Bakıcıya ne kadar zam yapılır ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuk kararı verdikten sonra atanmış öğretmen olarak işimi bıraktığım için(bölümümden atama çok az) çevremden linç yemiştim. Çokta takmadım elbette ama şuan böyle konuları ve yorumları okuyunca, elimde kahvem, oğlum içerde uyuyor... Aklımı seveyim. Ha yanlış anlaşılmasın elbette benim gibi yapmayan kadınlara saygı duyuyorum çünkü normal olan bu, ben az buçuk deliyim,pinpirikliyim.

Tüm yorumları keşke okusaydınız bu yorumdan önce
Kadın kendisi ilk geldiğinde 1000 den aşağıya çalışmam demişti ben de 1200 dedim zaten ve daha 1 yılı bitmedi ki zam istiyor üstüne üstlük ikiz olduklarını şimdi öğrenmiş gibi davranıyor,beni sinirlendiren bu.

Keşke öyle bi lüksüm olsa ben de evde oturup çocuğuma baksam.
Eşim asgari ücret alıyor bırakın ikiz çocukların masrafına yetişmeyi kirasını faturalarını zor veriyordu ben de atandığımda çocuklarım yeni doğmuştu ve dedim ki bırakıp gitmesem açlıktan ölecekler bırakıp gitsem en azından aç kalmayacaklar,Allahtan ilk 2 yıl halaları baktı

Baştan bu mal olduğunu bilmiyordum.Zamanla kendilerini gösteriyor insanlar değil mi?
Sizin üslubunuz ne kadar çirkin.
- Bu tip
-bu mal
siz cidden öğretmen misiniz ? Arkasından böyle konuştuğunuz insanın yüzüne kimbilir neler diyorsunuzdur.

Evet ben ergenim sende bundan önceki bakiciya pisboğaz diyen biri ...
Terliklerimi giymeni istemiyorum demiş bir de
Evet kardeş hep bakicilar suçlu ama sen puripak bir insansin..
Tamam..

Sizin üslubunuz ne kadar çirkin.
- Bu tip
-bu mal
siz cidden öğretmen misiniz ? Arkasından böyle konuştuğunuz insanın yüzüne kimbilir neler diyorsunuzdur.
Bana yapılan yorumu görüp sonra verdiğim cevaba takılın.
Öğretmenliğime laf edene kadar buradaki şuursuz ergenlerin yorumlarına yorum yapın.Size hakaret edilince susup kalıyor musunuz ? Ama yok pardon öğretmen olunca onu bekliyorsunuz çünkü öğretmenler insan değil sabır taşı.
Kadının yüzüne de dedim defalarca mecbur olmasam değil seni hiçbir yabancıyı evime sokmam diye ben öyle canım cicim diyecek biri olmadım olmam.Hele paraya tapanlara hiç tahammülüm yok ki kadına da belirttim dün.rahat olun.

Evet ben ergenim sende bundan önceki bakiciya pisboğaz diyen biri ...
Terliklerimi giymeni istemiyorum demiş bir de
Evet kardeş hep bakicilar suçlu ama sen puripak bir insansin..
Tamam..
Evet tatlım
umarım yaşadıklarımı yaşar öyle ölürsün.
Haddini bilmez.

Erdem hakaret edildiğinde çirkinleşmek değildir. Üslubunuz kişiliğinizin yansımasıdır. Çok kere şu forumda da normal hayatımda da tartıştım asla bu kelimeleri kullanmadım. Hele hele bir eğitimci bunları söylüyorsa o eğitimcinin öğrencilerine acırım

Konuya geri dönersek insanlarla anlaşabilecek tahammül ve beceriye sahip olmadığınız çok ortada.

Ergensin net.
Defolabilirsin konumdan.
Evet tatlım
umarım yaşadıklarımı yaşar öyle ölürsün.
Haddini bilmez.

Hahaha beddua de yedik tam oldu
Sen neden bunları yaşıyorsun peki ?
Sende inşallah bu abla gibi hakkını yedirmeyenlerle karsilasirsin keşke seni bır de şikayet etse de sigorta yüzünden o zaman gorsen insanları aşağılamak neymiş

Ne kadar kaba bir üslubunuz var. Çalışma ihtiyaci olmayanlara 600 az geliyor. Ama çalışma ihtiyaci olanlara ne versen o diyor. 600 insafsizlik ama bizim burada da böyle yemek temizlik falan yok.
----
Belki küçük yer olduğu içindir. Bir de gündelikciler yarim güne 200 istiyor denmis,daha yeni gündelikci alindi dip temel temizliğe 2 kadına yarim güne toplam 90 tl verdik. Daha önceden de ayni kadinlara ayni fiyat verilmisti. Fiyati bastan konuşmadik 200 gözden cikardik ne kadar verelim deyince 90 dediler.
----
Anlasilan burada yazan herkes büyük sehirlerde il merkezlerinde oturuyor, ankara-istanbul gibi. İlcelerde oturan yok.

Şu KK de çok güzel aklı başında yorumlar yapılıyor,eleştiri bile yapsa haddini aşmadan ama bazısı cidden işsizlikten ona buna sarıyor.
Arkadaş konuyla ilgili bilgin varsa paylaş yoksa yürü git.
Yok karşı tarafı savunurken hakaret et sen kendini savunurken “Hey sen öğretmensin yapamazsın” demeler.
Öğretmenler sabır taşı mı yoksa ilah mı ? Biz de insanız siz hakaret ederseniz biz de savunuruz ki benim hiçbir mesajımda hakaret yoktur.
İşsiz güruh Allah rızası için konularıma yorum yapmasın.

Çok üzüldüm adınıza. Eşim asgari ücret alsaydı elbette bende devam ederdim ama sanırım (kendi adıma) çocuk yapmazdım. Çünkü gerçekten çok pinpirikliyim. Gün içinde çocuk kaç sebze yedi, demir içeren besin aldı mı, elbisesi kaç kez değişti, kaç kelime söyledi kafama takarım. Kolaylıklar diliyorum.

Belki benden pimpirklisi yoktur ama mecburiyet.
Çocuk yapmasaydım...
Haklısınız.
10 yıl çocuk bekleyen biri çocuğu olunca aldırmalıydı
Sınava girdim sınavım iyi geçti o esnada tedavi oldum çocuğum oldu üstüne atamam oldu yani atandım ama gitmiyorum deme lüksüm olmadığı gibi 10 yıl bekledim olmadı ama şimdi olunca da vazgeçtim doğurmayacağım demek gibi bir durumum da yoktu,olamazdı.

Bir bakıcının da bu şekil pazarlık yapması inanılmaz çirkin. Ne kadar verebilirsin, en çok kaça olur ne demek? Bu resmen annelik duygularını kullanıp "çocuk alıştı bırakmayalım " deneceğini bile bile para koparmaya çalışmaktır.

İki çocuk için 1200 az değil mi? Keza 1400 de az bence Diyarbakır büyükşehir sonuçta ama siz küçük bir ilcede misiniz merak ettim.

E bakıcı ücretleri 600-700'ü geçmiyor ve daha fazla iş yapıyorlarsa onlardan biriyle çalışın. Yani bağlayıcı bir durum göremiyorum ben ortada. Bu arada 600-700 tek çocuk için ise 1400 normal. İki bebek var sizde çünkü.

İki çocuk için 1200 az değil mi? Keza 1400 de az bence Diyarbakır büyükşehir sonuçta ama siz küçük bir ilcede misiniz merak ettim.
Hayır gayet de merkezdeyim piyasa burda budur.Yorumlarıma bakarsanız görürsünüz arkadaşlarım 600-700 veriyor üstüne temizlik yemek yaptırıyor

Farkında mısınız bilmiyorum ama burada mesaj aralarında resmen kadını gömmüş konu sahibi ..
Yok bu tipleri evime sokmam , yok malliklari yeni ortaya çıktı , bir önceki bakicisi yemek fazla yedi diye pisboğaz , hırsız , pis her şey olmuş .
Kadın iyi ki bir öğretmen olabilmiş kocasını bile kompleksli yapmış .
Böyle kötü niyetli insanın verdiği paranın da Hayri olmaz zaten ..
Bir de ona yorum yapanları istediği cevapları vermeyenleri de issiz güruh yapmis kendi aşıya çare buldu herhalde
Hem konu aç hem ben çalışanları ezeyim hem istediğim cevaplar verilmezse hakaret beddua edeyim mantıklı mı sizce ?

Yok tabii ki zaten illa o olacak diye bir derdim yok ama insanların bu çirkinlikleri delirtiyor beni.
İkiz olduğunu geçen yıldan bilen kişi şuan iki çocuk fiyatı bu değil diyor,duygu sömürüsü ile zam almaya çalışıyor ben de buna kızıyorum ve sordum sizler yıllık ne zam yapıyorsunuz dedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…