Bakire degilim nisanlıma söyleyemedim

Internetten arastırırsanızda görürsünüz söylediğim biseye inanmiyosunuz size niye yalan söyleme gereği duyuyum neyse onu yazıyorum 2 3 tane kadın doğumcuya sordum bu soruyu
kaç gündür konu anasayfaya düşüyor yorum yapayım dedim.
her şeyden önce çok çok az sayıda erkeğin bakire ya da değil bir kadının sevgisini hakkettiğini düşünen biriyim. Nişanlınızın da bakir olduğunu sanmıyorum (o'nun da verip tutmadığı bir sürü söz vardır sanırım).
Ama çok riskli bir iş yapıyorsunuz, bu iş çok ama çok büyüyebilir (yaşadığınız yerin kültürüne bağlı olarak).
öncelikle "anlamaz" diye düşünüyorsunuz ama anlamaması imkansız (hele deneyimi varsa). Anladığını düşünelim ve bu durumu önemsediğini.
Neler olabilir bu durumda?
  • Şiddet
  • Ana babayı arama
  • Boşanma
Bunlar çok büyük riskler. Bu nedenle durumu açıklamanız gerekiyor (karşınızdaki bunu hak ettiği için değil, kendinizi risklerden uzak tutmak için). Paylaşamıyorsanız durumu bir şekilde ağzını arayıp fikrini öğrenebilirsiniz. En azından benim için çok önemli derse ona göre bir yol çizersiniz.
Sağlık konusuna girmiyorum. O konu hepten karışık.
Çok çok dikkatli düşünmeniz lazım.

Gercekten anlamıyorsunuz beni ben şuan bu durumu anlatınca ya sinirle ailesiyle paylasirsa o zaman napcam ailem beni öldürür
E ilk gece ailelere giderse Mevzu?
Böyle bir risk varsa baştan evlenme yoluna girmeyeceksin.
Bu riski nasıl alırsın?

Ne yapabilirim şuan o zaman
Ölüm riskim varsa ailem kaldıramazsa ben ayrılırdım. O riski almazdım. Esnek dedin adam inanmadı aileni aradı ortalık karıştı. Ne gerek var? Dediğim gibi ben öyle bir stresle bir evlilik yaşamak istemezdim

Nasıl anlayabilir inkar edicem kan gelmedi diye nasıl anlayacak bakireden bile kan gelmiyomus benim ilk iliskimdede kan gelmemisti bakireyken
Ya nasıl anlamasın? Tecrübeli bir erkekse pekala anlar.
Bekaretin göstergesi kan değil ki.

Velev ki anladı diyorum. Hadi oldu ya adama malum oldu, bir şey oldu, anladı. O zaman ne yapacaksınız?

Ayrıca siğil konusunda da sormuştum. Evlendikten sonra tekrarlarsa ne diyeceksiniz?

Senden bulaştı diyecek. Yalan üstüne iftira yanş

Napacağımı bilmiyorum gerçekten düğünede çok az kaldı intihar edip kurtulsam keşke

Napacağımı bilmiyorum gerçekten düğünede çok az kaldı intihar edip kurtulsam keşke
İntihar etseniz olan size olur. İntihar etmeye falan gerek yok.
Baştan bu yola girmeyecektiniz.

Eğer ailem beni öldürür lafını mecazi olarak söylemiyorsanız, gerçekten fiziki olarak ölüm riskiniz varsa ve nişanlınız bu konuyu bu noktalara getirecek bir insansa bu çok çok büyük bir risk.

Bu ülkede gerçekten bakire olanlar bile kanaması olmadı diye kolundan tutulup doktora teste götürülüyor, hatta teste bile götürülmeden öldürülüyor.

Tabikide kabul edilir bisey değil ama ben söyleyemedim bu sıkıntıda beni yiyip bitiriyo içten içe ama gerçekten söyleyemem
Ayrıl. Hastalığın geçer, başka biriyle tanışırsın, bakire olmamana aldırmayacak biriyle. Böyle büyük yalanla evlenmek zorunda değilsin ki. Sanki kafana birşey dayamışlar evlen diye. E adam anlar sonra seni herkes içinde rezil ederse nişan atmaktan daha kötü olmaz mı? Adam da zaten embesil değilse anlar. Normalde bakire olmaman rezil edilecek birşey değil ama bile isteye hastalıkla evlenmen çok kötü. Başkasını isteyerek riske atıyorsun bu kabullenilmeyecek birşey.

Hastalık olmasa bakire olmasam yorumunuz baskamı olacaktı yani ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…