• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakire değilim ancak

Zaten evlenene kadar birlikte olmayacağız demişsin de hiiiç ihtimal vermiyorum buna zaten kırarsınız siz o çanağı evlenmeden :ssz:

ne saçma konular.kendilerine bile dürüst olmayanlar buraya gelip konu açıyor.

başka bir üyelik alıp kızlık zarı ameliyatı olmak istiyorum diye yazarsa şaşmam

konuyu açık açık yazıp bakire değilim ama sevgilime bakireyim dedim bu durumdan nasıl kurtulurum diyemediniz sanırım, sizde haklısınız ağır eleştiri alabiliyor bu şekilde konu açanlar, sevgilim kan görünce mutlu oluyor falan demişsiniz bu akıl verilecek bir durum değil çok tuhaf bir durum olurdu bence, ama dersenki ilk gecemizde bu durumu çaktırmadan nasıl atlatırım, bir arkadaş yazmış zaten para biriktir zar dikiyorlar sanırım, eşimin kuzeni de yaptırmıs bu ameliyatı ama sonra da kocası öğrenip kızı yolladı geri rezillik yani, şuan boşanmadılar ama hala düzelemediler de, söyle bence durumunu zaten kabul etmiyorsa yeterince sevmiyordur seni, günü kurtarmak adına söylediğiniz her yalan, birgün taşıyamayacağınız bir yük olur omuzlarınızda

bakire olmak ya da olmamak kendi tercihidir kadının bunu kimseye hesap vermekle zorunlu değilsiniz erkekler hesap veriyormu ama tutturmuşlar bir kan kan muhabbeti sanki her ilk seferde kanıyormuş gibi gidip diktirin çok kan istiyorsanız bu kadar basit.

Konu sahibesinin talebi üzerine kapatılmıştır...

Back
X