- 31 Ocak 2013
- 7.190
- 44.609
- 798
- Konu Sahibi Beuatifullady84
-
Düğün günü bekareti yokmuş diye rezil olmaktansa ( nişanlın için bu önemliyse herkes duyar, kendin haklılığını ispat etmek icin paylaşır), dugunden önce açık açık konuşup ayrılmayı tercih ederdim
.
Bu zamana kadar söylememeniz hata...
Evlenecek olan kadın yada erkeğin istediği özelliklerde biri ile evlenmesi hakkıdır..
Adam bakire bir kadın istiyorsa bu onun en doğal hakkıdır, siz bu durumu ondan gizleyerek ona haksızlık yaparsınız..ve yalanla başlayan evlilikte huzur olmayacağını düşünenlerdenim..
Bir söz vardır, çok anlamlı """insanlar zulmeder, kader adalet eder""" diye...
Ayrıca erkekleri bu konuda basite almamak lazım, tüm erkekler bakire olmayan kadini çok rahat farkederler...
Erkekler yaptiklarini saklamazlar... yapmadım diyorsa yapmamistir..
Erkeklerde artık saf değiller, kızlık zari diktirme vs... yöntemleri kadınlardan daha iyi biliyorlar..
Ayrıca vajina bolluğu, kadinin hal ve hareketleri vs. durumu belli eder..
Bunlar yorumlarinizdan bazilari. Dusunuyorum da bu cumleleri ancak kafayi kizlik zariyla bozmus bir erkek yazabilir.Kadınlar neden daraltmak için hastane yollarını aşındırıyor o zaman
Valla baktim netten oluyomus:)) ne bilim cocuklari saklariz:))
Yok yok enfeksyon onluyo ya bu zar o yuzden oLabilir diye dusunmustum, ama hayat boyu sevismemek gerekir bu durumda. Olmuyo yani : (
Katiliyorum.Ne yazikki.Insanlar isine geldiginde cinsiyetci degil yersen! pekala da cinsiyetci.Kadin yapinca erkege mustehak ama erkek yapinca owwww onlar hakediyor onlar soyle boyle neye gore kime gore? Bu nasil bir feminizm kafasi?Genele dayanarak yargılayarak yorum yapmayı ne zaman bırakacak bu kk yahu? Erkeklere müstehakmış bilmem ne. Yahu bir erkek yapıpta yapmadım dese kadınlara müstehak deseler ayağa kalkar ülke. Bu bekaret yalanları çoğaldıysa müstehakçılar yüzünden çoğaldı önce kendinizi düzeltinde yorum yapın millete. Konu sahibi kimbilir ne yaşadı hemen adamın bakirliği yargılanmış yapmadıysa tanımadığın adamın vebalini nasıl ödücen acaba.
Bekar kızın anne babasına kızın hamile olduğunu söylediği için meslekten atılan doktor varBenim bildiğim hasta istemiyorsa doktor hiç bir beyanda bulunamaz. Çünkü hasta, doktoru benim gizliliğimi korumadi , insanlara duyurdu şeklinde mahkemeye verebilir. Her doktorun hastanın gizliliğini koruması görevidir , yakını olsa bile söyleyemez. Bakirelik konusunda nasıl bilmiyorum ama doktor değilseniz insanları yanlış yonlendirmeyin, doktor olan biri bilgi verirse sevinirim.
Katılıyorum travmatik (makat gelişi olmasına rağmen normal doğum vb.) bir durum yoksa normal doğumla bollaşma olmuyor. Bol olması biraz da yapı ile ilgili bir durum bence. Ama bakir biri ile bakir olmayan arasında da fark vardır. Fazla detaya inmeyelim1 veya daha fazla ilişkiye girdi diye vajina bollaşmaz.
Onun sebebi ancak doğum olabilir ki bütün doğumlarda da olmaz.. Ciddi bir sarkma olması gerekir hissedilir bollaşma için.
Evet az once esime anlattim:) diyoki ol arada sirada ameliyat... sen ol ben bozim sen ol ben bozim.. pisliksiniz siz erkekler dedim:)) bu saatten sonra ole bi ameliyat olursam bakire ölürüm dedim:)))Nikah tazelerken eşine sürpriz yapıp fantezi olsun diye yaptıranlar varmış. Nette görmüştüm sanırım.
Mesleki bilgilerimle ilgili yorum yaptim.. karşılaştığımız durumlar diyeyim..
Konu sahibini düşünerek değil, genel olarak..
Bu uygulamayi doğru bulmadığımi, bu zihniyetin değişmesi gerektiğini baska bir mesajimda paylaştım
Ailemde 1. dereceden 2 hakim var, doktorlarla da 9 yıl çalıştım..
Kesin bilmediğim bir konu hakkinda konusamam zaten
Doktor olmadığı kesin de , mesleğinin ne olduğunu inanın ben de çok merak ettim.Mesleğiniz nedir?
Ben de böyle biliyorumBence sizin yanlışınız var.
Ben sağlık çalışanıyım.
Bırakın hastanın kızlık zarını, adli vaka olmadıkça, hastanın cildindeki ben hakkında bile hastanın rızası olmadan bilgi veremezsiniz.
Bu suçtur asıl....
asıl o zaman doktor mahkemelerde sürünür.
Ben de böyle biliyorum
Kadının hamile olduğunu eşiyle bile paylaşması yasak bir doktorun değil böyle özel bir konuda doktor gelecek kaynana kayinpedere damata brifing verecek
Mesleğiniz nedir?
Özelden yazdım size..Bence sizin yanlışınız var.
Ben sağlık çalışanıyım.
Bırakın hastanın kızlık zarını, adli vaka olmadıkça, hastanın cildindeki ben hakkında bile hastanın rızası olmadan bilgi veremezsiniz.
Bu suçtur asıl....
asıl o zaman doktor mahkemelerde sürünür.
Özelden yazdım size..
Keşke doktorlar direk böyle bir muayene yapmayi reddetse...Hala ihtimal vermiyorum bir doktorun bir kadının hayatını karartacağını bile bile, 1-2-3-4 kaç kişiyse ‘bu kız bakire değil’ diyeceğine
Diyorsa da suçtur.
Sizin doktor işgüzarlık yapıyormuş diyorum o halde.
Ailemde 10 dan fazla doktor var. Kendim de sağlık çalışanıyım. yine söylüyorum.
Doktor hasta hakkında bir başkasına hastanın rızası dışında doğru bilgi vermek zorunda degil.
Kayınvalide ile kızlık zarı kontrolüne gelen kadının da takdir edersiniz ki neden geldiği ve bilgi verme anlamında rızasının olmadığı açıktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?