bakımlı bayanlar ne yapıyorsunuzda boyle begenılıyorsunuz???

hangi burçlar havalıymış?:))

Bence bir bayanın çekici olması için gereken en önemli şey temizlik;
Temiz saçlar temiz tırnaklar temiz kıyafetler
Saç şekli çok önemli bazı insanlar uzun saç severler fakat bakımsız olunca çok kötü duruyor.. Bence önemli olan sağlıklı ve bakımlı duran yüz hatlarına uyan bir saç kesimi. Ben mesela belime gelen saçlarımı bir anda küt kestirdim her gören bayıldı şimdiye kadar neden kestirmedin dediler. Biraz cesaretli olmak lazım
Vücut hatlarını iyi gösteren kıyafetler çok önemli
Kendine güvenmen lazım. Bir kız ne kadar güzel olursa olsun ezik büzük yürümemeli bence :93:
Güler yüzlü olmak önemli bazı kızlar çok güzel olmuyor ama o gülümsemesiyle çok sevimli gelebiliyor :97:
Bir de kimseye özenilmemeli özgün olunmalı çünkü kendi tarzını yaratan kendini bulan insan her ortamda ilgi çeker...

Kim ne derse desin..Eğer gerçek anlamda güzellik çizgisinin üstünde değilseniz, öyle ..sade de havalıyım, makyajsız da albeniliyim..laflarına inanmıyorum...

Haaa siz kendinizi iyi hissedebilirsiniz o ayrı ama dışardan albenili ve güzel durmayabilirsiniz..

Ne olursa olsun bakımlı/ fönlü saçlar, en azından bir göz makyajı, modaya uygun/yakışan/modern bir giyim tarzı, sonrasında belki ufacık bir taş küpe vs vs.. şart, güzel görünebilmek için.

Yoksa kendinizi yataktan kalktığınız şekilde de iyi hissedebilirsiniz ama dışardan nasıl görüldüğünüz önemli..

Bunlar benim fikrim tabii.

Aynen katılıyorum canım. Eğer sen özünde bir inciysen ufacık bir bakımla bile herkesin ilgisini üzerine çekersin.
Fakat dünya güzeli değilim diye düşünüp kendini de salmamak lazım çünkü herkesin kendine has bir alımı vardır

bende aslan ve akrep burçlarını çok bakımlı ve dikkat çekici bulmuşumdur.
hatta bir kuzenim eğer güne makyaj yapmadan başlarsa kendine gelemiyor. kendisi aslan.

hatta bir de sloganı var '' bir öğün az yerim ama rujum için paramı biriktiririm''

o derece yani

Bende böyle düsünüyorum,seninle genelde ayni fikirdeyiz hep

Yani herkes kendini mukemmel sanabilirde,disardan öylemi acaba ? dimi...
demin yazacaktim sildim geri

Güzelliğin sırrı kendini sevmekte, mutlu olmaktadır. Tabi insanız sonuçta bazen üzülüyoruz, yorgun oluyoruz. Canımız giyinip süslenmek istemiyor. Bendede çok oluyor bırak makyaj yapmayı pijamalarımla çok mutluyum ama hep mutlu olursan ve aynaya baktığında kendini her halinle beğenirsen bu vücut fonksiyonlarınıda etkiler ve otomatik olarak vücuduna, eline yüzüne bir renk bir güzellik gelir Dünyada bizden 1 tane var ona iyi bakmalıyız demi

ideal kıloda olup temiz olmanın çok öenmli olduğunu düşünüyorum bu zaten havaya sokar ınsanı

ideal kıloda olanlara basıt bı tşört kot bıle çok hoş yapıyor

ayrıca bencede saçlarda çok öenmli çok alacalı bulacalı olmadan doğal tonlarda olmalı

bence bunlar alımlı olmaya yeten şeylerdır

Ben işte buna mucize derim... Helal olsun.
Çoook çoook güzelsin ayrıca canım.

İlk önce dışarıdan albenili olmak nedir yahu :) Dediklerin doğru olabilir ama açıkçası neye göre güzel, kime göre albeni. Her geçeni baktırmak çok da mantıklı değil benim için. Ben illa makyaj illa takı inanmıyorum. Hiç makyaj yapmadan doğal haliyle spor bir giyimle hoş da durulabilir. Önemli olan iyi hissettiğin şekilde giyinmek, kendine ait tarzınla, vücut yapına da uygun olmalı tabi. Temiz olmak, bakımlı olmak ama öyle makyajla falan değil ben bakım ürünleri kullanıyorum. Kendini iyi hissettiğin kiloda olmak. Ben Allah'ın herkesi en güzel surette yarattığına inanıyorum. Kaşımı bile almam misal. Bakım ürünlerim vardır, makyaj arada yaparım kalem, rimel, çok severim allık. :) ya da sadece kalem, ruj. çok nadirdir. tırnak arada oje sürerim ama hep temiz bakımlı olmasına özen gösteririm. Bunun gibi basit şeyler yapıyorum. Saç önemli bende. Kına yakıyorum çok güzel bir renk oluyor. Bakım ürünleri saçım içinde kullanırım tabi doğal ürünler de var. Arada makyaj olsa da her şeyin doğalından yanayım ben. makyaj da doğalını bozmadan olmalı.
Ama albeniliyim güzelim gibi bir şey diyemem. ben alımlıyım Diyenlere de bir şey diyemem :)Göreceli kavramlar bunlar. İnsan kendini iyi hissettiği halde, doğal olduğu haliyle en güzeldir bence. Kendine güvenli yürür, sağlam basarsan yere albenili :) durusun.En güzel makyaj mutluluktur derler :) Bence öyle.

Şu 3. resim, yani sıfır makyaj olan diğerlerine göre daha tatlı bence.
Sen olduğuna inanamadım Chuky.

Diğerlerinde de sadece göz kalemi rimel var canım cildim hassas o yüzden hiç bişey sürmem yüzüme.
Ama aynen dediğin gibi en doğal hal en güzeli oluyor bazen.
Biz ne kadar bakım yapsak süslensek te kendimizi iyi hissetmiyorsak sonuç sıfır.
Öperim

birincisi temizlenmiş pırıl pırıl yüz
sonra bembeyaz temiz dişler
temiz saç olduğundan bakımlı gösterir insanı..kaşını bıyığını alıyorsan asla ihmal etmeyeceksin.
bu,yüzü daha berrak gösteriyor.
parfüm olmayabilir belki ama hafif bir sabunun kokusu bile insanı bakımlı moduna sokar..
Bunları tamamlayan en önemli detay İDEAL KİLO..İDEAL KİLODAKİ İNSANA NE GİYSE YAKIŞIR..makyaja topuklu ayakkabıya yada abartılı renklerde takı aksesuar ve giyime çok ta gerek yok günlük hayatta.gerektiğinde onları da yapıcaz tabi....Ne giyersek giyelim temiz ve ütülü olmasına dikkat etmemiz yeter bence..

İnanamadim ya konu sahibi nasil bakiyosunuz kendinize demis millet ben soyle guzelim boyle ozelim yazmis ilginc .. simdi soyle bisey var ki erkeklerin geneli bakimli kiz gorunce bakar kizlar bile suzuyo kizlari cunku goz guzel biseyler gormek istiyo.. her bakilan albenili degildir tabii hatta bazi guzeller vardir ama cekici degildir bazilarida ahim sahim olmamasina ragmen seytan tuyu vardir herkesi ceker asil onlara imreniyorum. Gulusleri bakislari konusmalariyla albenili olmak daha cazip bence keske gulusumu degistirebilsem komik bi olay olunca basiyorum demet akalin kahkasini yaa cok kotu bi durum konudan saptim baya ama kisacasi her fon ceken topuklu giyen ve guzel gorunen bayana bakilir bence ideal vucut hafif makyajli bi yuz ve bakimli saclar oldu mu gozleri uzerine cekmeye yeter onemli olan gulus bakis ve mimikler bizi diger fonlu boyali sacli mini etekli siradan kizlardan farkli kilar..

Bakım kısmı zaten malum illa ki makyaj yaparım az ya da çokluğu ruh halime göre değişiyor
Topuklu çok sık kullanmam dediğin gibi ama kıyafetlerimdeki uyuma dikkat ederim, temiz, ütülü olmasına
Bir de nedendir bilmem biraz kasılarak yürüyormuşum daha doğrusu dik diyelim
Bakışların da bir tuhaf diyorlar arada kendimce moda mı giriyorum nedir
Ama zaten kendine güvendiğini hissettiğinde bakışına, yürüyüşüne yansır ve emin ol geçtiğin her yerde kendine baktırırsın

bencede olay sac bas süs püs degil onlar ikinci sirada ilk sirada yüzünún güzelligi geliyor zaten bakim dedigin zaman ilk insanin cildi geliyor akla yani benim aklima ardindan tirnaklar manikür pedikür bakimli olmali her zaman giyimin bi ónemi yok hani derler ya çuval giyse yakisiyor modayi taakip ediyorsan giyiminde dikkat cekiyor hem neye yarar cirkin suratli oluptaa modaya uysan fizikzik harika olsa bakan olmaaaaaaaz is yüz güzelliginde bitiyor bence gözler ilk yúzde dikkat ceken nokta onun icin gözlere anlam katarak makyaj yapilmali dogru renkler secilmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…