Maşallah herkes güzel, bakımlı, havalı.
Herkese yolda gören bir daha bakıyor.
Galiba bir tek pasaklı ve çirkin olan benim bu forumda :)
ben önceden sıkıntılı olduğumda çok yerdim hayatımda ilk kez çok büyük bi sıkıntı çektiğimde yemeden içmeden kesildim.Aldatıldım ve yemeğe küstüm :) yemedim hep hareket halindeydim çok sağlıksız bi şekilde kilo verdim sağlığımı kaybettim sırf onu pişman etmek için başardım :) 13 kilo evrim yarattı bende istersen fotografımı atayım Eki Görüntüle 789585 Eki Görüntüle 789586
Böyle konular açılınca herkes kendini övmeye başlıyoparan ,zamanın ve istediğin varsa bakımlı olursun..
Paraylami ne alkasi var killarini temizlemek,disini fircalamak dus almak ne alaka yani..cilt bakimina gelince evde yapilabilen cokda iyi kurler var insan istedigi kendine deger verdigi surece hersekilde bir yontem bulur
Sadece para demedim ki zaman ve istek dedim aynı zamanda dikkat et.konu sahibi de nasıl temiz olurum dememiş zaten nasıl bakımlı olurum demiş,temizlikte bakımın bir parçası ama tümü değil.paran olmadan kıyafetleri,ayakkabıları,parfümleri nasıl alacaksın acaba..yüzünde beğenmediğin bir kusur varsa nasıl estetik olacaksın..zamanın varsa istekliysen iç bakımını yaparsın,temiz olursun o ayrı ,paran olmadan öyle her beğendiğini alıp saçını boyatıp çıkamazsın
Is yerinde hoslandigin birisi olsa eminim sende hergun hic usenmeden suslenirsin en havali halini takinirsin hemen:)
Gunluk bakim bir marifet degilde biraz insanin psikolojisi ile alakali diye dusunuyorum.[/QUOevet
evet benım begenmesını ıstedıgım bırı olsa sanırım usenme olmaz:) hepsıde benden kucuk yaaa ben evde kaldım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?