kucuk ilde bile olsa cok cok az degil mi günlüğü 30-35 liraya geliyor ve bu paraya hafta ici her gün yemek temizlik çocuk bakımı hatta ek mesaide de fazladan da geliyor
O bakıcı 1,5-2 ay çalıştıDaha birkaç ay önce evi yiyen bi bakıcınız vardı ondan gitti de yeni gelene ne çabuk alıştı çocuklar. Bir de daha yılı bile dolmadan ne zammı?
Bu kadar zaman geçti mi?
Bu arada taviz tavizi doğurur, kesinlikle kabul etmeyin. Yaptığı işe, bulunduğunuz şehire göre aldığı para yerinde
Çok edeplisinizSizin zaten hazimsizliginiz ek olarak bir de ev işi yaptiramamak
Verdiğiniz üç kuruş paraya bir de sultan muamelesi çeksinler istiyorsunuz .
He kocasının komiser olduğunu da cekememis olabilirsiniz sizinki asgari ücrete çalışırken bilemedim
Bir de demiş ki kredim olmasa bu tipleri evime sokmam ..
O kadininda ihtiyacı olmasa çok meraklı senin gibi ( Tip) lerin iki tane bebesine bakmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?