- 31 Ocak 2013
- 7.190
- 44.609
- 798
- Konu Sahibi Beuatifullady84
-
Ne bozuyor yaEvet az once esime anlattim:) diyoki ol arada sirada ameliyat... sen ol ben bozim sen ol ben bozim.. pisliksiniz siz erkekler dedim:)) bu saatten sonra ole bi ameliyat olursam bakire ölürüm dedim:)))
bencede o nasil nasıl bir muhabbetNe bozuyor yaSiz de bir acayipsiniz yani. Hersey de gelip burda soylenmez ki.
Ne muhabbetler donuyo burda bu yaziya boyle tepki gelecegini dusunmedim acikcasi.Ne bozuyor yaSiz de bir acayipsiniz yani. Hersey de gelip burda soylenmez ki.
Bu nedir nasıl cümelelrdir Allah aşkına.Edep yahu azıcık edep.Evet az once esime anlattim:) diyoki ol arada sirada ameliyat... sen ol ben bozim sen ol ben bozim.. pisliksiniz siz erkekler dedim:)) bu saatten sonra ole bi ameliyat olursam bakire ölürüm dedim:)))
ya evli arkadaşlar bisey soracam.zar diktirlsede erkekler anlamaz mi bakire mi degilmi diye.yani benim bildiğim vajina genişler ilişkide ilk mi degilmi diye.niye zar diktirme peşinde bu millet anlamadim
Yaw forumdaki butun cagdas kadinlara nolduysa birden biz edepsiz olduk :)) tobe ya 1 kisi soledi ayni seyi alinti yapip yapip solemeniz mi gerekiyor:) kaldiki buralarda neler konusuldugunu hepimiz biliyoruz az cokBu nedir nasıl cümelelrdir Allah aşkına.Edep yahu azıcık edep.
Gülmemek için kendimi zor tuttum ama dayanamadımTavuk kes kanını yatağa dok etini de pişirip yersiniz gece enerji filan verir belki..
Fırında pişir ama ay yanına da pilav ne gider be..
Ay birde ayran hımmm tadından yenmez..
Çağdaş kadın demek her şeyi uluorta söyleme özgürlüğüne sahip olmak değil. Neler konuşulursa konuşulsun illaki muhabbet yerlerde mi olacak? Yazdığınızı tekrar okuyun. Bir kişi sizi alıntılamış fakat hala farkında değilsiniz. Umarım bu alıntılar çoğalır..Yaw forumdaki butun cagdas kadinlara nolduysa birden biz edepsiz olduk :)) tobe ya 1 kisi soledi ayni seyi alinti yapip yapip solemeniz mi gerekiyor:) kaldiki buralarda neler konusuldugunu hepimiz biliyoruz az cok
Ne dememi bekliyosun:) gozardi edersin bacim oyle bi sansin varÇağdaş kadın demek her şeyi uluorta söyleme özgürlüğüne sahip olmak değil. Neler konuşulursa konuşulsun illaki muhabbet yerlerde mi olacak? Yazdığınızı tekrar okuyun. Bir kişi sizi alıntılamış fakat hala farkında değilsiniz. Umarım bu alıntılar çoğalır..
Konu sahibesi neden banlandı..Ziyaretçilerin dahi okudukları alanlarda yazdıklarımıza azıcık dikkat etsek diyorum, özel hayattan bahsediyorsunuz hanımlar, etli ekmek tarifine yorum yazmıyorsunuz.
Vay canına, yapay kızlık zarı da mı çıkmış?!
Gülerim ağlanacak halinize. Kusura bakmayın yani, trajikomik.
Diyalog çok çirkin olmuş. :/Evet az once esime anlattim:) diyoki ol arada sirada ameliyat... sen ol ben bozim sen ol ben bozim.. pisliksiniz siz erkekler dedim:)) bu saatten sonra ole bi ameliyat olursam bakire ölürüm dedim:)))
Hanımlar merhaba,
Acilll yardımınıza ihtiyacım var1 ay sonra düğünüm var ama ben bakire değilim başımdan kötü bir olay geçti cahildim ve kandırıldım. Diktirmek için param yok, adet gününü o güne denk getiremem çünkü hesaplarına göre o geceye denk gelmiyor, yapay kızlık zarı için kargo işlerinden dolayı yakalanma riskim var. Bildiğiniz, duyduğunuz başka yöntemler varsa veya ilk geceyi atlatan ablalarım, akranlarınlarım lütfen bana yardım edin çok çaresizim. Nişanlıma bu durumu açıklayamam. Onu kaybetmek istemiyorum, öğrenirse beni terk eder.
kadınlar platformu burası burada dertlerini anlatan üyelerin özelini eşleriyle okuyup gulup dalga geçenleri esefle kınıyorum çok varoş çok kaba bir davranış.siz çok haklısınız asla olmamalı kadın kadının kurdu asla ve asla olmamalı zatenNe bozuyor yaSiz de bir acayipsiniz yani. Hersey de gelip burda soylenmez ki.
ya evli arkadaşlar bisey soracam.zar diktirlsede erkekler anlamaz mi bakire mi degilmi diye.yani benim bildiğim vajina genişler ilişkide ilk mi degilmi diye.niye zar diktirme peşinde bu millet anlamadim
Bunu neden buraya yazdınız kiiEvet az once esime anlattim:) diyoki ol arada sirada ameliyat... sen ol ben bozim sen ol ben bozim.. pisliksiniz siz erkekler dedim:)) bu saatten sonra ole bi ameliyat olursam bakire ölürüm dedim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?