Bakire değilim ancak

ben pek konuyu anlamadım
sevgılın senın bakıre olmadığı bılıyor ama sen kan gelsın ıstıyosun demi ? neden ki?

bende bilmiyorum ama 1 2 damlada olsa temsili bi kan gelmesini istiyorum. :/ benim için hala bakiresin dedi ve hiç elini sürmedi ama ben ilişkiye girersek eğer işte azcıkta olsa gelsin istiyorum nasıl gelir ki kan ?

Bakire olmadığını biliyorsa neden diktirmek derdine düşüyorsun ?

Ayrıca kan görünce mutlu olacak cümlen her şeyin özeti bence..

Hicbir konuya bilip bilmeden sahte, fake deme huyum yoktur. buna da demiycem hadi.
ama bir konu da bu kadar "hanimlaar bakin, basima toplanin" demez ki kardesim. birazdan butun kk buraya toplanir.
gercek mi degil mi bilmem de birak bu isleri bence konu sahibi. neysen o ol.

yanlış anlaşıldı sanırım sevgilim bu konuyu önemsemiyor ve ben de kızlığımı bozdun diyerek üzerine gidecek değilim sadece 1 2 damla da olsa bir kan gelmesi ikimizide mutlu edecek daha önce bir hata yaptım evet sevgilimde durumu önemsemiyor namusun 2 bacak arasında olduğunu düşünenlerden değil ancak gelmesini istiyorum ben yine de :/

kemal sunal tavuk kesiyodu olabülürmüüüü aceba

Bir doktora gorun.

hey allam yani kanı gorunce nasıl mutlu olacaksınzkı yani ben cidden anlayamadımm

Aspirin kan inceltir, kanamayi arttirir. aspirin al, sonra oraya iceri jiletle bir kesik at. en ufak darbede kanama gelir, durmaz da. hastanelik bile olursun. ne kadar kan, o kadar mutluluk ne de olsa.
Ne temsili kani allasen, toren mi bu? cinsel iliskinin temsili kanini da ilk defa duydum. hergun yeni birseyler ogreniyorum kk'da. genel kulturum bayagi gelisti. :)

madem umursamıyor sende umursama kan gelmiş gelmemiş çok önemli mi sence? önemli olsa zaten evlenince eşinle olurdun yani..boşverrrr

ben anlamadım bu yorumları bir derdime nasıl çözüm bulabilirim diye yazdım. o sahte fake konularınıda okudum uzun süredir sadece okuyucu olarak takip ediyrdum. üyelik aldığımda onaylama süresi sınavlarım derken şimdi hem sorunumu danışıp çözüm bulmak hemde foruma bakmak için giriş yaptım pişman oldum. sorunuma çözüm önermeyecekseniz cevapta yazmayın. ha ben gidipte tüp bebekti oydu buydu acıklı bir şeyde yazıp üzme yoluna gitmiyorum bir sorunum var cevap arıyorum. fakelerle kendilerini kandıran insanlara kızmışsınız diğer konularda ama sizde paranoyaklıkta son noktaya gelmişsiniz. bravo!

tüp bebekle senın bu konun cok cok farklı ztn sakın aynı kefeye koymaya kalkmaaa yanii o gercekten zor bir durum yanı acıklı demekte ne oluyor yahuu o ınsanlar bir umut arıyor sen burda sadece mutlu olacagın 2 damla kanı kusura bakma ama konu kucumsemeye gelıncee masallahın var konu acıyorsanda cevaplara hazırlıklı ol herkes dusuncesınde ozgur !

Son düzenleme:

Nasil bir yorum istiyordun pardon. Para toplayip operasyon gecirmeni mi saglayalim. Paronayagiz biz huyumuz kurusun.

fantazi olsun diye istiyorsun anlasılan :)))
o zaman reglıyken beraber olun canım ıkı damla kan yerıne ıkı avuc kan garantısı var :S

sevgilimin namusun 2 bacak arasında olmadığını düşünüyo diyosun ama kan gelsin istiyorum diyosun.sencede birazcık tezat bi düşünce değil mi bu?ayrıca canım benim madem sevgilin önceden bi hata yaptığını biliyosa şimdi kan gelecek olmasının senin bakire olduğunu düşündürecek değil herhalde demi?bence yanlış düşünüyosun! ya adama söylemeyecektin ben bakire değilim diye yada söylediysende kan gelsin diye uğraşmayacaksın.bende eşimle birlikte olduğum zaman kan gelmedi benden sadece tuvalete gittiğim zaman kan gördüm peçetede ama bu demek değil ki eşim benim bakire olmadığımı düşündü.bence akışına bırak çok fazla kasma kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…