Benim için saç çok önemli Saçımın kötü olduğu günler hiç bi havam kalmıyo :) Genelde fön çekerim uzun saç takıntım var zaten Onun dışında hafif bi makyaj yetiyo..Bence albeni dediğin şey doğuştan gelen bişey ve ben biraz burçlada alakası var diye düşünüyorum kendi düşüncem tabiOnun dışında hava katan şeyler var tabiki topuklu ayakkabı gibi mesela
Ayyyy canim tebriklerrrrrr
Cok ama cok daha güzel olmussun kilo vererek.
Harika!
hangi burçlar havalıymış?:))
Kim ne derse desin..Eğer gerçek anlamda güzellik çizgisinin üstünde değilseniz, öyle ..sade de havalıyım, makyajsız da albeniliyim..laflarına inanmıyorum...
Haaa siz kendinizi iyi hissedebilirsiniz o ayrı ama dışardan albenili ve güzel durmayabilirsiniz..
Ne olursa olsun bakımlı/ fönlü saçlar, en azından bir göz makyajı, modaya uygun/yakışan/modern bir giyim tarzı, sonrasında belki ufacık bir taş küpe vs vs.. şart, güzel görünebilmek için.
Yoksa kendinizi yataktan kalktığınız şekilde de iyi hissedebilirsiniz ama dışardan nasıl görüldüğünüz önemli..
Bunlar benim fikrim tabii.
Kim ne derse desin..Eğer gerçek anlamda güzellik çizgisinin üstünde değilseniz, öyle ..sade de havalıyım, makyajsız da albeniliyim..laflarına inanmıyorum...
Haaa siz kendinizi iyi hissedebilirsiniz o ayrı ama dışardan albenili ve güzel durmayabilirsiniz..
Ne olursa olsun bakımlı/ fönlü saçlar, en azından bir göz makyajı, modaya uygun/yakışan/modern bir giyim tarzı, sonrasında belki ufacık bir taş küpe vs vs.. şart, güzel görünebilmek için.
Yoksa kendinizi yataktan kalktığınız şekilde de iyi hissedebilirsiniz ama dışardan nasıl görüldüğünüz önemli..
ben önceden sıkıntılı olduğumda çok yerdim hayatımda ilk kez çok büyük bi sıkıntı çektiğimde yemeden içmeden kesildim.Aldatıldım ve yemeğe küstüm :) yemedim hep hareket halindeydim çok sağlıksız bi şekilde kilo verdim sağlığımı kaybettim sırf onu pişman etmek için başardım :) 13 kilo evrim yarattı bende istersen fotografımı atayım Eki Görüntüle 789585 Eki Görüntüle 789586
Eki Görüntüle 789587 Eki Görüntüle 789588 Eki Görüntüle 789591 Eki Görüntüle 789592
Sabah yeni uyanmış halimle günlük gezdiğim halimle ve prof çekim halimle aralarındaki tek fark göz kalemi.
Aslında kendini nasıl hissettiğinle alakalı makyaj kıyafet ayakkabı vs fasa fiso.
Şu 3. resim, yani sıfır makyaj olan diğerlerine göre daha tatlı bence.
Sen olduğuna inanamadım Chuky.
Ben işte buna mucize derim... Helal olsun.
Çoook çoook güzelsin ayrıca canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?