- 21 Ocak 2018
- 1.420
- 4.128
- 63
Tüm yorumları keşke okusaydınız bu yorumdan önce1200 tl iken 1400 yaptı, hala beğenmiyor öyle mi?
Asgari ücret altında tam zamanlı işçi çalıştırmak hele sigortasız illegal, biliyorsunuz değil mi?
Sigorta kendisi istemeyenler oluyor, yardım vb aldıkları için ama bu devirde komik rakamlar bunlar.
Gücünüz buna yetiyordur ona bir şey diyemem ama herkes gücünün yettiğine göre yaşasa, ederini değil de elindekini verse oho..
Keşke öyle bi lüksüm olsa ben de evde oturup çocuğuma baksam.Çocuk kararı verdikten sonra atanmış öğretmen olarak işimi bıraktığım için(bölümümden atama çok az) çevremden linç yemiştim. Çokta takmadım elbette ama şuan böyle konuları ve yorumları okuyunca, elimde kahvem, oğlum içerde uyuyor... Aklımı seveyim. Ha yanlış anlaşılmasın elbette benim gibi yapmayan kadınlara saygı duyuyorum çünkü normal olan bu, ben az buçuk deliyim,pinpirikliyim.
Sizin üslubunuz ne kadar çirkin.Baştan bu mal olduğunu bilmiyordum.Zamanla kendilerini gösteriyor insanlar değil mi?
Bana yapılan yorumu görüp sonra verdiğim cevaba takılın.Sizin üslubunuz ne kadar çirkin.
- Bu tip
-bu mal
siz cidden öğretmen misiniz ? Arkasından böyle konuştuğunuz insanın yüzüne kimbilir neler diyorsunuzdur.
Evet tatlımEvet ben ergenim sende bundan önceki bakiciya pisboğaz diyen biri ...
Terliklerimi giymeni istemiyorum demiş bir de
Evet kardeş hep bakicilar suçlu ama sen puripak bir insansin..
Tamam..
Erdem hakaret edildiğinde çirkinleşmek değildir. Üslubunuz kişiliğinizin yansımasıdır. Çok kere şu forumda da normal hayatımda da tartıştım asla bu kelimeleri kullanmadım. Hele hele bir eğitimci bunları söylüyorsa o eğitimcinin öğrencilerine acırımBana yapılan yorumu görüp sonra verdiğim cevaba takılın.
Öğretmenliğime laf edene kadar buradaki şuursuz ergenlerin yorumlarına yorum yapın.Size hakaret edilince susup kalıyor musunuz ? Ama yok pardon öğretmen olunca onu bekliyorsunuzçünkü öğretmenler insan değil sabır taşı.
Kadının yüzüne de dedim defalarca mecbur olmasam değil seni hiçbir yabancıyı evime sokmam diye ben öyle canım cicim diyecek biri olmadım olmam.Hele paraya tapanlara hiç tahammülüm yok ki kadına da belirttim dün.rahat olun.
Ergensin net.
Defolabilirsin konumdan.
Evet tatlım
umarım yaşadıklarımı yaşar öyle ölürsün.
Haddini bilmez.
Ne kadar kaba bir üslubunuz var. Çalışma ihtiyaci olmayanlara 600 az geliyor. Ama çalışma ihtiyaci olanlara ne versen o diyor. 600 insafsizlik ama bizim burada da böyle yemek temizlik falan yok.Hahahaha sakın ol champ inandık
Sen gaza gel iki bebeye 300 e bakan bul hadi bakalım gazan mübarek olsun .
Üstüne de donlarını yikatma şartı koy
Bı de kocası hammal falan olsun da kompleks yapma
İnanıyorum ben sen yaparsın
Bye
Çok üzüldüm adınıza. Eşim asgari ücret alsaydı elbette bende devam ederdim ama sanırım (kendi adıma) çocuk yapmazdım. Çünkü gerçekten çok pinpirikliyim. Gün içinde çocuk kaç sebze yedi, demir içeren besin aldı mı, elbisesi kaç kez değişti, kaç kelime söyledi kafama takarım. Kolaylıklar diliyorum.Keşke öyle bi lüksüm olsa ben de evde oturup çocuğuma baksam.
Eşim asgari ücret alıyor bırakın ikiz çocukların masrafına yetişmeyi kirasını faturalarını zor veriyordu ben de atandığımda çocuklarım yeni doğmuştu ve dedim ki bırakıp gitmesem açlıktan ölecekler bırakıp gitsem en azından aç kalmayacaklar,Allahtan ilk 2 yıl halaları baktı
Belki benden pimpirklisi yoktur ama mecburiyet.Çok üzüldüm adınıza. Eşim asgari ücret alsaydı elbette bende devam ederdim ama sanırım (kendi adıma) çocuk yapmazdım. Çünkü gerçekten çok pinpirikliyim. Gün içinde çocuk kaç sebze yedi, demir içeren besin aldı mı, elbisesi kaç kez değişti, kaç kelime söyledi kafama takarım. Kolaylıklar diliyorum.
Diyarbakırdayız burda bakıcı ücretleri 600-700 ü geçmez.iş de yaptırırlar netteki ilanlara bakabilirsiniz.
Benimkiler ikiz olduğu için iş yemek hiçbir şey yaptırmıyorum 1200 veriyordum,1400 yapalım dedik.
Komşum 600 veriyor cam kapı çamaşır ütü her işini de yaptırıyor (boş duracağına işimi yapsın kafasındalar)
Diyarbakırdayız burda bakıcı ücretleri 600-700 ü geçmez.iş de yaptırırlar netteki ilanlara bakabilirsiniz.
Benimkiler ikiz olduğu için iş yemek hiçbir şey yaptırmıyorum 1200 veriyordum,1400 yapalım dedik.
Komşum 600 veriyor cam kapı çamaşır ütü her işini de yaptırıyor (boş duracağına işimi yapsın kafasındalar)
Hayır gayet de merkezdeyim piyasa burda budur.Yorumlarıma bakarsanız görürsünüz arkadaşlarım 600-700 veriyor üstüne temizlik yemek yaptırıyorİki çocuk için 1200 az değil mi? Keza 1400 de az bence Diyarbakır büyükşehir sonuçta ama siz küçük bir ilcede misiniz merak ettim.
Ne kadar kaba bir üslubunuz var. Çalışma ihtiyaci olmayanlara 600 az geliyor. Ama çalışma ihtiyaci olanlara ne versen o diyor. 600 insafsizlik ama bizim burada da böyle yemek temizlik falan yok.
----
Belki küçük yer olduğu içindir. Bir de gündelikciler yarim güne 200 istiyor denmis,daha yeni gündelikci alindi dip temel temizliğe 2 kadına yarim güne toplam 90 tl verdik. Daha önceden de ayni kadinlara ayni fiyat verilmisti. Fiyati bastan konuşmadik 200 gözden cikardik ne kadar verelim deyince 90 dediler.
----
Anlasilan burada yazan herkes büyük sehirlerde il merkezlerinde oturuyor, ankara-istanbul gibi. İlcelerde oturan yok.
Yok tabii ki zaten illa o olacak diye bir derdim yok ama insanların bu çirkinlikleri delirtiyor beni.E bakıcı ücretleri 600-700'ü geçmiyor ve daha fazla iş yapıyorlarsa onlardan biriyle çalışın. Yani bağlayıcı bir durum göremiyorum ben ortada. Bu arada 600-700 tek çocuk için ise 1400 normal. İki bebek var sizde çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?