boyle dısarda cok hos hatunlar gezıyor guzel dıyemesekte acayıp bı labenılerı oluyor bayan oldugum halde ben bıle bakıyorum:) yanı demek ıstedıgım havalı hos bakımlı nasıl gorunuyorsunuz?? bırde ben sabahları ustumu bıle gıymeye usenıyorum artık ama makyaj falan ugrasıyorum banzen ama kendımı eskısı gıbı bakaımlı bulmuyorum kılo almaya basladım yasta sankı kemale erdı 30 yasında bekar bı bayanım yanı begenılmek ıstıyorum ama ılk basta kendım ıcın cunku ınsan topuklu bıle gıyınce degısık bı pskolojıye gırıyor hos oluyor
Senden yaşça küçüğüm ablacım 18 yaşındayım ama kendimi anlatayım sana :) topuklunun farklı bir albenisi var bunun bende farkındayım.O dediğin bayanlara bende çok bakıyorumhele ben 1 sene öncesine kadar bi erkekten farksızdım.hareketlerim,konuşma tarzım,herşeyimle erkek gibiydim.ama şimdi toparladım kendimi hayatıma biri girdi ve bayan olduğumu hissettim.Makyajsız dışarı çıkmıyorum,siyahtan baska renk giymezdim şimdi renkli renkli giyiniyorum,ve gerçekten güzelliğimin farkına vardım :) Beğenilmek gerçekten çok güzel bir şey he birde ben çok kiloluydum 75 falandım boyumda çok kısa 1.60 dı 13 kilo verdim ve evrimin dibini yaşadım resmen zayıf değilim ama eski halime göre çok fit oldum zayıflık güzelliğin,alımlılığın başı işe kilo vermekten başla derim ablacım üstüne kıyafet bulabildiğinde hatta bazı kıyafetler sana bol geldiğinde kendine güvenin geliyor ve kendine güvenin her şeyi beraberinde getiriyor :)
Topuklu giymek bakımlı, güzel yapsaydı zürafalar da pek güzel görünürdü gözümüze :) Kendinizi klişelere hapsetmeyin. Hayatımda hiç topuklu giymedim(düğünümde bile), yok denecek kadar az makyaj yaparım, genelde doğal olmaya çalışırım. Ama yoldan geçerken bakan bir daha dönüp bakar. Alımlı, albenili olmak giyimle süsle püsle olmaz. Kendini öyle hissetmen lazım. Öncelikle güzel olduğunu sen farketmelisin ki başkaları da farketsin.
bence bir kadında saç çok önemli
temiz ve bakımlı saçlar her zaman havalı gösterir
tatlım paramın yarısı kıyafetere gıdıyor alıyorum alıyorum yakıstırmıyorum kılo alıyorum falan troıd var bende oda bıraz zor kılo verdırıyor sen nasıl verdın 13 kılo ben dıyetısyene falan gıttım anca 5 kılo verdım
ben önceden sıkıntılı olduğumda çok yerdim hayatımda ilk kez çok büyük bi sıkıntı çektiğimde yemeden içmeden kesildim.Aldatıldım ve yemeğe küstüm :) yemedim hep hareket halindeydim çok sağlıksız bi şekilde kilo verdim sağlığımı kaybettim sırf onu pişman etmek için başardım :) 13 kilo evrim yarattı bende istersen fotografımı atayım Eki Görüntüle 789585 Eki Görüntüle 789586
ben önceden sıkıntılı olduğumda çok yerdim hayatımda ilk kez çok büyük bi sıkıntı çektiğimde yemeden içmeden kesildim.Aldatıldım ve yemeğe küstüm :) yemedim hep hareket halindeydim çok sağlıksız bi şekilde kilo verdim sağlığımı kaybettim sırf onu pişman etmek için başardım :) 13 kilo evrim yarattı bende istersen fotografımı atayım Eki Görüntüle 789585 Eki Görüntüle 789586
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?