Bende böyle düsünüyorum,seninle genelde ayni fikirdeyiz hep
Yani herkes kendini mukemmel sanabilirde,disardan öylemi acaba ? dimi...
demin yazacaktim sildim geri[/QUOTE
Bende temiz olmaya taktim... temiz olmakta cok insani guzel yaparmis onemli olmak temizlikmis vs... bi kere hepimiz dolasiyoruz zaten temizlik insan guzel yapmaz ancak temiz yapar iste kokmazsaniz, sacinuz parlamaz hepsi bu . Insan temiz olabilir ama temizsem guzelimdir kiyafetim temizse guzeldir diye bi dusunce zugurt tesellisi olur ancak, Banyodan ciktiniz saciniz temiz temizlik esitttir guzellik diye dusundunuz o kabaran sekilsiz saclara hicbirsey surmediniz hic fon cekmediniz guzel olabilcek misiniz peki ? Hayir....
Veya yakismayan kiyafet giymissiniz ama temiz ... guzel gorunebilecek misiniz hayir ? Temizlik gorgu kurallari geregidir ve insanin kendidibe saygisi icin yapmasi gereken birseydir ama su sabun insani temiz yapar guzel yapmaz.Adriana Lima da guzel kiz ama makyaj ve topuklu ayakkabilarla fonlu saclarla nadil havali oluor. Guzel olabilirsin ama hic makyaj topuklu ayakkani yakisan kiyafetler kafanda uyduruk topuzlu havali olmazsin . OLDUGUNU iddia edersen bizde inanmayiz bu kadar basit
Eki Görüntüle 789587 Eki Görüntüle 789588 Eki Görüntüle 789591 Eki Görüntüle 789592
Sabah yeni uyanmış halimle günlük gezdiğim halimle ve prof çekim halimle aralarındaki tek fark göz kalemi.
Aslında kendini nasıl hissettiğinle alakalı makyaj kıyafet ayakkabı vs fasa fiso.
saç bakımının öneminden bahsedilmiş birşey sormak istiyorum benim saçlarım uzun ve dalgalı gür olduğu için mecburen düzleştirmek zorunda kalıyorum ama düzleştiriciler saçımı yaktığı için saçlarım yanık kokuyorhem saçlarım güzel olsun hemde güzel koksun istiyorum varmı önerileriniz :)
60 kılo oldugunuz ıcınmı depresyona gırdınız boyunuza gore normal yaa abarmayın benım de boyum 170 78 kıloyum 62 ıdeal kılommus dıyetısyene gıdıyordum bır ara ama troıd den dolayı hızlı kılo vermemıyorum ben 65 e razıyım...bu kıllar benı delı edıyor yuzumde bıle oda kıst problemım vafr ondan dolayı bacaklarımda da batık oluyr oyle her ıstedıgımde etek elbıse gıyemıyorum su canı ne ıstese gıyenlere hastayım ne guzel
bende aslan ve akrep burçlarını çok bakımlı ve dikkat çekici bulmuşumdur.
hatta bir kuzenim eğer güne makyaj yapmadan başlarsa kendine gelemiyor. kendisi aslan.
hatta bir de sloganı var '' bir öğün az yerim ama rujum için paramı biriktiririm''
o derece yani
kuzeninizin laflarına inanamadım bende aslanım ve aynı şekilde düşünüyorum sanki ben söylemişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?