Bakıcıya ne kadar zam yapılır ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz bakıcınızla bu tarz muhabbetlere girmekle hata yapmışsınız ama. Üç çocuğum var ve bir dünya bakıcı ile çalıştım. Bir tanesi ile bile bu tarz diyaloglara girmedim. Size mesaj attığı an fiyatı yükseltmek yerine. Biz yeni bakıcı bulduk sana da bol şans deyip yol vermeliydiniz. Şu koşulda da zam yapmayın istemem dese bile artık yeni birisini bulmalısınız.

Yaptırmak istesem yaptırırım yaparım da demişti ben istemedim bu bir
İkincisi siz hayatınıza giren adamın işiyle değerlendiriyorsanız hayatınıza girecek girmiş adamların vayy haline bu iki
Adam komiser olmuş ama kadının dediği gibi zırnık koklatmıyorsa ben kocamın pabucunu öyle adamların 40 ına tercih etmem bu üç
Üç kuruşsa aldıkları beğenmiyorsa otursun evinde sultan olsun başkasının evinde değil bu dört
O tipler beni beğenmiyorsa gece 2-3 lerde bile beni ikna için uğraşmazdı bu da beş

Hahahaha sakın ol champ inandık
Sen gaza gel iki bebeye 300 e bakan bul hadi bakalım gazan mübarek olsun .
Üstüne de donlarını yikatma şartı koy
Bı de kocası hammal falan olsun da kompleks yapma
İnanıyorum ben sen yaparsın
Bye

Mesajları okumaya çalıştım ama kaçırdım galiba yaşları kaç acaba kreş daha uygun olmaz mi zaten öğretmensiniz eylulde verirsiniz covid de biter o zamana kadar insallah Allahın izni ile

Edepsiz şuursuz ergen !!
champ deyince çok havalı oldun değil mi ?
instegram çakmaları!

herkes fiyati yetersiz bulmus ama bu bakicilar da isin egitimini almis professiyonel degiller. çocuklar kendilerini bir yere çarpmasin, biz evde yokken birisi göz kulak olsun diye geliyorlar. Ha çocuklara özel egzersizler hazirlansin, gelisimlerine uygun geziler yapilsin, güvenlik egitimleri, motor gelisim egzersileri vs derseniz evet asgari ücretten asagisi kurtarmaz. Evine aldigin ve çocuklari emanet ettigin kisiden minimum ilk yardim egitimi aldigina dair sertifika bile sormuyorsunuz??? çocuk bi sey yutsa bitti!!! evin yardimcisi kimligiyle geliyor eve dolayisiyla bos zamanalrinda ev isi yapmasi da çok garip kaçmaz çünkü gerçek bir bakici degil zaten. Ay neyse zaten pro birini alirsaniz sigorta da yaparsiniz buna yapilmiyor di mi? . Zor isler.

Bence terbiyesizlik yapıyor bakıcınız kendini akıllı sanıyor belliki. Insanin veresi varsada vermez. Bence net olun hiçte yüz vermeyin bu ne böyle

Edepsiz şuursuz ergen !!
champ deyince çok havalı oldun değil mi ?
instegram çakmaları!

Niye 1200 lirayı alkislamamiz lazımdı ama dimi ergen olmamak için ..
Altını çizdiği komiser damgası ile kadını ayiplamamiz lazımdı ..
O kadar çocuklarına bakmış sen iyi biri olsaydın en azından emeğinin hatri olurdu ..
Bir gunden bir gün sigortasini düşündün mü ?
Hayir ..
Bir de aşağılayinca kendini üstün hissetmen de cabası ..
Bu tipleri dersen
Bu tipte cevap alırsın ve evet kıskandin kadını üzgünüm ..
Daha cevap vermicem
bence yeterli oldu

Keşke herkes böyle baksa olaya çocuğuma bişey kattığı yok aksine zararı oluyordu ama alıştıkları için takılmadım uyarmak dışında.
Misal ikiz oldukları için fazla kıyaslardı defalarca kıyas yapmanı istemiyorum da derdim yine yapardı ya da birinin yemeği dökülürdü o döktü yemeğini rızkı gitti onun diğeri neden paylaşsın ki saçma fikirleri vardı.
Ama temiz biriydi ve oyun oynatmayı bilirdi diye uyarmak dışında yapabileceğim bişey yoktu.
Bakıcılarla uğraşmayanlar anlamaz anlamadığınız için de yorum yapmayın rica ediyorum

Ergensin net.
Defolabilirsin konumdan.

Bakıcılarla uğraşmayanlar anlamaz anlamadığınız için de yorum yapmayın rica ediyorum
Sonuna kadar katılıyorum bu sözünüze o yüzden kreşe yöneldim bende benim küçüğüm 1.5 yaşına yaklaşacak verdiğim zaman çok küçük ama mecbur hissediyorum bende çünkü iki cocuga bakacak iyi bir bakici bulmak çok daha zor

Daha genç birine bakabilirsin. Ama onlarin da birakip gitme tehlikesi daha çok oluyor. çok sacma seyler yapiyormus! Bence bir daha yazarsa fiyati gözden geçirmek için, sen de sertifika iste ve yeniden is görüsmesi yapar gibi neler bekledigini daha ayrintili açikla. 1400 az degil vasifsiz eleman için. çocuk gelisimi okumus meslek lisesi çikisli birisi için ilan falan da verebilirsin mutlaka vardir. Ama o zaman sigorta yapmakta gerekir. Devlet destegi var mi bunun için memurlara?

1200 tl iken 1400 yaptı, hala beğenmiyor öyle mi?
Asgari ücret altında tam zamanlı işçi çalıştırmak hele sigortasız illegal, biliyorsunuz değil mi?
Sigorta kendisi istemeyenler oluyor, yardım vb aldıkları için ama bu devirde komik rakamlar bunlar.
Gücünüz buna yetiyordur ona bir şey diyemem ama herkes gücünün yettiğine göre yaşasa, ederini değil de elindekini verse oho..

Yok maalesef

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…