bakımlı bayanlar ne yapıyorsunuzda boyle begenılıyorsunuz???

galiba genelde aslanlar böyle
maşallahınız var aslanlar olarak

makyaj benim özel zevkim arasında konuyla alakası yok tabi
her kadın güzeldir mutlu olursa onu etrafında beğenen olursa
geçen yolda bir kız gördüm eyeliner sürmüş nası yakışmış hemen gidip kendime bi tane alasım geldi ama sonra bana yakışmadığını hatırladım yakıştırmak önemli

turkıyede güzel bakımlı kadın yok dıyorsunuz yanı............... ama cokkkk yanılıyorsunuz

kızlar size birşey danışıcam. benim kaşlarım çok seyrek ve ince. kalınlaştırmak için ne yapabilirim?? kalın ve şekilli kaşlı olanlara bayılıyorum :)

...Alımlı, albenili olmak giyimle süsle püsle olmaz. Kendini öyle hissetmen lazım. Öncelikle güzel olduğunu sen farketmelisin ki başkaları da farketsin.

Kesinlikle katılıyorum. Son zamanlarda kendimle daha barışığım ve aynen bööle hissediyorum önce kendinize inanın!

Son düzenleme:
kızlar size birşey danışıcam. benim kaşlarım çok seyrek ve ince. kalınlaştırmak için ne yapabilirim?? kalın ve şekilli kaşlı olanlara bayılıyorum :)

Sarımsak sür yada bunun esansı mı yağımı ne bişeyi var ondan sür

kuzeninizin laflarına inanamadım bende aslanım ve aynı şekilde düşünüyorum sanki ben söylemişim

Aynen bende öyle bende aslanim, kendime bakayi severim. Bir gün makyaj yapmiyim o günü morailm bozuk olur

Kendimden memnunum fakat birtek saclarimin gürlesmesini beceremedim ve de saclarimin dökülmesine engel olamadim :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…