Bakire değilim ancak

tamam sormadım bişe sevde çık git konumdan sorunlu sadece her ne olursa olsun sonuçta türk erkeği o kanın zardan gelmediğini bilsede mutlu olucak ne kadar abartıp saptırdın konuyu sen jiletle kesip asprin yutup denemişsin belli ki seni mutlu ettiyse deneyim bende !

Sen boyle bir konuya ne tur cevaplar bekliyordun ki?
Verilen cevaplar konunun absurtluguyle dogrudan iliskili bence.
Kusura bakma da boyle bir konuya ya dalga gecerler, ya da gulup gecerler. Sen de otur ne diyorum ben diye dusun.

Ustteki yorumu yeni okudum. Nasil kan getirilir sormus yazdik, yine yaranamadik.

Son düzenleme:

çok alıngansın canım yaaa:):) sen sordun bızlerde fıkırlerımızı soyluyoruzzz... sacma oldugunuda yanınaaa not olark konduruyoruz bıze deseydın bastan hata ettım bırıyle oldum yenı sevgılım bılmıyor soruda azda olsa mantık aradık ama bu cıdden sacma :):)

Ben konudan okuduğum kadarıyla yazdım ki acıklı=üzücü=üzüntülü anlamıyla kullandım. Allah kimseye öyle birleye gerek kalmadan çocuk sahibi yapsın ama o konuyla bir tutup fake git konu sahibi neysen o ol falan gibi yorumda hoş değil. Burda alay amaçlıda birşey yazmadım. Sadece danıştım. Bu forumu uzaktan okumak en güzeliymiş şu an üye olduğum ana lanet ediyorum.

tüp bebek ne alaka..bizim durumumuz acıklı olabilir ama senin durumun acınası..
sorunu sordun cevapları bekle ..tüp bebeği ne diye karıştırıyosun...
ne denmesini bekliyosun girişe kapan kur ikinizde kan revan içinde kalın..mutluluktan ölün ..oldumu..
insanların sorunlarını küçümsemek böyle oluyo işte

güzelim hem saçma ötesi bir konuda yardım istiyorsun hem de yapılar yorumlara sinirleniyorsun ne yani aramızda para toplayıp kızlık zarısı diktirelim mi demeliydik... hayret yaa!!! bizden fikir sormuşsun, biz de söylüyoruz, buna hazır olmalıydın buraya konu açarken.... ayrıc TÜP BEBEK konusuyla ilgili söylediklerin çok acımasızca ve AYIP!!!

Eskiden nede mahsumuşuz fantazilerimiz sadece öpüşmeden ibaretti

sen genele bır soru sordun alacagın cevaplara hazırlıklı olmalıydınnn soncta senı haklı bulanda cıkabılır bulmayanda cıkabılırrr ve su ortada net ki senı suan haklı goren 1 kısı bıle bulamadım ıns bundn sonra bulrsn cnm yolun acık olsun):

Konuma özet geçiyorum o diktirme muhabbetini söylemesinler diye oraya param yok olarak yazdım zaten öyle bir düşüncem yok. İşte biraz fantezi amaçlı birazda geldi mi geldi amaçlı kan gelmesini istedim. Ama gelmemeside çok sorun değil zaten. Sadece basit yöntemle gelebilecekse gelsin isterim. Ama forumu uzaktan okumakla yetinmeye devam edicem. Buralar hiç bana göre değil.

koptuuummmmm :))))

fantaziye baqqqq hele

kız 1000 tane fantazi var bunu mu seçtin

ama malesef gelmesi imkansız...

başka alternatifler bul....

Ben kötü eleştiririm ! Arkasında duramayacağınız şeyleri yaşamayın arkadaşım. Yaş kaç bu arada ? Böyle saçma sorular ancak dalga geçmek için açılır...Nedir yani insanları saçma sapan konularla kandırıp zevk mi alıyorsunuz ?

ne kadar saçma bir düşünce. kan görsün mutlu olsun. Türk erkeği kan görünce mutlu olmaz sen olayı çok yanlış anlamışsın.

arkadaşım konunda ciddiysen gidersin bi jinekoloğa diktirirsin burdan ne yorum bekliyebilirsinki hem bakire değilim diyorsu hem kan gelsin diyorsun hem erkek arkadaşım mutlu olsun diyorsun.üç tane koca soru hangi birine cevap bulabiliinirki.ozamn neymiş bu günü düşünüp geçmişte yapmıcaktın

Ben tüp bebek olayını küçümsemedim. Bu konuyu kendi pisliklerine alet edip alay edenler için konuştum. Diğer konularda öyle okudum yani tüp bebek olayından fake hesaptan konu açılıp üzülünecek şeyler yazılıp alay edilmiş sonrasında sanırım ben o konu için dedim. Yoksa daha öncede yorum yaptım tüp bebek konusuyla ilgili söylemedğimi belirttim.

Orda dur bakalim, agir ol biraz. Konun sacma, yorumlarin da sacma olmasi dogaldir. Bakire degilim dedim ama bakireymisim surpriz , numarasi mi cekeceksin sevgiline. Burdan yapabilecegimiz birsey yok. Sen en iyisi , konunu kapattir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…