bakımlı bayanlar ne yapıyorsunuzda boyle begenılıyorsunuz???

ben mesela sabah ıyı uyandıysam o gün kendimi çok iyi hissediyorum ve dışarda da dikkat çektiğimi düşünüyorum!!!
ha onun haricinde tabii ki dikkat ederim kendime yani vücut ve saç temizliğime,güzel kokmama,bana yakışanı giymeme..
mesela güzel bir fön çektirdimm mi,manikür pedikürümü yaptırıp frenchlerimi sürdürdüm mü,kaşım bıyığım,kıllarım olmadı mı duruşum bile dikleşiyor ve kendımı çok güzel ve alımlı ve doğal buluyorum..bu arada tenimle aynı renk bır pudra yada fondoten,rimel ve duruma uygun rujla operasyon tamamlanıyor..

ama dediğim gibi ben mutluysam o gun etrafa pozitif enerjı yayıyorum ve geri dönüşümlerini de alıyorum:)))

kılo alınca ınsan hıcbıseyı yakıstırmıyor benım vucudumda falalık gobek acayıp kotu oluyo dar gıyınmeyı severım oda tuhaf duruyor bıde aldıkların olmayınca yanıı zayıfken sabah hıc ne gıysem dıye pek dusunmezdım

Annem de her sabah istinasiz dusunu alir,disini fircalar.Simdi ayni yastaki Feryal Gülman la ayni mi yani kendisi.

Dus almak ,dis fircalamak olmazsa olmaz birsey nedense bizim millet bu aliskanligi gec edindigi icin (sadece disciye giderken ya da önemli günlerde dis fircalamak gibi) bunu matah birsey saniyor,oysa zorunluluk.

Sanatcilarin gazetelerde makyajli hali ve makyajsiz hali fotograflarini koyuyor.Siz farki görüyorsunuz.Hele ki önümüzde Demet Akalin gibi bir örnek varken.

Basligi acan arkadasin kastettigi cok acik.Kisisel ve her kizin yapmasi zorunlu kisisel temizlikten sonra( kil,tüy,yün:), manikür,dis fircalama)Bunun icin cilt tipine uyan kaliteli bir fondöten,(ben fondötenim diye bagirmayan,Dior Skin Nude buna cok uygun) ve rimel,siyah kalem, hafif bir ruj, allik gerekli.

Fazla kilolar da (eger varsa) gittikten sonra, masa ya da sac düzlestiricisiyle saclari sekillendirip disari cikildiginda tabii ki yataktan yeni kalkilmis haliyle bir olmaz bakimli olunur.
Ama ben dogal güzelim ,ugrasamam iki saat diyenlere saygim sonsuz.

Bende kendimi hiç güzel hissetmiyorum. Sokakta görüyorum nasıl bakımlı kızlar var. Benim de hoşuma gidiyor ama öyle olamıyorum. Nefret ediyorum makyaj yapmaktan veya değişik kıyafetler giymekten. Annem sen giydiğin şeyi taşıyamıyosun diyor. Genelde böyle oluyo doğru. Kıyafetin bi yeri açık olunca sürekli çekiştiriyorum. Bi de eğile büküle yürüyorum. Bu şartlarda da bakımlı bi bayan olmam mümkün değil gibi görünüyor

Son düzenleme:
[video=youtube;DYJklDHe2yI]http://www.youtube.com/watch?v=DYJklDHe2yI[/video]

işim olmazz benden de güzeliiii yookkk diyorsunuz yani

Bakımlı olmak bence her bayanın yapması gereken bir şey.
Bu dikkat çekmenizi sağlamaz. Olması gerekendir çünkü. Çevremde de var hiç bir şey yapmıyorum temizliğime dikkat ediyorum ve bana yetiyor diyenler.
Doğru yeter albette ama yanınızda sizden güzel veya sizle aynı güzellikte güzelliğini vurgulayan biriyle kendinizi parçalasanız yarışamazsınız.
Çekicilik, albeni de girdi mi araya işler karışır. Vasat bir güzelliği dahi çok güzelin yanında tutabilen şeydir çekicilik.
Sonuç olarak dikkat çekmek her ortamda fark edilmek istiyorsa bir bayan,
ideal kilosunda olmalı vucuduna uygun giyinmeli.. Giyim kişiyi vurgulayan en önemli şey.
Saçlar her gün formunda olmalı. Yüz hattına göre göze veya dudaga vurgu yapılmalı. Allık gerekiyorsa allık kullanılmalı.
Bakımlı eller mis gibi bir koku.. Bu güzelliğinize güzellik katacaktır.

msj tekrarı..................................

Son düzenleme:

aaaa dalgalı saç kadar güzel saç mı var kuzum.. benimkide dalgalı ve çooooook memnunummmm
benimde takıntım saçımın ön kısmıyla şekil vermekte zorlanıyorum
bende aceleye gelince önlerini yanlara alıp salıyorum hiçbişi yapmıyorum ve saçımın kendi dalgası olduğu için havalı durduğunu düşünüyorum
düzleştirme derim saçına yoksa kel kalcaksın zamanla başında saç kalmıcak
köpük yada jöle falan kullanıyorsan kullan ama onuda eve geldiğin gibi yıka öyle uyuma sakın gece

lazere git bacaklar için süper oluyor . bendede vardı lazere gittim bir kaç seasnta zaten yok oluyorlar . oda mı dert canım .

bence kadını kadın yapan ilk etapta saç ve kaştır tabii sonra temiz ve bakımlı olmak gerekiyor bir de sempati güler yüz :)

Ben etrafta çok güzel kadınlar göremiyorum
Dikkat çekmek için ugrasanlar var türkiyedede çekerler zaten nefes alması yetrli 100 kez döner bakarlar bu bir kriter değil
Bakımlı olanlar evet var güzelde belkı çok nadir
Ama onlara sorsan dünyanın en güzel kadınlarıdır ve bu iç enerjilerini dışa yansıtıyorlar hepsi bu aslında mutlu insan güzel insandır kendini güzel görür birde kendini kadın gibi hissettirecek bir partnerin varsa yeterli. Parfum sac baş e tabi iyi hissedersin ama mutsuz hiç bir işe yaramaz bakışların bile değişir

kuzeninizin laflarına inanamadım bende aslanım ve aynı şekilde düşünüyorum sanki ben söylemişim

Ben de her gun sabah ve aksam temizleme jeliyle yuzumu temizliyorum. Asla makyajli uyumuyorum. Aksamlari goz alti kremi kullaniyorum. Yuzumu temizledikten sonra tonik kullaniyorum. Sivilcelere anti akne krem surup uyuyorum:)
Haftada iki kez peeling,bir kez kil maskesi yapiyorum. İki haftada bir de goz maskesi. Ha bi de evden cikarken mutlaka gunes koruyucu suruyorum. Ayda bir hamama giderim, kahve ve kil masaji,kese-kopuk yaptiriyorum :)
On gunde bir kuafordeyim: manikur,pedikur,kas,fon.
Ayaklarima ve ellerime shea yagi suruyorum hep pamuk gibi oluyor.
Tabii her sabah dus alip sonra guzel kokulu vucut kremleri suruyorum. Saclarima da haftada iki maske ve argan yagi suruyorum.
Her gun eye-liner,rimel,goz alti aydinlaticisi,allik ve dudak nemlendiricisiyle de makyaj yapiyorum. Ay ben ne cok sey yapiyormusum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…