bakımlı bayanlar ne yapıyorsunuzda boyle begenılıyorsunuz???

Maşallah herkes güzel, bakımlı, havalı.
Herkese yolda gören bir daha bakıyor.

Galiba bir tek pasaklı ve çirkin olan benim bu forumda :)

ayyy ilk yazılan mesajları okuynca inanamadım. Siz neymişsiniz beee :) nasıl bir özgüvendir bu ben güzelim sevimliyim falan diyebilmek, hayran kaldımm hem bi insanın size dönüp tekrar tekrar bakması her zaman iyi değildir ,benim gözlemime göre absürt giyinenlere bakıyorlar genelde öyleee

ne kadar güzel olmuşssun cidden ya maşaallah

bakım demek yolda yürüyenin hepsinin size bakması değil ki
bakım işte adı üstünde temiz cilt temiz diş temiz saç temiz kıyafet kılsız tüysüz ütülü düzgün kıyafet ideal kilo manikürlü tırnak illa oje olması şart değil

Güzellik çok göreceli bir kavramdır, herkesin göz zevki beğendiği tip farklıdır. Benim güzellik kavramımda kadının aurası olmalı. kendine has bir tarzı, tavrı... bana göre boy da burada etken mesela bence ki bu doğuştan gelen bir şey buna bir şey yapamayız malesef, bir kadına güzel demem için boyunun en az 1.70 üzerinde olması lazım. giyinmesini bilmek de önemli, öyle ki bazı kadınlar var kotu çekiyorlar üzerine bir bluz ile tamamlıyorlar, aksesuarları ile de güzel oluyorlar ki anlatamam. Makyaj desen sanki profesyonel ders almışlar.. Ancak dikkatimi çekiyor mesela benim güzel dediğim kadınları çoğu 27 yaş üzerinde ki o zamanda diyorum sanırım zamanla öğrenmişler :)

sımdı bazı arkadaslar ben mukemmelım cok guzelım pıjamayla bıle cok cekıcıyım falan demıs yaa ben onu sormuyorumkı dısardan soyle hos gorunen bakımını makyajını yapan gıyımını yakıstıran bayanlar var sabahları ıse gıderken sık olan usenmeden bunları nasıl yaptıgınızı soruyorum.. yazmıslar pijamayla bıle guzelım kardesım pijmayala kıme gore neye gore guzelsın pijmayla durmak bı bakımmıdır.bence hıc bı albenısı yok sabah ıse pijamayka gelen bır bayanın... bırde merak edıyorum ben cok guzeım dıyenlerın tıpını:)

36 yaşındayım, 10 kilo fazlam var ve asla makyaj yapmam

Burnumdan şikayetçiyim ama alımlı olduğum söylenir

Saçım kızıl, bazen uzatırım bazen küte yakın katlı kestiririm. Saç cinsim iyi olduğu için fazla uğraşmıyorum bakımıyla. Nadiren aksesuar kullanırım ancak biraz dolgu topukla boyumu uzatmak durumundan hiç vazgeçmedim =) 1.63 boyum, 8-10 cm dolgu topuk tüm görüntüyü değiştiriyor. Saçımı kendi renginde tokalarla dağınık topuz yapıyorum. Yazın güneş gözlüğü, kışın dinlendirici gözlüğüm aksesuar olarak eksik olmaz. Saat takmayı severim, onlarca saatim var, hem sade hem kaliteli geliyor. Hafif bir parfüm çantamda her zaman vardır. Oje sürmem, tırnaklarım çok az uzun ama manikürü ihmal etmem. Aksesuar olarak çantalarda favorilerim arasında ancak ayakkabılarım ile uyumlu olması gibi bir takıntım var. Genelde kot giyerim ama üste giyeceğim şeyleri seçerken dikkat ederim, büyük göğüslü olduğum için penye şeyler hoş durmuyor daha düzgün duracak kumaşlar seçiyorum.

Çevremden görüntümle ilgili aldığım tepkiler olumludur her zaman, girdiğim ortamda dikkat çekerim ama top model değilim, böyle mutluyum da. Aşırı makyaj, kapaktan fırlamış gibi dolaşmak bana göre değil. Kendine yakışanı bulmalısın, mesela ben iri kemikliyim, omuzlarım geniş vs.. o yüzden diz altı etekler falan yakışmıyor, etek giymek yerine uzun elbise tercihim her zaman, belim biçimli olduğu için daha güzel oluyor ve bacaklarımın kalınlığını saklıyor =)) Kendini keşfetmen lazım. Yoksa aşırı süslenmek, gardrobuna bir servet dökmekle şık ve bakımlı olunmuyor. Kolay gelsin =))

her güzel olan alımlı havalı olmuyor aura denen şey var bu herkeste olmuyor

benim yüzümün güzel olduğunu söylerler ama ne kadar bakımlı olsam ne giyersem giyeyim kendimi havalı alımlı hissetmiyorum ( 40 kiloyum kıyafetler yakışmıyor malesef )

Is yerinde hoslandigin birisi olsa eminim sende hergun hic usenmeden suslenirsin en havali halini takinirsin hemen:)
Gunluk bakim bir marifet degilde biraz insanin psikolojisi ile alakali diye dusunuyorum.

Aslında bu dediğiniz kişilik meselesi...
Kendi adıma ben, sade kıyafetlerden, model ve renklerden hoşlanmıyorum.
Özellikli olmayan birşeyi alıp giymem kendi adıma.
Makyaj konusunda ise sadece eyeliner ve rimel ile makyaj yapıyorum. Sadece uykumdan 5 dakika feragat etmiş oluyorum.
Bakımlı olduğumu düşünüyorum ama beğenilme kısmında birşey diyemem.
Herkesin kendi zevki ve isteği...
Beğenen de olur beğenmeyen de.
Tek diyeceğim ben kendimden böyle memnunum.

Şimdi ben öyle deli gibi kendine bakan biri falan değilim.
Ama şunu söyleyebilirim baktığın yer güzel oluyor.
Saçına bakım mı yapıyorsun, ışıl ışıl parlıyor.
Cilt yine aynı şekilde.
Ama üniversitede mesela yurttada bir ara kaldığım için şunu çok rahat söyleyebilirim,
Aceleye getirilen bakım kendini belli ediyor.
Mesela cildine bakmadan makyaj mı yaptın o makyaj fazlalık duruyor.
Hani kıyafetin ütülenmeden önceki halini düşün.
Bir de şöyle bir şey var.
Gerçekten çok güzel arkadaşlarım vardı ki hani böyle dışarıdan sıfır makyaj görünen,
Sanki yataktan çıktıgı gibi masum masum okula gelen,
O kızlar da 9'daki derse en az 7'de kalkardı ki o doğal görünüme kavuşabilsin.
Doğal albeniyi seviyorum ama kendine bakan insan da daha bir güzel oluyor.

Son düzenleme:
Böyle konular açılınca herkes kendini övmeye başlıyo paran ,zamanın ve istediğin varsa bakımlı olursun..

Gunlik olmazsa olmaz bakimlarim dis fircalamk bembeyaz disler,linsterin agiz gargarasi, 2gunda bir dis ipiyle dis temisligi ,hergun kesinlikle tonikle yuzumu piril piril yaparim ardina koruyucu nemlendiricim ve tertemiz mis gibi sampuan kokan saclar ,arasira oje surerim ama tirnaklarim hep manikurludur ,ruh halime gore makyaj yaparim pek yapmam ama yaptigim zamanda dikkatli olmaya calisirim ama disari cikarken olmazsa olmazlarimdan birisi allik o olmadan asla ,kilomada dikkat ederi koltuk altimda vs hic biryerimde kil olmamasi gerek yani bakim olmadan makyaj fon vs seyler hic ise yaramiyor yuzeysel guzellik pek guzel durmuyor kendine baktigin surece sacini tepeden topuz yap,esofmanlarinida tak cik gayette alimli olunabiliyor

Son düzenleme:
Böyle konular açılınca herkes kendini övmeye başlıyo paran ,zamanın ve istediğin varsa bakımlı olursun..

Paraylami ne alkasi var killarini temizlemek,disini fircalamak dus almak ne alaka yani..cilt bakimina gelince evde yapilabilen cokda iyi kurler var insan istedigi kendine deger verdigi surece hersekilde bir yontem bulur

Paraylami ne alkasi var killarini temizlemek,disini fircalamak dus almak ne alaka yani..cilt bakimina gelince evde yapilabilen cokda iyi kurler var insan istedigi kendine deger verdigi surece hersekilde bir yontem bulur

Sadece para demedim ki zaman ve istek dedim aynı zamanda dikkat et.konu sahibi de nasıl temiz olurum dememiş zaten nasıl bakımlı olurum demiş,temizlikte bakımın bir parçası ama tümü değil.paran olmadan kıyafetleri,ayakkabıları,parfümleri nasıl alacaksın acaba..yüzünde beğenmediğin bir kusur varsa nasıl estetik olacaksın..zamanın varsa istekliysen iç bakımını yaparsın,temiz olursun o ayrı ,paran olmadan öyle her beğendiğini alıp saçını boyatıp çıkamazsın

Son düzenleme:

Bakimli olmakta temizlikten geciyor ama kozmetik giyim kusam konusunda haklisin

para olmadan olmuyor yahu mesela saçlarım beyaz şu an ve para sıkıntım var boyamak konusunda cildim çok yorgun artık evde yaptığım bakım yetmiyo profesyonel bakım lazım oda para kıl tüy lazere gitmek lazım oda para manikür evde yapamıyorum o da para

1. si temizlik ve kendine zaman ayırmak çok önemli bir etken..
ama bazı insanlar doğuştan alımlı oluyorlar sanki..
onlar hafif balık etli de olsa onlara giydikleri çok yakışıyor
atıyorum bir kot, bir badi bile çok şık gösteriyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…