Bakılmak zorunda olunan iki yetişkin kardeş

Yok sadece annesi alıyor. Evleri yok. Bu benim görüştüğüm çocuk 3 sene staj yapmış zaten 1.800 lira maaş alıyormus staj esnasında öyle birikim yapip ev alma durumları yok yani.
Kız kardeşte o maaştan alıyordur babanın maaşı 3 e bölünmüştür anne ve kıza bağlanmıştır birde küçük erkek kardeşe bağlanmıştır.

Şimdi bakan evlenincede bakacaktır o yüzden iyi düşün iyi karar ver.

Öncelikle yargılancak hiçbirşey yok. Haklısın tefirgin olmakta. Ben konu başlığından sanki zihinsel yada bedensel engelli iki yetişkin kardeş gibi anlamıştım. Öyle değilmiş. Bu durumda her koyun kendi bacağından asılır canım. Naparlarsa yaparlar. İşide iyiymiş. Değerlendir gidişata bak

Hazırdan para yemeye alismislar. Çalışmak zor gelir artık. Bu arada anne en küçük çocuğunu 50 yaşında mi doğurmuş.65 yaşında anne 15 yaşında cocuk

Benim eşimin kardeşide koskoca adam çalışmak istemiyor akşama kadar yatıyor annesinden geçiniyor lükslerinden tavizde vermiyor sürekli eşimden istiyordu hesap numarasını atıp bana para yolla diyodu yollar mısın bile yok yani. Tabi ben yüz vermedim sonrada şehir değiştirdik kurtulduk kendisinden. Sizinkinin annesinin geliride çok az belliki bu zamana kadar sevgili adayınız maaşını vermiş yoksa o kadar boğaza o masş yetmez. Bunu düşünecek kişide siz değilsiniz evlendikten sonra herkes başının çaresine bakar. Ben şeye takıldım sizin işiniz var mı? Yoksa 1800 maaş çok az evlenseniz bile neyi karşılar ki birikim var mı?

Burada sorduğuna göre aklın karışmış gönlün istiyor .Ama uzak dur bı evlilikten hayır gelmez.Onlar alışmış az çok geçinmeye sen yapamazsın.Çalışsan maaşını onlara yedirince sana batacak yedirmem desen kocana batacak.
Evlenecek insan bitmedi bulunur

Aynı evde yasamasan bile aynı sorunlar devam edecek sen istesende istemesende her türlü kılıf uydurularak para gidicek onlara alışmış kudurmustan beterdir derler para kesildiği anda canından bezdirirler çocuğu ya kabullenicen yada hiç bulasmiycan ki en güzeli bulaşma

dolaylı yollardan konuştum da anlaması pek. Annem umutsuz bu konuda. Tanıyor aslında ama konuşur mu bilemedim. Olabilir aslında
Anneni dinle uzak dur.Bu arada mali müşavirlik hemen para kazandırmıyor bunu bil.Hele ki bu adam tuttuğunu koparan kapa tabirle yırtık biri değilse hiç ofis açmasın zaten ki anladığım hkadarıyla değil olsa kardeşlerine bakmadı.

Bazı ailelerde çocuklar dikiş tutturamıyor. Zor bela işinde gücünde olanın da sırtına biniyorlar.
Sıkıntılı bir konu. ben olsam yanaşmazdım hiç. aşk sevgi filan da yok ki karartasınız gözünüzü. Riske girmemekte fayda var.

Hazırdan para yemeye alismislar. Çalışmak zor gelir artık. Bu arada anne en küçük çocuğunu 50 yaşında mi doğurmuş.65 yaşında anne 15 yaşında cocuk
Evet en büyük çocuk 44 yaşında en küçük 15 yaşında değişik biraz :)
Ben tıbbi sekreterim. Onun stajı bitti. Mali müşavirlik stajı yaparken o kadar maaş alıyordu. 3 bin civarlarında şimdi ki maaşı da o kadar insan yetmez ki yine de.

Valla canım açık açık soracaksın açık açık düşünceni söyleyeceksin. Benim eşim de sömürülen taraf ben seviyorum diye gözümü kapadım güvendim vermeyecek diye alışmış kudurmuştan beterdir derler ya o hesap şimdi veren hep verir hadi onu geç o yiyiciler yapmadıklarını bırakmaz emin ol. Hiç başını ağrıtma aşık da değilmişsin zaten yol ver

Biz kadın milletine gelinliği uzaktan göster evleniriz.Kardeş gençliğine güzelliğine yazık.Benim annem yaşadı bunları dolaylı olarak bizlerde.Eskiler yapmış yaşamış ama sen yapamazsın

Çok haklısınız ofis acsada aman aman ağzı laf yapan yırtıcı bir karakter değil ne kadar sürdürür bilmiyorum. Bide Kocaeli'nde adım başı mali müşavirlik ofisi var zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…