- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
Kız dürüstçe açıklamış durumu.
Arkadaşın eğer bakireliğe önem veriyorsa ve bunu kaldıramayacaksa kendisine de kıza da yazık etmesin.Sırf bacağında sorun var başka kız bana bakmaz düşüncesiylede kızla ilişkisini sürdürmesin.Herkes hayatında hata yapabilir hangi birimiz hatasız ki.
Demiştim ki son yazılanları gördüm :S
Kız pek tekin birine benzemiyor bu son söylediğinize bakılırsa.Çok enteresan.
Arkadaşınız da ne garip, sevgilisiyle ne yaşadıysa size anlatıyor.
Teşekkür ederim yorumunuz için ben de öyle düşünüyordum lakin son söylediklerinden sonra kurt düştü içime
Pek samimi bulmuyorum kızı.
Kız şimdi şubat tatilinde cumartesi günü dönecekmiş hala ısrar ediyormuş seninle birlikte olmak istiyorum diye.
Bu kadar kısa sürede bunları söylemesi garip geldi bu kadar ısrar pek hayra alamet değil.
Teşekkür ederim yorumunuz için ben de öyle düşünüyordum lakin son söylediklerinden sonra kurt düştü içime
Pek samimi bulmuyorum kızı.
Kız şimdi şubat tatilinde cumartesi günü dönecekmiş hala ısrar ediyormuş seninle birlikte olmak istiyorum diye.
Bu kadar kısa sürede bunları söylemesi garip geldi bu kadar ısrar pek hayra alamet değil.
Yine ben :)
Sanırım bu kız biraz tuhaf kızlar.
Çünkü arkadaşıma önce seninle uyumak istiyorum demiş, bir kaç gün sonra da seninle birlikte olmak istiyorum demiş
Ama çocuk ben yapamam tabi diyor.
Valla ilginç kızın ne yapmaya çalıştığını samimi olup olmadığını anlayamadım.
Sizce neden böyle diyor?
Bu arada çocuk hala onunla birlikte bana sordu bekaretini sorun ediyor sandım ama etmiyormuş.
Kesinlikle.Hadi bazı şeyleri sevdiği insanla yaşamak istemiş dicem ama arkadaşınız bir kere yok demiş onunda anlayıp artık ısrar etmemesi gerekiyor normali bu.
evet sayın konu sahibi,sevişmek,hayatındaki insanla bişeyler yaşamak sadece erkeklere özgü bir dürtü,istektir.
Eğer kız kısmı (ki bi bekaretine sahip çıkamamış,yollu bu yollu) sevdiği adamın kokusunu içine çekip uyumak istiyosa,iki gün sonra da ileri gitmek istiyosa kesin bu işin içinde bir iş vardır.Asla normal bir durum değil
Arkadaşınıza söyleyin arkasına bakmadan uzaklaşsın!!
Haklısınız, bunu garip görenler olabilir.
Ama ben bu kadar detay paylaşmasını şu anki heyecanına veriyorum onun
Ve de kafası karıştığı için fikir bekliyor belki de benden
Sonuçta gidip bir erkeğe anlatamaz en yakın beni gördüğü için bana anlatıyor.
Aynen canım, bana oldukça garip geldi.
Ben kabullenemezdim böyle her olayı gidip kız arkadaşınla paylaşan birini.
Bence arkadaşın, her fırsatta kızın kusurlarını aramak yerine, önce kendi kusurlarına baksın.
Sevgiler canım :)
Kendi kusurları derken umarım düşündüğüm şeyi kastetmiyorsunuzdur.
Teşekkürler...
bütün yazan arkadaşlar gibi dürüst bir şekilde dile getirmiş.
yani herkezle yatıp kalkıp
her haltı yiyip ama bakireliğine dokundurtmayanlar var.
bunlar dahamı iyi yani.şimdi bu insanların kızlığı yerinde diye namuslumu oldular hayır....
bakış açısına bağlı tamam yemiş bi nane olabilir yani...sonuçta bizlerde zamanında yaşadık bişeyler yalanmıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?