bakımlı bayanlar ne yapıyorsunuzda boyle begenılıyorsunuz???

mav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.102
12
158
42
Ankara
boyle dısarda cok hos hatunlar gezıyor guzel dıyemesekte acayıp bı labenılerı oluyor bayan oldugum halde ben bıle bakıyorum:) yanı demek ıstedıgım havalı hos bakımlı nasıl gorunuyorsunuz?? bırde ben sabahları ustumu bıle gıymeye usenıyorum artık ama makyaj falan ugrasıyorum banzen ama kendımı eskısı gıbı bakaımlı bulmuyorum kılo almaya basladım yasta sankı kemale erdı 30 yasında bekar bı bayanım yanı begenılmek ıstıyorum ama ılk basta kendım ıcın cunku ınsan topuklu bıle gıyınce degısık bı pskolojıye gırıyor hos oluyor

Senden yaşça küçüğüm ablacım 18 yaşındayım ama kendimi anlatayım sana :) topuklunun farklı bir albenisi var bunun bende farkındayım.O dediğin bayanlara bende çok bakıyorum hele ben 1 sene öncesine kadar bi erkekten farksızdım.hareketlerim,konuşma tarzım,herşeyimle erkek gibiydim.ama şimdi toparladım kendimi hayatıma biri girdi ve bayan olduğumu hissettim.Makyajsız dışarı çıkmıyorum,siyahtan baska renk giymezdim şimdi renkli renkli giyiniyorum,ve gerçekten güzelliğimin farkına vardım :) Beğenilmek gerçekten çok güzel bir şey he birde ben çok kiloluydum 75 falandım boyumda çok kısa 1.60 dı 13 kilo verdim ve evrimin dibini yaşadım resmen zayıf değilim ama eski halime göre çok fit oldum zayıflık güzelliğin,alımlılığın başı işe kilo vermekten başla derim ablacım üstüne kıyafet bulabildiğinde hatta bazı kıyafetler sana bol geldiğinde kendine güvenin geliyor ve kendine güvenin her şeyi beraberinde getiriyor :)

tatlım paramın yarısı kıyafetere gıdıyor alıyorum alıyorum yakıstırmıyorum kılo alıyorum falan troıd var bende oda bıraz zor kılo verdırıyor sen nasıl verdın 13 kılo ben dıyetısyene falan gıttım anca 5 kılo verdım

Topuklu giymek bakımlı, güzel yapsaydı zürafalar da pek güzel görünürdü gözümüze :) Kendinizi klişelere hapsetmeyin. Hayatımda hiç topuklu giymedim(düğünümde bile), yok denecek kadar az makyaj yaparım, genelde doğal olmaya çalışırım. Ama yoldan geçerken bakan bir daha dönüp bakar. Alımlı, albenili olmak giyimle süsle püsle olmaz. Kendini öyle hissetmen lazım. Öncelikle güzel olduğunu sen farketmelisin ki başkaları da farketsin.

bence bir kadında saç çok önemli

temiz ve bakımlı saçlar her zaman havalı gösterir

Benim ozguvenli bi durusum var sert ama cekisi derlerya oyle.
Bir de gulusum beren saat gibidir cok sevimli olurum. Boyum uzun gozlerim ela kapaliyim ama emin ol giyim topuklu falan degil. Tabi onlari giyince daha bi degisik oluyorda normalde sade giyim az makyaj ile de cok dikkat cekerim. Bence dikkat cekmk istiyorsan once fit ol ve temiz yuzlu ol. Nasil dersen yuzun duru olsun makyajini oyle yap. Bir bayanin guzelligi temikten duruluktan gecer.

topukluyu sadece ornek verdım bakımlı olmayı topukluya baglamadım zaten..

bence bir kadında saç çok önemli

temiz ve bakımlı saçlar her zaman havalı gösterir

saclarımı kestırım dalgalı oldugu halde bıde kakul kestırdım kakulum uzasın dıye beklıyorum cok zor dalgalı saca kakul olayı sekıl vermek zorundasın hepp

ben önceden sıkıntılı olduğumda çok yerdim hayatımda ilk kez çok büyük bi sıkıntı çektiğimde yemeden içmeden kesildim.Aldatıldım ve yemeğe küstüm :) yemedim hep hareket halindeydim çok sağlıksız bi şekilde kilo verdim sağlığımı kaybettim sırf onu pişman etmek için başardım :) 13 kilo evrim yarattı bende istersen fotografımı atayım

Ben her halimle havalıyım, :)) kendimi öyle görüyorum illa topuklu etek gerek yok, BEN PİJAMALI DA ON NUMARAYIM kahretsin kendimi çok seviyorum :))

evet fotodan bellı baya fark var saglıgına kavusman dılegıyle

Bence o albeni insanda olan birsey sonradan gelmiyor... bilemiyorum..

Sabah yeni uyanmış halimle günlük gezdiğim halimle ve prof çekim halimle aralarındaki tek fark göz kalemi.
Aslında kendini nasıl hissettiğinle alakalı makyaj kıyafet ayakkabı vs fasa fiso.

Giydiklerinin güzelliği önemli değil, senin üzerinde nasıl durduğu önemli. Bu noktayı da es geçmeyelim hanımlar.

bazen göz kalemi, güzel saç şekli ve güzel giyimle de havalı hissedebiliyorum kendimi ama

güzel bir parfüm
göz kalemi-rimel-ruj
temiz saçlar
temiz kıyafetler
dolgu topuk
veee uzun ya da mini olmayan dizde bir etek giyesen bu iş tamamdır :))

Benim için saç çok önemli Saçımın kötü olduğu günler hiç bi havam kalmıyo :) Genelde fön çekerim uzun saç takıntım var zaten Onun dışında hafif bi makyaj yetiyo..Bence albeni dediğin şey doğuştan gelen bişey ve ben biraz burçlada alakası var diye düşünüyorum kendi düşüncem tabi Onun dışında hava katan şeyler var tabiki topuklu ayakkabı gibi mesela

Ayyyy canim tebriklerrrrrr

Cok ama cok daha güzel olmussun kilo vererek.

Harika!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…