Yaptırmak istesem yaptırırım yaparım da demişti ben istemedim bu birSizin zaten hazimsizliginiz ek olarak bir de ev işi yaptiramamak
Verdiğiniz üç kuruş paraya bir de sultan muamelesi çeksinler istiyorsunuz .
He kocasının komiser olduğunu da cekememis olabilirsiniz sizinki asgari ücrete çalışırken bilemedim
Bir de demiş ki kredim olmasa bu tipleri evime sokmam ..
O kadininda ihtiyacı olmasa çok meraklı senin gibi ( Tip) lerin iki tane bebesine bakmaya
Yok doğrudur tabiki de ama benim düşünceme göre çok çok az geldiVar valla.
Kadın düğüne gider kızı çağırır gelir ya da misafiri gelecek dışarda ağırlayacak kızı çağırır evinde bile kalır..
3.5 yaşındalar okulum köyde yoksa yanımda bile götürmeyi düşünüyorum.Cocuklariniz kac yasinda? 2 yasini gectilerse krese verin. Belli ki bakici ne verirseniz yetinmeyecek.
Yaptırmak istesem yaptırırım yaparım da demişti ben istemedim bu bir
İkincisi siz hayatınıza giren adamın işiyle değerlendiriyorsanız hayatınıza girecek girmiş adamların vayy haline bu iki
Adam komiser olmuş ama kadının dediği gibi zırnık koklatmıyorsa ben kocamın pabucunu öyle adamların 40 ına tercih etmem bu üç
Üç kuruşsa aldıkları beğenmiyorsa otursun evinde sultan olsun başkasının evinde değil bu dört
O tipler beni beğenmiyorsa gece 2-3 lerde bile beni ikna için uğraşmazdı bu da beş
Edepsiz şuursuz ergen !!Hahahaha sakın ol champ inandık
Sen gaza gel iki bebeye 300 e bakan bul hadi bakalım gazan mübarek olsun .
Üstüne de donlarını yikatma şartı koy
Bı de kocası hammal falan olsun da kompleks yapma
İnanıyorum ben sen yaparsın
Bye
Bence terbiyesizlik yapıyor bakıcınız kendini akıllı sanıyor belliki. Insanin veresi varsada vermez. Bence net olun hiçte yüz vermeyin bu ne böyleEvet bana da öyle geldiği için kızıyorum.
Çünkü bana haftasonu biriyle görüşeceğim haberin olsun dedi,tamam dedim,hiç yazmadım,kendisi yazdı,sen ne yapacaksın kim bakacak kızlara dedi,buluruz dedim,yine sormadım sen ne yaptın diye,kendisi söyledi durduk yere,ben gidemedim görüşmeye evde yaşlıları varmış virüs için gitmedim,dedi.hayırlısı dedim sadece,dün gece yine yazdı en son ne verirsin dedi,1400 dedim,ben bakacağım kendime başka yer dedi,tamam dedim,üstüne yine yazdı kursu var oğlumun o yetmez biraz daha zorlasan ne verirsin dedi,ben de yılbaşından sonra belki 1500 yapabilirim başka da hiçbir şey yapamam dedim.
Şuan daha net fark ediyorum ki bizi kekledi
Edepsiz şuursuz ergen !!
champ deyince çok havalı oldun değil mi ?
instegram çakmaları!
Keşke herkes böyle baksa olaya çocuğuma bişey kattığı yok aksine zararı oluyordu ama alıştıkları için takılmadım uyarmak dışında.herkes fiyati yetersiz bulmus ama bu bakicilar da isin egitimini almis professiyonel degiller. çocuklar kendilerini bir yere çarpmasin, biz evde yokken birisi göz kulak olsun diye geliyorlar. Ha çocuklara özel egzersizler hazirlansin, gelisimlerine uygun geziler yapilsin, güvenlik egitimleri, motor gelisim egzersileri vs derseniz evet asgari ücretten asagisi kurtarmaz. Evine aldigin ve çocuklari emanet ettigin kisiden minimum ilk yardim egitimi aldigina dair sertifika bile sormuyorsunuz??? çocuk bi sey yutsa bitti!!! evin yardimcisi kimligiyle geliyor eve dolayisiyla bos zamanalrinda ev isi yapmasi da çok garip kaçmaz çünkü gerçek bir bakici degil zaten. Ay neyse zaten pro birini alirsaniz sigorta da yaparsiniz buna yapilmiyor di mi? . Zor isler.
Ergensin net.Niye 1200 lirayı alkislamamiz lazımdı ama dimi ergen olmamak için ..
Altını çizdiği komiser damgası ile kadını ayiplamamiz lazımdı ..
O kadar çocuklarına bakmış sen iyi biri olsaydın en azından emeğinin hatri olurdu ..
Bir gunden bir gün sigortasini düşündün mü ?
Hayir ..
Bir de aşağılayinca kendini üstün hissetmen de cabası ..
Bu tipleri dersen
Bu tipte cevap alırsın ve evet kıskandin kadını üzgünüm ..
Daha cevap vermicem
bence yeterli oldu
Sonuna kadar katılıyorum bu sözünüze o yüzden kreşe yöneldim bende benim küçüğüm 1.5 yaşına yaklaşacak verdiğim zaman çok küçük ama mecbur hissediyorum bende çünkü iki cocuga bakacak iyi bir bakici bulmak çok daha zorBakıcılarla uğraşmayanlar anlamaz anlamadığınız için de yorum yapmayın rica ediyorum
Daha genç birine bakabilirsin. Ama onlarin da birakip gitme tehlikesi daha çok oluyor. çok sacma seyler yapiyormus! Bence bir daha yazarsa fiyati gözden geçirmek için, sen de sertifika iste ve yeniden is görüsmesi yapar gibi neler bekledigini daha ayrintili açikla. 1400 az degil vasifsiz eleman için. çocuk gelisimi okumus meslek lisesi çikisli birisi için ilan falan da verebilirsin mutlaka vardir. Ama o zaman sigorta yapmakta gerekir. Devlet destegi var mi bunun için memurlara?Keşke herkes böyle baksa olaya çocuğuma bişey kattığı yok aksine zararı oluyordu ama alıştıkları için takılmadım uyarmak dışında.
Misal ikiz oldukları için fazla kıyaslardı defalarca kıyas yapmanı istemiyorum da derdim yine yapardı ya da birinin yemeği dökülürdü o döktü yemeğini rızkı gitti onun diğeri neden paylaşsın ki saçma fikirleri vardı.
Ama temiz biriydi ve oyun oynatmayı bilirdi diye uyarmak dışında yapabileceğim bişey yoktu.
Bakıcılarla uğraşmayanlar anlamaz anlamadığınız için de yorum yapmayın rica ediyorum
Ozaman evde keyfine bak ablacim deyip gonderin,daha ihtiyaçlı tok gozlu birini bulursunuz umarimDalga geçer gibi bunu da söylediğim de sen memursun çalışmak zorundasın ben değilim,keyfi çalışıyorum ve istediğim ücreti almak isterim dedi
Yok maalesefDaha genç birine bakabilirsin. Ama onlarin da birakip gitme tehlikesi daha çok oluyor. çok sacma seyler yapiyormus! Bence bir daha yazarsa fiyati gözden geçirmek için, sen de sertifika iste ve yeniden is görüsmesi yapar gibi neler bekledigini daha ayrintili açikla. 1400 az degil vasifsiz eleman için. çocuk gelisimi okumus meslek lisesi çikisli birisi için ilan falan da verebilirsin mutlaka vardir. Ama o zaman sigorta yapmakta gerekir. Devlet destegi var mi bunun için memurlara?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?