bakımlı bayanlar ne yapıyorsunuzda boyle begenılıyorsunuz???

saç bakımının öneminden bahsedilmiş birşey sormak istiyorum benim saçlarım uzun ve dalgalı gür olduğu için mecburen düzleştirmek zorunda kalıyorum ama düzleştiriciler saçımı yaktığı için saçlarım yanık kokuyor hem saçlarım güzel olsun hemde güzel koksun istiyorum varmı önerileriniz :)

mutlu olan gözlerinin içi gülen kadın güzel ya da çekici olyor bence. baykuş gbi kara kara düşünen bi kadın düşünün, bir de cıvıl cıvıl neşeli bir kadın...

bi de kendine güvenen

Kesinlikle haklısın.
Mesela ben bazen hiç özenmem kendime ama o kadr güzel hissederim ki.
Büyük bi özgüvenle gezerim gün boyu.
Ama bazen ne kadar süslenirsem süsleneyim çok kötü hissederim.
Sanki herkes bana bakıyor gibi.
Bende sen gibi sadece kalem ve rimel kullanırım.
Ha bide ruj.
Başka da makyaj yapmam ona rağmen çoğu makyajlı bayana göre daha güzel gözükürüm.
Bence de bu içten gelen bir şey.
Sonradan olacak şey değil.

Bende seni öperim

burcum aslan yükselenim akrep bakımlı olmasam bile dikkat çekiyorum doğru

canım kilo vernce süper olmuşsun ama bu fotoda 75 değil 85 kilo gibi görünüyorsn benm annem 75 kilo ve senn bu halndn kat kat zayıf duruyo boyuda çok uzun değil

Bana göre 95 duruyorum benim 75 oldugum zamanlardı canım bu fotograf bu arada teşekkür ederim :)

Bence olay saçta bitiyor.Bir kadını güzel yapan saçlarıdır.Saçların güzelse olaya bir adım önde başlarsın.

Ama şu var kimisine uzun saç yakışmaz kimisine kısa.Ayrıca kendine yakışan saç rengini bulmak çok önemlidir.Ülkemizde saçları sarıya boyatarak güzel olacağını sanan çok sayıda zavallı hemcinslerimiz var.Bu yüzden işin en önemli noktası ten rengine ve yüz hatlarına uygun bir saç rengi ve modeli bulmaktır.

Kiloya hiç girmiyorum,fazla kilo hem erkekte hem kadında çirkin bir görüntüdür,albenisi filan da yoktur,sağlık için zararlıdır.Kilosu olan arkadaşlar ne yapıp ne edip zayıflamalıdır.

Diğer bir ayrıntı kaşlardır.Kaş konusunda da pek çok kadın incecik kaşlarla çok güzel olcağını sanıyor.Bunun da yakışanı yakışmayanı var.Kimisini ince kaş seksi,alımlı gösterirken kimisine çok basit bir görünüm kazandırıyor.Kaş şeklinizi mutlaka uzman birisine yaptırmalısınız.

Makyaj konusuna gelirsem bence erkekler doğal güzellikten yana.Yine de kalem çekilmiş gözlere,ten rengine uygun dikkat çekici ruja hiç bir erkek hayır diyemez.Sivilce problemi olan arkadaşlara watsonsın yeşil çay serisini şiddetle öneririm.Ayrıca bir doktora da danışmaları şartıyla clindoxyl ve ya cleocin kremi tavsiye ederim.Pürüzsüz cilt güzelliğin kapılarını açıyor.

'Ben buradayım.' diyen bir parfüm de şart bence.Güzel bir koku çirkin bir insanı bile alımlı gösteriyor.Sırf parfümü yüzünden lisedeyken çok çirkin bir çocuğun peşinden koşardım

Gerisi fasa fiso.Yok topukluymuş yok dekolteymiş alakası yok.Güzele çul giyse yakışır derler.

Cem Yılmaz'ın bir sözü vardır; Önemli olan boyutu değil, içinde ne kadar hissettiğin :)) o misal bendeki :)) Herşey kendinizde bitiyor... Buradaki yorumlara koptum ben... :))

bu ısrarla cırkın olsanızda guzelsınız derler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…